Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

šuniukai wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 02 28, 15:27)
šuniukai  wub.gif

Labai mieli leliukai. thumbup.gif bigsmile.gif
Cia jusu merginos?
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 02 28, 15:27)
šuniukai  wub.gif

Mieli lb! Zay, kaip Alibaba? biggrin.gif
Atsakyti
Zay,kokie kūdykiai...,kaip rūpėtų paniurkyt ♡ smile.gif
Atsakyti
šiandien jie vyko fotografuotis į studiją smile.gif, tai laukit prašom rezultato smile.gif. Merginos visos dar be namų-ilgaplaukė tamsi nereali, bikolorės, ypač viena, visur ir visad pirma, prie rankų klijuojas.....Nu o Alibaba-jis kaip ir Alibaba, nepaprastas smile.gif
Atsakyti
Zay, labai faini vaikai smile.gif

O čia maniškė bigsmile.gif Beveik užtamsinta pilkė ax.gif Bus video savaitės gale, jei nepamiršime pafilmuoti treniruočių smile.gif

user posted image

Tas juodas maišas prie petnešų, tai GPS'as. Matavom šuns greitį bėgant iš nedidelio atstumo pas draugę (33,5 km/h - max greitis), paskui kamuoliuką (38,1 km/h - max greitis), pas figūrantą (43,6 km/h max greitis). Reiks pakartot ir pažiūrėt jei figūrantas bėgtų nuo šuns, o ne vietoj stovėtų koks būtų greitis smile.gif Plius padaryti su didesnio nuotolio atkarpomis smile.gif

Gera prisiminti smile.gif thumbup.gif Šiais metais susitikisime vėl smile.gif Labai laukiame smile.gif
https://www.youtube....eature=youtu.be
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 28 vasario 2015 - 23:11
QUOTE(VekiVivon* @ 2015 03 01, 00:03)

grazi kalyte, zvilgsnis kaip daznai pas vokietukus liudnokas, bet skvarbus thumbup.gif protingo ,,veido'' smile.gif
Atsakyti
Na va prašom ir mergaitės:
Anglis
user posted image
Ašaka-ji pai smalsiausia, pati greičiausia iš visų vaikų
user posted image
Ilgaplaukė Afrika
user posted image
o dabar berniukai
Atlantas-bus tamsus pilkis, na kas yra amsus pilkis Veki Vivon įdėjo pavyzdį smile.gif. Šitam net tapkytės ant koojų juodos yra
user posted image
Amabalas
user posted image
Afigienas
user posted image
Alibaba
user posted image
broliai šaunuoliai
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
kokie nuostabus maziai, kaip visada nerealiai ir nufotografuoti wub.gif
merginos taiipp gundo, bet va kad su mb vis dar gincijames, kada VA pas mus bus laikas atkeliauti doh.gif jis nori veliau, as noriu greiciau...
Atsakyti
Šuniui niekad nebūna tinkamo laiko-jei jo laukt, niekad nesulaukt. Jei tžyra noras-yra veiksmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 03 01, 15:05)
Šuniui niekad nebūna tinkamo laiko-jei jo laukt, niekad nesulaukt. Jei tžyra noras-yra veiksmas smile.gif

thumbup.gif jis jau dabar man sako, kad zinant mane gali bet kada rasti siurpriza ax.gif
Norejau dar paklausti, ar reikia visgi to kaimynu sutikimo suniui laikyt... nes mano kaimynas cia neseniai pareiske, kad mano vaikai trukdo jam doh.gif tai kas bus jei suo vaikscios kambary... ar uzkauks ne duok Dieve ..kalbu apie buta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shuke @ 2015 03 01, 16:23)
thumbup.gif  jis jau dabar man sako, kad zinant mane gali bet kada rasti siurpriza  ax.gif
Norejau dar paklausti, ar reikia visgi to kaimynu sutikimo suniui laikyt... nes mano kaimynas cia neseniai pareiske, kad mano vaikai trukdo jam  doh.gif  tai kas bus jei suo vaikscios kambary...  ar uzkauks ne duok Dieve ..kalbu apie buta... g.gif

Man rodos nereikia
Atsakyti