Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

o čia prašom naujos vaikų nuotraukos, jie jau šuniukai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(~SUR~ @ 2015 02 14, 22:16)
Paziurejau dar-ilgaplaukis aviganis tai karalisko grozio, nice nice. Zay, iskilo klausimas, jei jie visi su jumis gyvena namuose, tai kiek jums laiko uztrunka po pasivaiksciojimu juos apvalyt/nusausint kai lyja, sninga? blink.gif  4u.gif

Skausmingas klausimas biggrin.gif. Aš matot gyvenu kotedže, 3 aukštų, tad aš jų neplaunu, jie pirmame džiūsta vieningai kol viskas nuo jų nubyra, tada išsiurbi viską, be to ten yra toks didelis kilimėlis, kaip kad parduotuvėse kai šlapia ir įeini, kartais papildomai tiesio senas paklodes ar senus kaldrų užvalkalus, ant jų greit džiūsta, jie gerai skalbias. Jei žiauriai purvini-eina džiūt į narvus, nors namie narvai tik 2. Su namais mažesnė bėda, vat su mašina....aš gi juos iki miško du kart per dieną kasdien mašina vežioju.....vat kai jie šlapi ir purvini ten susėda, tai vat ji-ir lieka jau nebe mašina, o šunvežys, visam jos egzistavimo laukui....
Atsakyti
supratau, kad nesicackinat kaskart prie kiekvieno, bet nuotraukose sunys visuomet grazus/priziureti/issukuoti atrodo thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2015 02 14, 22:45)
supratau, kad nesicackinat kaskart prie kiekvieno, bet nuotraukose sunys visuomet grazus/priziureti/issukuoti atrodo thumb_yello.gif

jie toki ir yra, vakarais gi lenda pas mane lovon miegot smile.gif.Nors vokietis toks dėkingas šuo kurio maudyt nereikia, bet ilgaplaukį kartą per mėnsį plaunu smarkiai, o trumpus rečiau-bet prausiu. Nors neprausiant jie nesmirda,ir pusrvas nuo jų nubyra išdžiūvus visiškai. Tiesiog išplovus jie kvepia smile.gif
Atsakyti
[quote=zay,2015 02 14, 22:26]
o čia prašom naujos vaikų nuotraukos, jie jau šuniukai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:

oj, kokios grožybės ir dar bikolorai wub.gif nuostabūūūūūūs thumbup.gif tikiuosi koks vienas netoli gyvens, norisi pačiupinti wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
man tai idomiausia kas per sutverimas biggrin.gif isaugs Alibaba, speju, gali buti nokautuojantis smile.gif rolleyes.gif Tikiuosi, Zivile vis parodys ji suaugusi 4u.gif Jau gal jis turi busimus seimininkus? smile.gif
Atsakyti
Alibaba planuoja būt labai gražus, jei sąžiningai-gyvai nežinau ar pati tokį patiną mačius...jis bus ilgaplaukis bi-koloras smile.gif. Šeimininkų dar neturi, ir tikiuosi ras pačius geriausius, kurie jį noriai rodys smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
kokie mieli ir kaip greitai auga maziukai wub.gif fb atrodo ka tik sliekucius maciau,o cia jau visi suniukai meskuciai smile.gif
Tiesa, zinau, kad jau buvo kalba, bet paaiskinkit man mielosios kuo skiriasi darbinukas VA.. Sergu skleroze... blush2.gif
Atsakyti
išvaizda, spalva ir temperamentu
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 02 18, 12:15)
išvaizda, spalva ir temperamentu

Dėkui.
bet vis tiek man įdomu, kokiai šeimai darbinuko nerekomenduotumėte :geda2:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shuke: 18 vasario 2015 - 16:10
QUOTE(Shuke @ 2015 02 18, 17:09)
Dėkui.
bet vis tiek man įdomu, kokiai šeimai darbinuko nerekomenduotumėte  blush2.gif

kaip ir bet kokio vokiečio-tinginiams, tie kurie dresuos patys (nes jei gaus lėtą show, dar ok, išgyvens, su darbiniu-bėda), ar nori duot dresuot vaikams biggrin.gif, ir tiems kas nepripažįsta korekcijų irgi tikrai neduočiau
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 02 18, 21:38)
kaip ir bet kokio vokiečio-tinginiams, tie kurie dresuos patys (nes jei gaus lėtą show, dar ok, išgyvens, su darbiniu-bėda), ar nori duot dresuot vaikams biggrin.gif, ir tiems kas nepripažįsta korekcijų irgi tikrai neduočiau

lotuliukas.gif kazkodel sueme juokas, net isivaziduoju kas butu jei dresuotu vaikai, idomu kas ka tada..
simtu procentu sutinku, suni reikia dresuoti ir su profesionalu pagalba, ne paciam... uzteko turejau viena tokia isdresuota smile.gif gerute buvo, bet.... klaidu daug oi daug buvo... o baili, is prieglaudos... exx
Skraidydavau vedziodama is paskos...esdavo kitus sunis... jau kartojuos pasakojau blush2.gif
dabar viska norisi daryti atsakingai, o ne gavus netiketu dovanu ir is nezinojimo ka daryti auginti tik kad auginti...
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 02 18, 21:38)

O tai kodėl tu man šunį pardavei? biggrin.gif Aš juodas tinginys, dresavau pati ir to, kai netingėjau, su dresuotoja susitikę tik keletą kartu tebuvom, ir visą gerklę rėkiau prieš korekcijas. biggrin.gif
Atsakyti