Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Gal jei nebūčiau tokia gailestinga ir laikyčiau ištysai laukia, gal taip nesišertų, nes dabar kadangi visas dienas praleidžia voljere iki tol kol sūnus grįžta iš mokyklos, tai naktis Taiko leidžia saldžiai namie. Per narvo grotas stebėdamas kaip verda gyvenimas pas šeškučius, kartas nuo karto juos aplodamas. Jei mes su vyru sukamės virtuvėje gamindami valgį, tai Taiko sugeba išsidrėbti taip, kad mes turim vos nešokinėt per jį
Atsakyti
QUOTE(JDA @ 2015 02 08, 17:42)
Gal jei nebūčiau tokia gailestinga ir laikyčiau ištysai lauke,  gal taip nesišertų, nes dabar kadangi visas dienas praleidžia voljere iki tol kol sūnus grįžta iš mokyklos, tai naktis Taiko leidžia saldžiai namie. Per narvo grotas stebėdamas kaip verda gyvenimas pas šeškučius, kartas nuo karto juos aplodamas.  Jei mes su vyru sukamės virtuvėje gamindami valgį, tai Taiko sugeba išsidrėbti taip, kad mes turim vos nešokinėt per jį

O koks raštingumas doh.gif , vadinasi sėdžiu serganti supermamoj ir bandau sužinoti ar tik mano šuniui vitaminų kokių netrūksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JDA @ 2015 02 08, 15:23)
bigsmile.gif atrodo viai neseniai ir saviškį toki parsivežėm, o jau 10 mėnesių rolleyes.gif

Labai grazus, juodas aksomas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 10 vasario 2015 - 11:47
QUOTE(zay @ 2015 02 02, 14:57)
na kol mažas kongas gerai, bet šiaip tai labai greit suvalgomas daiktas biggrin.gif

nieko sau blink.gif stafe nesueda jau porą metų. aš kažkaip ir įtariau, kad ji nėra didelė graužikė.
Atsakyti
Rytinis prasiėjimas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 02 14, 13:43)
user posted image

Oj kokia grazi nuotrauka, keista kodel zaisliukas gale o ne priekyje thumbup.gif
Atsakyti
jis būna ten kur nori, paprastai fotkinant iš vis prie manęs stovi biggrin.gif. Labai nelaimingas būna kai liepiu sėdėt kur aš noriu, ausis suskliaudžia. Čia netyčia pagavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 02 08, 16:27)
Aišku šerias-daugiau mažiau nuolat smile.gif

Aha, o kartais šeriasi taip, kad aš dabar, pavyzdžiui, gyvenuu su plaukais. Pasitinkant pavasarį interjero tema - plaukai. Visur doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaaai fainumo chebra!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 02 14, 13:43)

Puiki foto Zay 4u.gif O tai Zaislas vienintelis sau leidzia komandu neklausyt? biggrin.gif Nes kiti tai matau suguldyti....... biggrin.gif
Ech, geris tokie pasivaiksciojimai per sniega wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2015 02 14, 21:22)
Puiki foto Zay 4u.gif O tai Zaislas vienintelis sau leidzia komandu neklausyt? biggrin.gif Nes kiti tai matau suguldyti....... biggrin.gif
Ech, geris tokie pasivaiksciojimai per sniega wub.gif

Žaislas moka "gulėt" tik namie už maistą, nors lauke ir nebandžiau....be to ir špicas neguli-sėdi. Ką čia ir slėpt, nelygybė tarp veislių egzistuoja ir mano namuose biggrin.gif
Atsakyti
Paziurejau dar-ilgaplaukis aviganis tai karalisko grozio, nice nice. Zay, iskilo klausimas, jei jie visi su jumis gyvena namuose, tai kiek jums laiko uztrunka po pasivaiksciojimu juos apvalyt/nusausint kai lyja, sninga? blink.gif 4u.gif
Atsakyti