Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Kira ir apie sesę turi aiškią nuomonę, bei jos kambariokes. biggrin.gif
Atsakyti
Kira apie visus ir viską turi savo aiškią ir neginčijamą nuomonę biggrin.gif ir visiškai nesikuklina jos reikšti... cool.gif

o šiaip idomu man pasidarė, kodėl ji jau du šuniukus panašaus amžiaus "išbrokijo"? g.gif juk kale, turėtų pagal viską turret kažkokį moterišką instinktą g.gif dar kai mačiau kaip Kva mylėjo Venčestos vaikus... negi ne visoms taip būna?
Atsakyti
Nebrokyja dažniausiai tokių pupsių kur net neapeina normaliai - mėnesio kokio, dvejų. Jei tokius šuo puola - nu, psichas smile.gif
O tokius naglus tai jau gali brokyt, tik kad nu taip - nerimtai. Rimtai pult neturi. Mano Mažas irgi 3 mėn boseronei aiškino koks tas gyvenim,as. Motiniškas instinktas - moko gyvenimo tiesų. O tiems jauniems nagliems kitaip nepaaiškinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 09, 08:28)
Kira apie visus ir viską turi savo aiškią ir neginčijamą nuomonę biggrin.gif ir visiškai nesikuklina jos reikšti...  cool.gif

o šiaip idomu man pasidarė, kodėl ji jau du šuniukus panašaus amžiaus "išbrokijo"?  g.gif  juk kale, turėtų pagal viską turret kažkokį moterišką instinktą  g.gif  dar kai mačiau kaip Kva mylėjo Venčestos vaikus... negi ne visoms taip būna?

Ne visos kales turi motiniskus instinktus taip pat kaip ir zmones. Zinau pora veiseju, kurioms teko auginti vadas pacioms, nes kales visiskai atsisake savo motiniskos pareigos. Aisku, sitos kales daugiau nebuvo veisiamos.
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2015 05 09, 15:00)
Nebrokyja dažniausiai tokių pupsių kur net neapeina normaliai - mėnesio kokio, dvejų. Jei tokius šuo puola - nu, psichas smile.gif
O tokius naglus tai jau gali brokyt, tik kad nu taip - nerimtai. Rimtai pult neturi. Mano Mažas irgi 3 mėn boseronei aiškino koks tas gyvenim,as. Motiniškas instinktas - moko gyvenimo tiesų. O tiems jauniems nagliems kitaip nepaaiškinsi biggrin.gif

va aš ir pagalvojau, kad gal jau čia auklėjimas gaunasi? nes pirmas pupikas prie jos lindo žaisti, kai ji pagalius nešiojosi, tai kaip ir logiška, nes Kira pagaliais nesidalina biggrin.gif o va Ferro tiesiog ant pavadžio pažindinosi, ji jį apuostė kaip kokį visai neidomų dalyką (beje jai kiti šunys ir šiaip nėra labai idomūs), ir kai tas bandė jau artimiau pabendrauti, šiepė dantis g.gif
Atsakyti
Tai vat priklauso kaip tas šiepia. Gal per naglai lindo. O gal jos vapšė nedomina neūžaugos ir ji neturi jokio noro užsiiminėt su jais ir pagarbiai šypsenėle paprašė pasitraukt nuo jos. Mano Katka pvz nemėgsta jokių šuniukų ir kačiukų kai jie ant jos lipa. Nu vat taip - totaliai. Net jeigu nepaeinantį dar prie jos prikiši - jinai urzgia ir traukiasi. Asmeninė erdvė jai yra asmeninė biggrin.gif Ne iš piktumo - tiesiog nenori. Šiaip šalia gulėt gali, tik ne ant jos biggrin.gif Jeigu ant visų ir visada šiepia tai tada jau gal pagalvočiau
Atsakyti
biškį pasigirsim 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 10, 21:43)
biškį pasigirsim  4u.gif

Cia jau ne biski reikia girtis - tokia grazi ir savo patenkinta mergina wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia išdidi prie taurės biggrin.gif Sveikinimai!
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 10, 21:43)
biškį pasigirsim  4u.gif

Yra kuo girtis! smile.gif

Mes irgi giriamės - Huni jaunime antra iš keturių smile.gif Nuotraukos tik vis dar fotike smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai gražuolėms Kirai ir Huni 4u.gif
Atsakyti
labai dėkojam už sveikinimus 4u.gif

user posted image
Atsakyti