Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(laira4 @ 2015 05 22, 23:38)
Labas vakaras,

kas ne RAW šeriat, kokį pašarą renkatės savo VA? Pasimečiau tarp tiek rūšių, kol kas Acana šeriu smile.gif

Aš ne ypatingai išmanau apie sausus ėdalus, bet kiek suprantu, Acana yra tarp geru ėdalu sudėtimi. Mes savo šeriame Brit Care lamb&rice, nes pasirodo alerigiškas vištienai. bet kuriuo atveju ėdala kaitalioti yra negerai, tad jei kažkuris tinka, tai geriau juo ir šerti. Gal dar atsakys, kas daugiau žino rolleyes.gif
Atsakyti
Va tokios šunytės mergytės ieško sau šeimų smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 05 24, 23:52)
Va tokios šunytės mergytės ieško sau šeimų smile.gif
user posted image

Kokia graži nuotrauka wub.gif
Atsakyti
nepaprastai grazi mergaite.
Atsakyti
Ačiū labai už gražius žodžius mano mažylei smile.gif
o vat čia jau ūgtelėjęs 8 mėnesių Žiauriai Geras Laukinė vilkauogė su šeimininku, žymiu mūsuose dresuotoju ir kinologu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 26 gegužės 2015 - 22:17
QUOTE(levrete @ 2015 05 24, 10:32)
Aš ne ypatingai išmanau apie sausus ėdalus, bet kiek suprantu, Acana yra tarp geru ėdalu sudėtimi. Mes savo šeriame Brit Care lamb&rice, nes pasirodo alerigiškas vištienai. bet kuriuo atveju ėdala kaitalioti yra negerai, tad jei kažkuris tinka, tai geriau juo ir šerti. Gal dar atsakys, kas daugiau žino  rolleyes.gif

Ačiū už pasisakymą smile.gif

Įtariu, jog norėdama kaip geriau, padariau kaip visada biggrin.gif Panašu, jog Rūkui Acanoje per daug baltymų (33%), nes seniau jis gaudavo pašarą, kur baltymų 23%. Pasikaso uodegą, dantimis parakinėja ir tt. To nebuvo iš pradžių, kai pas mane prieš 4 mėnesius atkeliavo wink.gif

Ir šiaip kažkokį guzą ant keteros užčiuopiau - teks pas vetus keliaut g.gif

O čia mano gražuolis senučiukas:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(laira4 @ 2015 05 26, 23:40)
Įtariu, jog norėdama kaip geriau, padariau kaip visada biggrin.gif Panašu, jog Rūkui Acanoje per daug baltymų (33%), nes seniau jis gaudavo pašarą, kur baltymų 23%. Pasikaso uodegą, dantimis parakinėja ir tt. To nebuvo iš pradžių, kai pas mane prieš 4 mėnesius atkeliavo wink.gif

Mano Kajai tas pat.... vis su tuo maistu vargstu, nes jei tik per daug baltymų iškart ima kasytis ir ausys praplinka vos vos verysad.gif nežinau kokį dabar rinktis maistą, kad praeitų..
Atsakyti
QUOTE(Mody @ 2015 05 27, 09:13)
Mano Kajai tas pat.... vis su tuo maistu vargstu, nes jei tik per daug baltymų iškart ima kasytis ir ausys praplinka vos vos  verysad.gif nežinau kokį dabar rinktis maistą, kad praeitų..

Mačiau pet24.lt su nuolaidos kodu "PetVasara" šią sav. 10eu nuolaida perkant už 39eu. Tai vat ir gundausi kažkokio kito maisto paimt biggrin.gif Bet kai tokia pasiūla - net nežinau, kurį bandyti biggrin.gif

Kokiu tu dabar Kają šeri?

Atsakyti
Na Gerulis tai labai greit užaugo biggrin.gif

O čia pasirodom kaip atrodo Fero, be kelių dienų 4 mėnesiai. Šlapias vaikas biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
na bet Ferro koks gražus auga wub.gif dabar tamsėjimo stadija? smile.gif super mažius
Atsakyti
Fero tai tikrai neeilinės išvaizdos, labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 27, 17:27)
na bet Ferro koks gražus auga  wub.gif  dabar tamsėjimo stadija? smile.gif super mažius

Aš pati tai net nepastebiu kada jis patamsėja,kada pašviesėja. Tik kai nuotraukas palyginu, matosi, kad dabar šiek tiek paryškėjo tas tamsumas biggrin.gif
Atsakyti