Ačiū Zay už sveikinimus ir pagyrimus. neatsidžiaugiu Ropsio grožiu nuotraukose. o juk jo nebūtų, jei ne Jūs ir Jūsų išveista Liberty
Kva labai graži
![wub.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/wub.gif)
Ir dar noriu pridėti, kad po to, kai mano šuniui suėjo metai, galiu drąsiai pasakyti, kad veisėjų atsakingas darbas yra labai prasmingas ir reikalingas tokiems kaip aš, šunų šeimininkams mėgėjams. Nes puikus jo charakteris, stabilumas bet kokiose situacijose, drąsa, elgesys su mažu vaiku - kasdien išnaujo įsitikinu, kad šuo su dokumentais, kaip diena ir naktis skiriasi nuo daugintojų parduodamų šunų. Pati auginau tokį, nes per nežinojimą, per spontaniškumą dovanų gautas būtent iš daugintojų pirktas šuo, nors ir turėjo eilę gerų savybių, tačiau turėjo ir didelių psichologinių įgimtų bėdų, dėl kurių mūsų šeima turėjo nemažai vargo. Todėl, jei kas ketina įsigyti naują draugą - geriau vėliau, bet tikrą grynaveislį ilgos ir kruopščios atrankos rezultatą, kuris kasdien įrodys, kad nepadarėte klaidos, kaip dabar matau aš