Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Gena nuostabi wub.gif man ji irgi istrigus.
Atsakyti
Gena ieško namų! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 04 28, 12:26)
Labai gražutė wub.gif O kokias šukas naudojate?Su furminatorium girdėjau galima per daug nupešti unsure.gif

Papildyta:
http://www.dogis.lt/...is-plienas.html Sakykit,ar neper didelė būtų 5,mėn VA ? blush2.gif (ta kur 59cm)

niekaip nesuprantu. Tokias grandinėles kai dedate, tada pvz. odinio dirželio nereikia. O šitą grandinėlę perkišate ir segate į vieną žiedą, bet juk patempus šuniui, jį smaugia ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 02 gegužės 2015 - 21:16
QUOTE(lorkutė @ 2015 05 02, 22:15)
niekaip nesuprantu. Tokias grandinėles kai dedate, tada pvz. odinio dirželio nereikia. O šitą grandinėlę perkišate ir segate į vieną žiedą, bet juk patempus šuniui, jį smaugia ?

maniškė su smaugiama virvute vaikšto ir nieko, dar gyva ax.gif
Atsakyti
Aš nemėgstu smaugtukų, mano šunys nemoka gražiai vaikščiot ir man to iš jų visai nereik, tad turėčiau nuolat prismaugtą šunį. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Cruella de Vil,2015 05 03, 09:19]
Aš nemėgstu smaugtukų, mano šunys nemoka gražiai vaikščiot ir man to iš jų visai nereik, tad turėčiau nuolat prismaugtą šunį. biggrin.gif
Aš galvoju dėl tempimo, gal pabandyyi, bet kažkaip man žiauriai tos grandinėlės atrodo. Kažin gal geriau tokie kur dvigubi tie antkakliai būna. Aš labai noriu, kad šuo gražiai vaikščiotų, o ne tuzgintų mane ten kur užsimanė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 03 gegužės 2015 - 08:25
Gražiam ėjimui man efektyviausia valandžiukė laisvės miške/pajūry arba dresūra, o tada jau eina nuostabiai. smile.gif
Atsakyti
na Kira irgi gražiai nevaikšto, ypač kai dieną laukan einam, nes žino, kad bus tusas smile.gif bet nu nieko, gyva dar. duodu korekciją ir nurimsta žvėras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 05 03, 08:19)
Aš nemėgstu smaugtukų, mano šunys nemoka gražiai vaikščiot ir man to iš jų visai nereik, tad turėčiau nuolat prismaugtą šunį.  biggrin.gif

Aš dėl tos pačios priežasties vengiu ir smaugtukų, ir paprastų flat collar. Apskritai mažiausiai šunį žaloja tas antkaklis, kurio visi labiausiai bijo smile.gif O ar smaugtukas, ar paprastas antkaklis ž abu vienodai spaudžia trachėją ir ją deformuoja. Ar ne 40% tirtų šunų skrodimo metu rasti su deformuotom trachėjom. Tuo tarpu tie, kurie be smaugtukų ir antkaklių - tik 12%ю
Atsakyti
Segat prie kito žiedo ir nesmaugia. Jei dideli pačios grandinėlės žiedai tai prie bet kurio. Dalis specialiai tam turi ilgesnį centrinį. Saugiausia turbūt aplamai teisingai naudojamas griežtas ir šuo greit nebesitampo.
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2015 05 02, 21:15)

draugės VA voljere gyvena, niekur neišeina, nes gi ji jo pavest negali... o teisingai prismaugt nemokėjo.

aš nesuprantu, kaip galima gyvent be smaugtukų ir griežtų - taigi rankas pakerta, kai šuo tempia iš visos jėgos. Jeigu grandinėlė žemai tabaluoja, šuo tempiasi, kariasi, jeigu aukščiau - jį taip smaugia, kad pats šuo tempti nesiveržia. nors šiaip jau griežtas mb riaumojimas labiausiai suveikė biggrin.gif mūsiškė dabar jau su paprastu antkakliu valdoma.

aš nemokantį gražiai eit įsivaizduoju jorkiuką, dar gal kokį biglį iš bėdos, bet VA.... tai kas ką vedžioja - jūs šunį ar jis jus? ar rankų neskauda?

iki "valandžiukės dūkimo" paprastai dar ir nueit reikia galą kelio arba vien jau tą papildomą valandžiukę turėt. šunį juk vesti tenka įvairiu metu, visokiom progom. didžiausia problema minioje - gi žmonėms nejauku prie šeimininką vedžiojančio didelio šuns.
Atsakyti
Laba diena, mergaites gal yra kokia nors "neskausminga" priemone atbaidyti puolanti suni. Dukra isgasdino suo ( seimininkas neaiskus), puole ant vaziuojancios dviraciu ir dabar bijo bevaziuot sad.gif
Atsakyti