Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(Eskalibur @ 2015 05 27, 19:14)
Aš pati tai net nepastebiu kada jis patamsėja,kada pašviesėja. Tik kai nuotraukas palyginu, matosi, kad dabar šiek tiek paryškėjo tas tamsumas biggrin.gif

tada kai matėmės, jo kojytės buvo šviesesnės, dabar žiūriu jau visai juodos smile.gif
tai ir kaip auga mažiai matosi tik iš foto biggrin.gif va tiek laukiau laukiau kada Kira užaugs, o taip greit tai įvyko, net nepastebėjau, tik žiūriu, jau dičkė merga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 27, 20:25)
tada kai matėmės, jo kojytės buvo šviesesnės, dabar žiūriu jau visai juodos  smile.gif
tai ir kaip auga mažiai matosi tik iš foto biggrin.gif va tiek laukiau laukiau kada Kira užaugs, o taip greit tai įvyko, net nepastebėjau, tik žiūriu, jau dičkė merga  bigsmile.gif

Tai ne veltui sako, kad svetimi vaikai greit auga biggrin.gif Savų nepastebi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laira4 @ 2015 05 27, 11:05)
Kokiu tu dabar Kają šeri?

Aš dabar šėriau Bosch, bet jai absoliučiai netinka jis, špicam savo Mera Dog nupirkau pabandymui, mąstau tą patį ir Kajai imt

Fero labai labai gražus!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mody @ 2015 05 28, 09:12)
Aš dabar šėriau Bosch, bet jai absoliučiai netinka jis, špicam savo Mera Dog nupirkau pabandymui, mąstau tą patį ir Kajai imt
Fero labai labai gražus!!!  wub.gif

Aš užsakiau dabar Brit Care Salmon&potato 12kg biggrin.gif Reiks matyt su Acana maišyt, kol Acana baigsis. Nes kasosi :/

Ferro spalva labai nereali! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Eskalibur @ 2015 05 27, 15:17)
Na Gerulis tai labai greit užaugo biggrin.gif

O čia pasirodom kaip atrodo Fero, be kelių dienų 4 mėnesiai. Šlapias vaikas  biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

tobulo grožio šunėkas smile.gif
Atsakyti
Mes nuo 4 mėn šeriam Brit Care Junior large breed lamb&rice. mums labai pasiteisino- nesikaso , kailis blizga, nepleiskanoja.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 05 29, 09:08)
Mes nuo 4 mėn šeriam Brit Care Junior large breed lamb&rice. mums labai pasiteisino- nesikaso , kailis blizga, nepleiskanoja.

Turint degeneratyvinę mielopatiją patariama vengti raudonos mėsos, tad rinkausi tarp paukštienos ir žuvies smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laira4: 29 gegužės 2015 - 10:22
laira4, aš tai kaifuoju skaitydama kaip tu Rūku rūpinies wub.gif
o čia maža pilka piktaplaukė smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pasiskaičiau, ka reiškia ši liga. Ištvermės šeimininkei rūpinantis mylimu augintiniu, o Rūkui sveikatos ir stiprybės.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 30 gegužės 2015 - 14:54
QUOTE(laira4 @ 2015 05 29, 11:21)
Turint degeneratyvinę mielopatiją patariama vengti raudonos mėsos, tad rinkausi tarp paukštienos ir žuvies smile.gif

Daaug stiprybės Rūkui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 05 30, 00:42)
laira4, aš tai kaifuoju skaitydama kaip tu Rūku rūpinies  wub.gif

QUOTE(levrete @ 2015 05 30, 15:53)
Pasiskaičiau, ka reiškia ši liga. Ištvermės šeimininkei rūpinantis mylimu augintiniu, o Rūkui sveikatos ir stiprybės.
4u.gif

QUOTE(Eskalibur @ 2015 05 31, 01:26)
Daaug stiprybės Rūkui! 4u.gif

Ačiū, Rūkas jau įlipo giliai giliai man į širdį ir padėjo antspaudą ten smile.gif Jei tik aplinkybės nepasikeis, dalinsimės viena lova iki paskutinės... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laira4 @ 2015 05 31, 14:59)

Fainuoliai jūs! wub.gif labai noriu aplankyt kada, vasarą tikiuosi pavyks 4u.gif beje nusipirkau parodoj Advance german shepherd maistą, bandysim ir žiūrėsim kaip tinka, nes kol kas ėda noriai smile.gif
Atsakyti