Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 06, 12:45)
na vilkas yra laukinis žvėris ir jam vieta miške  mirksiukas.gif
o jeidu kalbat apie vokietuką, tai manęs daug kas nesupranta, kaip aš tokį žvėrį bute auginu, juk gyvio kankinimas, jam geriau lauke prie budos būtų  lotuliukas.gif

Supratau: neįdėjau vilkiuko į kabutes. doh.gif TAi dėl to daug išvedžiojimų gavosi..
. blink.gif
Man tai atvirkščiai - šuns kankinimas prie būdos laikyt pririštą.... Pas mane jis name gyventų, oriai, taip skant.... smile.gif
Sako, kad cucukai smirda. Bet man nepasirodė, kad jie smirdėtų, turi savo kvapą ir tiek... Ar aš neužuodžiu? g.gif
O kad žvėris, tai visi šunys - žvėrys, didesni ar mažesni. Pas mane cvergas irgi į rankovę įsisegęs vyrui buvo, kai tas erzino atimti kaulą...
Manau, kad žmones atbaido tai, jog reikia šunis vežiot dresuot ir užsiimti su jais. Geriau ant sopkes pagulėt, o šuo pats viską išmoktų...
Atsakyti
Cruella de Vil
Čia Gena ? Gražuolė, tokia miela bigsmile.gif
Atsakyti
Labai jau norisi pasirodyti po tokios fotosesijos smile.gif
Fero (Atlantas Laukinė Vilkauogė)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eskalibur: 07 gegužės 2015 - 13:37
QUOTE(lorkutė @ 2015 05 07, 09:21)
Cruella de Vil
Čia Gena ? Gražuolė, tokia miela  bigsmile.gif

Tėp tėp, Gena-afigiena. biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
žiauriai gražus Fero wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
merginos, šitoj temoj ne pirką kartą pašiepiamas vokietuko vadinimas "vilku", "vilkšuniu" (normalu - juk liaudiškų žargonų mūsų kalba pilna), bet pažiūrėkim į veislynų pavadinimus - didžiulė dalis profesionalų prikabina vilką, žymiai dažniau nei senbernarų ar pudelių veisėjai. Net ir čekoslovakų veislynai vargu ar pavytų biggrin.gif

Kopų vilkas, Vilkų slėnis, Geležinis Vilkas ir t.t.

Fero nerealaus grožio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 08 gegužės 2015 - 12:59
QUOTE(166cm @ 2015 05 08, 13:59)
merginos, šitoj temoj ne pirką kartą pašiepiamas vokietuko vadinimas "vilku", "vilkšuniu" (normalu - juk liaudiškų žargonų mūsų kalba pilna), bet pažiūrėkim į veislynų pavadinimus - didžiulė dalis profesionalų prikabina vilką, žymiai dažniau nei senbernarų ar pudelių veisėjai. Net ir čekoslovakų veislynai vargu ar pavytų biggrin.gif

Kopų vilkas, Vilkų slėnis, Geležinis Vilkas ir t.t.
Fero nerealaus grožio

Ir man atrodo taip pat dėl to vilko drinks_cheers.gif

Fero labai gražus, egzotiškas toks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 05 06, 11:32)
Nu jūs pasakykit man durnai, kodėl kai tik kam užsimenu, jog dairausi įsigyt vilkiuką, tai visi, kaip susitarę, pirštą prie smilkinio sukioja ir klausia "kokio velnio tau jo reikia"?... Čia su veisle kažkokios baimės pas žmones, ar čia su manim problemas įžvelgia?.... g.gif Visuomet norėjau didelio protingo šuns. Dabar turiu tik protingą smile.gif Tai gal baidomasi, kad 2 protingi cucikai bus, o aš liksiu durniaus vietoj ? g.gif  smile.gif

protingas ir didelis vokietis tai tikrai, bet kailio tikrai daug ir kvapą savo vokišką turi. Ar tai smarvė - skonio reikalas biggrin.gif
šuo judrus, reikalaujantis dresūros pamokų, laiko, išlaikymas brangus

Visai rimtai - jeigu žmonės augina šunį, kuris jiems gali įsegt, kai jį erzina dėl kaulo, vokiečio tikrai nerekomenduočiau. Reikalingas tam tikras suvokimas, kokioj pozicijoj šuo turi būti šeimoj-gaujoj, ką galima su juo daryt, ką - ne. Nei Šuo gali kaulo gint, segt, nei erzinti jo galima - žalinga tokia pramoga, galinti pačiam šuniui sugriaut likimą.
Atsakyti
Fero tooooks gražus!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o va aš pasigirsiu, kad mačiau vakar Fero gyvai cool.gif nu tikrai žiauriai fainas žvėriukas auga, jau tos pajuodintos lapcės wub.gif wub.gif wub.gif tik Kirai jis nesukėlė susižavėjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 05 08, 17:21)
o va aš pasigirsiu, kad mačiau vakar Fero gyvai  cool.gif  nu tikrai žiauriai fainas žvėriukas auga, jau tos pajuodintos lapcės   wub.gif  wub.gif wub.gif  tik Kirai jis nesukėlė susižavėjimo  biggrin.gif

Kira turi aiškią nuomonę apie mažus šuniukus biggrin.gif Kaip Ieva sakė "iš balos išlipęs"..Tai nesuviliojo šitas murzius Kiros tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eskalibur: 08 gegužės 2015 - 22:20