Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(Mody @ 2015 04 26, 20:11)
Graži chebrytė  wub.gif bet Blondė- Akela kaip išsiskiria, tikra blondinė tarp ryžikų  biggrin.gif

Blondinka dabar visai kailį pametus, tai balta. biggrin.gif Bet tikiuos ataugs naujas gražus, ryškus kailis, aišku labai ryža nebus. smile.gif

QUOTE(urte484 @ 2015 04 26, 20:37)
O aš Įsimylėjau Geną wub.gif  wub.gif

Gena kaip tik ieško namų. thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O ko uogytė tokia susirūpinusi wub.gif
Atsakyti
Ikisiu savo snapa trumpam ax.gif 4u.gif

Suniukai
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 04 26, 22:44)
Gena kaip tik ieško namų. thumbup.gif

O,kad galėčiau.... wub.gif Jos akys tokios gilios gilios ax.gif 7 foto praeitam psl.wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 27 balandžio 2015 - 17:19
parodysiu ir aš saviškę, kokia jis dar graži, nenuplikus wub.gif

user posted image

na ir mes bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 04 27, 08:27)
O ko uogytė tokia susirūpinusi  wub.gif

Pagaliukas mamos rankoje rūpėjo. biggrin.gif

QUOTE(urte484 @ 2015 04 27, 17:16)
O,kad galėčiau.... wub.gif Jos akys tokios gilios gilios ax.gif 7 foto praeitam psl.wub.gif

O kad aš galėčiau, tai jos nedovanočiau. biggrin.gif Ji nereali, pliuškė padruškė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 04 27, 20:59)
parodysiu ir aš saviškę, kokia jis dar graži, nenuplikus  wub.gif

Kiek jums laiko? smile.gif Ir kodel nenuplikus? blush2.gif Graži mergaitė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 04 28, 08:51)
Kiek jums laiko? smile.gif Ir kodel nenuplikus? blush2.gif Graži mergaitė 4u.gif

ačiū smile.gif mums 19mėn smile.gif o nenuplikus dar, nes pradėjo šertis stipriai biggrin.gif šitoj foto ji visame savo gražume, kurį jau intensyviai barsto
Papildyta:
rodos nerodžiau dar pavasarinės fotosesijos rezultatų ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 04 28, 09:06)
ačiū smile.gif mums 19mėn smile.gif o nenuplikus dar, nes pradėjo šertis stipriai  biggrin.gif  šitoj foto ji visame savo gražume, kurį jau intensyviai barsto
Papildyta:
rodos nerodžiau dar pavasarinės fotosesijos rezultatų  ax.gif

Nerealiai gražios nuotraukos. Ir nuotraukų herojė taip pat wub.gif
Atsakyti
Labai gražutė wub.gif O kokias šukas naudojate?Su furminatorium girdėjau galima per daug nupešti unsure.gif

Papildyta:
http://www.dogis.lt/...is-plienas.html Sakykit,ar neper didelė būtų 5,mėn VA ? blush2.gif (ta kur 59cm)
Atsakyti
ačiū 4u.gif
aš turiu ir furminatorių ir paprastas šukas. už savaitės mums paroda, tai kol kas nešukuoju išvis, kad kuo daugiau plaukų liktų biggrin.gif o šiaip jau kur visai kuokštais plaukai krenta (ant šlaunų pvz), nuvarau furminatorium, bet be fanatizmo. šiaip nedažnai šukuoju, tai manau nepakenks. o dėl bendro grožio, šūkuoju paprastu šepėčiu šuniniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 04 28, 11:26)
http://www.dogis.lt/...is-plienas.html Sakykit,ar neper didelė būtų 5,mėn VA ? blush2.gif (ta kur 59cm)

Ojei, ne ne, aš dviejų metų kalei dedu 54 cm ilgio. Ir tai 5 mėn. dar bus šiek tiek per didelė. Ant išaugimo smile.gif
Atsakyti