Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(Mody @ 2015 06 01, 09:57)
Fainuoliai jūs!  wub.gif labai noriu aplankyt kada, vasarą tikiuosi pavyks  4u.gif beje nusipirkau parodoj Advance german shepherd maistą, bandysim ir žiūrėsim kaip tinka, nes kol kas ėda noriai  smile.gif

Ačiū wub.gif
Priimsim su nakvyne ir viskuo 4u.gif Jau seniai matėmės smile.gif
Atsakyti
O šeriant sausu ėdalu, galima retkarčiais duoti paskanauti žalios žuvies?
Atsakyti
Aš kai šerdavau sausu-būtinai duodavau ir mėsos ir žuvies, mano akimis daug blogiau šert šunį be tikros mėsos ir žuvies. Visad darydavau mėsiadienius, ir dauguma didelių veislynų tik taip šeria
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 06 02, 20:05)
Aš kai šerdavau sausu-būtinai duodavau ir mėsos ir žuvies, mano akimis daug blogiau šert šunį be tikros mėsos ir žuvies. Visad darydavau mėsiadienius, ir dauguma didelių veislynų tik taip šeria

O tie mėsiadieniai ar žuviadieniai dažnai turėtų būti ( karta per savaitę/ mėnesį)? Ir ar nesustoja skrandis jiems po tokios dienos? Mūsų veisėja pamenu minėjo, kad skrandis, prisitaiko prie sauso ir mėsos nevirškina g.gif
Atsakyti
Aš dabar saviškei ir net špicam darau mėsiadienius vieną kartą per savaitę, kartais pora dienų duodu, kažkaip viskas gerai, niekas nepasikeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 06 03, 08:27)
O tie mėsiadieniai ar žuviadieniai dažnai turėtų būti ( karta per savaitę/ mėnesį)? Ir ar nesustoja skrandis jiems po tokios dienos? Mūsų veisėja pamenu minėjo, kad skrandis, prisitaiko prie sauso ir mėsos nevirškina  g.gif

Puikiai virškina, 90 proc didžiųjų vokiečių aviganių veislynų šeria tik taip, Rusijoje-tūkstančius šunų-šeria tik taip. Aš pati taip maitinau kokį desėtką metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 06 03, 17:46)
Puikiai virškina, 90 proc didžiųjų vokiečių aviganių veislynų šeria tik taip, Rusijoje-tūkstančius šunų-šeria tik taip. Aš pati taip maitinau kokį desėtką metų biggrin.gif

Aišku. Ačiū, darysime taip ir mes. aš, prisiskaičiusi GSD forume, kad negalima mėsos sausu šeriamiem, tuo ir vadovavausi iki šiol. verysad.gif
Atsakyti
Maniškėm po tokio šėrimo fontanai iš pauodegių pasipila.
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 06 04, 10:13)
Maniškėm po tokio šėrimo fontanai iš pauodegių pasipila.

To aš ir bijau.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 06 04, 15:35)
To aš ir bijau.

na aš kartais sausiaku šeriamam Bartukui (nedidukas mišrūniukas), kartais padarau mėsiadienį, pvz tais retais atvejais, kai Kira (RAW šeriama) kažko nesuvalgo, duodu jam pribaigt, ar šiaip kai kažką gamindama mesa pjaustau, duodu jam "degustacijai". kol kas tfu tfu tfu, viskas labai gerai, net nepamenu kada jis yra viduriavęs. Kirai dažniau paskystėja biggrin.gif
Atsakyti
Arytė šiaip irgi rečiau skysta, nei Viper. Ta iškart jei ką ne taip suvalgo pratrysta..
Atsakyti
Lygiai taip pat ir Ropsis. Jei kažką "degustacijai" daugiau gauna, ta pačia diena pasimato. Mūsų senukas mišrūnas tuo tarpu galėdavo degustuoti bet ka ir bet kokiais kiekiais rolleyes.gif
Atsakyti