Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(zay @ 2015 06 18, 17:18)
jei kažkas juoda kaupias jau negerai ir tai nebūtinai erkės, tada reikia beveik visad antibijotikų, specialaus gydymo ir aišku valymo, bet spec priemonėmis. Aišku jei vetas tyrė tik erkes-tai gana atmestinis reikalas, reikia rast piežastį ir gydyti. Taip neturėtų būti

Na aš veterinaru neturiu priežasties nepasitikėt - tikiuosi viską ištyrė, ką reikėjo. Mano pirmas gyvūnas - nežinau daug subtilybių smile.gif Veterinarė mėginuką padarė, nuėjo kažkur tirti ir po kiek laiko grįžus pasakė (kiek pamenu) - mielių yra, erkučių nėra.

Mūsų Elysee
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nitronetas: 19 birželio 2015 - 09:06
QUOTE(Nitronetas @ 2015 06 19, 10:03)
Na aš veterinaru neturiu priežasties nepasitikėt - tikiuosi viską ištyrė, ką reikėjo. Mano pirmas gyvūnas - nežinau daug subtilybių smile.gif Veterinarė mėginuką padarė, nuėjo kažkur tirti ir po kiek laiko grįžus pasakė (kiek pamenu) -  mielių yra, erkučių nėra.

Pro mikroskopą pažiūrėjo. Netikėti nėra reikalo, tačiau visada galima paprašyti atlikti papildomus tyrimus ir paauginti mėgintuvėly.
Atsakyti
Hunu nerealiai graži thumbup.gif
zay šuniukai, kaip visada-aukštumoje smile.gif
Nitronetai, kiek elyssei laiko? Iš kokio veislyno?
Atsakyti
Elysee iš Šunsnukyno. 11 savaičių mažei.

Dėl paauginimo mėgintuvėlyje - gal tą ir daro, po savaitės liepe užsukt. Iki tol valyt ausis ir tept spec tepaliuku ausų odą smile.gif Kasosi lyg ir mažiau dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nitronetas: 19 birželio 2015 - 11:58
Mirus tema kažkokia, įmesiu Gencės pokyčius. 3,5mėn namų globoj. wub.gif

user posted image
Atsakyti
ar galetumete prasau placiau parasyti apie tuos mesadienius/zuvadienius kiek ir ko reiktu duoti 7men,kalytei kolkas valgom tik sausa blush2.gif ,iskart DIDELIS ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 06 23, 14:13)
Mirus tema kažkokia, įmesiu Gencės pokyčius. 3,5mėn namų globoj.  wub.gif
thumbup.gif, be galo smagu, kad pasikeičia ne tik išvaizda, bet ir akys, elgsena, poza. O kaip sekasi naujų namų paieškos?
Atsakyti
mano panelė kalė sodybos kieme rado išmestą jauką su pasiutligės vakcina (ten vakcina, o ne vaistai, ane?) ir beveik visą suėdė. Tipo pasiskiepijo?
žodžiu, mėto netaikliai - į kiemus
Atsakyti
QUOTE(villijaa @ 2015 06 30, 07:32)
thumbup.gif, be galo smagu, kad pasikeičia ne tik išvaizda, bet ir akys, elgsena, poza. O kaip sekasi naujų namų paieškos?

Vis dar ieškom. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cruella de Vil: 01 liepos 2015 - 12:20
Labai aktyvi ir labai kontaktinė kalytė
Bandita Laukinė vilkauogė
ieško šeimininko
user posted image
Atsakyti
O mes šiandien tirpom Plungėj, bet vertėjo - Huni JCAC, BOB smile.gif Ir uždarytas LT JCH wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 05 liepos 2015 - 18:32
QUOTE(zay @ 2015 07 05, 13:22)
Labai aktyvi ir labai kontaktinė kalytė
Bandita Laukinė vilkauogė
ieško šeimininko
user posted image

Labai graži wub.gif O jau žvilgsniukas koks nekaltas biggrin.gif
Atsakyti