Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(megeja @ 2015 04 28, 22:17)
Ojei, ne ne, aš dviejų metų kalei dedu 54 cm ilgio. Ir tai 5 mėn. dar bus šiek tiek per didelė. Ant išaugimo smile.gif

Na ką jau padarysi,apsivėplavojau ir tiek doh.gif Lauksim kol užaugs
Atsakyti
o gal ne vėlu atšaukti užsakymą unsure.gif,ar pakeisti į 54?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 29 balandžio 2015 - 05:04
QUOTE(urte484 @ 2015 04 29, 05:02)
o gal ne vėlu atšaukti užsakymą unsure.gif,ar pakeisti į 54?

Skambinkit, turėtų pakeist.
Atsakyti
Aš saviškiui pirkau 60cm ilgio, bet su pailgais dideliais nareliais. Jam dabar 10 mėn. Nepasakyčiau, kad labai smarkiai per ilga ir dabar, bet tikiu, kad pilnai sustambėjus nereikės naujos. Kaklo apimtis šiuo metu lygiai 50cm. Jie juk taip greitai auga, nepajusite, kai bus kaip tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 04 29, 09:31)
Aš saviškiui pirkau 60cm ilgio, bet su pailgais dideliais nareliais. Jam dabar 10 mėn. Nepasakyčiau, kad labai smarkiai per ilga ir dabar, bet tikiu, kad pilnai sustambėjus nereikės naujos. Kaklo apimtis šiuo metu lygiai 50cm.  Jie juk taip greitai auga, nepajusite, kai bus kaip tik  smile.gif

Jau norėjau skambint,bet pagalvojau-išaugs mažesnę,vėl reiks tuoj pirkt,lyg ir neverta tada mėtyt pinigų g.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 04 29, 09:47)
Jau norėjau skambint,bet pagalvojau-išaugs mažesnę,vėl reiks tuoj pirkt,lyg ir neverta tada mėtyt pinigų g.gif

Aš uždėjusi pažiūrėjau, kad dantimis nepasiekia, kai grandinėlė laisvai kabo, ir gerai. Kaip supratau svarbiausia yra rinktis kuo didesnius narelius, kad negadintų kailio. Ir dar, kuo didesni nareliai, tuo grandinėlė iš tiesų reikalinga ilgesnė, nes uždėjus šuniui, vidinė jos pusė realiai sutrumpėja dėl stambių narelių, nors ištiesta ji vienodo ilgio su smulkių narelių grandinėlėmis. Nežinau, ar suprantamai čia pasakiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 04 29, 11:22)

Tai mūsų grandinėlės nareliai nėra matyt tokie dideli kaip jūsų?
Atsakyti
Nepamirškit kad per didelė gali lengvai nukrist nuo kaklo ką uostant. Su grandinėle lakstyt nepaleisi, tik ant pavadžio tada arba nuimant ir ją.
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 04 29, 11:26)
Tai mūsų grandinėlės nareliai nėra matyt tokie dideli kaip jūsų?

Pagal nuotrauka man atrodo, kad stambesni musu, be to pailgi, ne apvalus.
Atsakyti
Na nieko,lauksim tada kol daaugsim ax.gif Draugės VA kalytei lygiai toks pat jau tiko 7,5 mėn. amžiaus smile.gif
Atsakyti
Nepamirštant ir vokietistų, mano mylimiausios veislės šeimininkų, seminaras šį kartą Klaipėdoje!
Daugiau informacijos čia: https://www.facebook...80444805560142/

user posted image
Atsakyti
G wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

V wub.gif

user posted image
Atsakyti