Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(Mody @ 2015 04 20, 20:00)
Aš tai iš grandinėlių nesirinkčiau nei vienos, virš 4 metų turim virvelinius, neseniai naują pakeičiau, bet ne dėl to, kad būtų sutrūkęs, bet truputį šonas nudilo, man negražu buvo  biggrin.gif  super daiktas nei nuimt reik nei trina kailį  smile.gif

Tai tie "vokietistiniai" smaugtukai irgi labai geri, ir kaip smaugtukai dar netgi geriau savo funkciją atlieka nei grandinėlės. Aš tiesiog jau pripratus, man ta grandinėlė jau aštuntus metus tarnauja.
O nepalieku ne dėl kailio trynimo, bijau, kad kur užsikabins, prisismaugs ir pan. Ne vieną kart teko girdėti, ir ne tik su smaugtuku. Su paprastais taip pat. Ačiūdie, ne iki mirties, bar bar bar.
Atsakyti
Mergaites, gal kas patarsit kaip kovot su siu sunu nagais? Laikau ji bute, ir turiu labai brangu parketa, ko pasekoja labai stipriai kencia grindys. Nupirkau zirklutes, bandau kirpt, bet bijau labai kad neprakirpt, gal turit kokiu gudriu patarimu?? doh.gif zinau, kad sita suni ne bute laikyt, bet jau visa gyvenima taip.. susidraugavom ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika_Paskeviciute @ 2015 04 21, 00:15)
Mergaites, gal kas patarsit kaip kovot su siu sunu nagais? Laikau ji bute, ir turiu labai brangu parketa, ko pasekoja labai stipriai kencia grindys. Nupirkau zirklutes, bandau kirpt, bet bijau labai kad neprakirpt, gal turit kokiu gudriu patarimu??  doh.gif  zinau, kad sita suni ne bute laikyt, bet jau visa gyvenima taip..  susidraugavom ir pan.  ax.gif

Bute bute smile.gif Laisvai. Kirpkit, karpykit, dažnai ir po truputį, kad gyvuonis trauktųsi atgal ir nagai savotiškai nors truputį sutrumpėtų. Jeigu šuniui einant girdisi cak cak - nagai jau per ilgi smile.gif
Jei prakirpsit - ne super gerai, aišku, bet bėdos didelės irgi nėra. Galima "uždegint" su permaganatu, arba palaukti, kol šuo pats išsilaižys. Bet geriau kirpkit dažniau ir po truputį.
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2015 04 20, 21:32)
Tai tie "vokietistiniai" smaugtukai irgi labai geri, ir kaip smaugtukai dar netgi geriau savo funkciją atlieka nei grandinėlės. Aš tiesiog jau pripratus, man ta grandinėlė jau aštuntus metus tarnauja.
O nepalieku ne dėl kailio trynimo, bijau, kad kur užsikabins, prisismaugs ir pan. Ne vieną kart teko girdėti, ir ne tik su smaugtuku. Su paprastais taip pat. Ačiūdie, ne iki mirties, bar bar bar.

Man grandinėlė daug labiau patinka, nes neįsigeria šuns kvapu, neperšlampa, kai maudosi, žodžiu dėl higieninių sumetimų. Jei tektų naudoti virvelę, reikėtų dažnai keisti.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 04 21, 10:07)
Man grandinėlė daug labiau patinka, nes neįsigeria šuns kvapu, neperšlampa, kai maudosi, žodžiu dėl higieninių sumetimų. Jei tektų naudoti virvelę, reikėtų dažnai keisti.

na nžn, aš virvelę nuimu tik kai maudau šunį vonioj, tai būna tikrai nedažnai, kartą per kokius 3mėn ir paskui ant šlapio šuns ją uždedu. pati virvelė nėra tokios medžiagos, kad sugertų kažką, ji slydi ax.gif na tiesa, aš šunų antkaklių neuostau, gal pauosčius ir smirdėtų biggrin.gif nesu aš pedantė, tai man kažkaip ir pati Kira nesmirda bigsmile.gif na turi tą šunišką kvapą kažkiek, bet man jis patinka
Atsakyti
Aš jau labai senai nenaudoju grandinių-gadina kailį, nepatogu, negražu. Mano šunys nenusiimdami neįioja virveles, kai kurias po 5-7 metus. Nieko aš jų neskalbiu, jos savo spalvą viską išlaikę, nu kur jau ten prasmirs ant šuns 50cm alpinistinės plonos virvelės...Jokio kvapo nuo jų nei kiek nėra
Atsakyti
Na va, o aš ir klausiau, ar gadina profesionalios grandinėlės kailį... Ir paskaičiusi, kad ne, nupirkau šiandien HS grandinėlę...
Atsakyti
Negadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2015 04 22, 18:32)

Tuomet puiku. Na as šiuo klausimu esu pedantė, taip lotuliukas.gif . Bet jei būčiau tikra pedantė, tai jau antras didelis šuo tikrai negyventų namuose su manimi biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų šaunusis ketvertukas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Graži chebrytė wub.gif bet Blondė- Akela kaip išsiskiria, tikra blondinė tarp ryžikų biggrin.gif
Atsakyti
O aš Įsimylėjau Geną wub.gif wub.gif
Atsakyti