Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

QUOTE(marytejono @ 2015 02 06, 09:36)
drinks_cheers.gif ir man tas laikmetis nepatinka...ir seip neuzkabino  schmoll.gif dziaugsis vaikai,jei neziuresiu  biggrin.gif  mazoji,kai tik prasideda koks serialas turku,sako:ir vel Fatmagul  doh.gif  lotuliukas.gif

Pas mus panasiai tongue.gif MB zino tik viena zodi Fatmagiul Kad ir koki turku seriala ziuriu, sako, tai vel Fatmagiul smile.gif Savaitgali, kai DA prasideda, primena, kad eiciau Fatmagiul ziureti, nes jau gal gimdo ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Širdis man plyšta dėl to berniuko sad.gif

Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 06, 15:41)
Širdis man plyšta dėl to berniuko sad.gif

drinks_cheers.gif man irgi
Atsakyti
Jis toks jautruolis, toks fainuolis, o tiek tenka patirti tokiai mazai sirdutei...
Atsakyti
taip,labiausiai gaila to mazo berniuko verysad.gif
Atsakyti
LAAABAI mielas tas mazasis berniukas...p.s. gal kas zinot kur rasti i prieki serijas kad ir rusu kalba?
Atsakyti
QUOTE(filita @ 2015 02 07, 21:15)
LAAABAI mielas tas mazasis berniukas...p.s. gal kas zinot kur  rasti i prieki serijas kad ir rusu kalba?

As ziuredavau cia:
http://turkishtvseri.../vse_serii.html

Veliau, kazkuriose serijose dingsta igarsinimas, tai per kitus tinklapius ziurejau. Kazkiek seriju yra vienabalsis igarsinimas.
Atsakyti
Visai užkabino mane šitas serialas ax.gif man irgi labiausiai gaila to mažo berniuko unsure.gif rodė naują reklamą tai kaip supratau tas tėvas namo parsives meilužę doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2015 02 07, 22:30)
Visai užkabino mane šitas serialas  ax.gif  man irgi labiausiai gaila to mažo berniuko  unsure.gif rodė naują reklamą tai kaip supratau tas tėvas namo parsives meilužę  doh.gif  blink.gif

Ką??? doh.gif doh.gif Na man šis serialas irgi super. Kažkas kito, dar nemtyto.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 07, 23:06)
Ką???  doh.gif  doh.gif  Na man šis serialas irgi super. Kažkas kito, dar nemtyto.

Na 100% negarantuoju, bet iš reklamos taip supratau, nes dar rodė kaip prie vaikų su ja bučiavosi doh.gif mad.gif
Atsakyti
tai zmona greiciausiai bus suimta,uz pasikesinima nuzudyti vyro meiluze
Atsakyti
Sužinojau, kad Ali mamą vaidina ta pati aktorė, kuri vaidino pagrindinio herojaus mamą (ar tetą) 1001 naktis. Tikrai neatpažinau iš pradžių. Kaip skirtingai ji atrodo.
Atsakyti