Pas mane tai sugyvena. Tik kad įkyriai landžiot mėgsta. Bet šiaip būna, kad ir miega kartu. Pasilikt labai norėčiau, bet negaliu. Trys šunys daugoka. Na nebent veterinai pasakytų, kad augliai ne tik ant pieno liaukų, bet ir kitur išplitę..tada žinoma, liktų pas mus kiek jau jai skirta, bet jei viskas vyks pagal planą ir pavyks suremontuot sveikatą, tada ieškosiu gerų namų. Papildyta:
Kokia idilė Mums iki to tik pavydėt ...Aš matyt per skysta globai,siaubingai prisirišu...Globojau ne vieną kol namus rado,bet po kiekvieno išsiskyrimo žliumbiu Betkokiu atveju,Genutei sveikatėlės Ji verta geriausio
Na mums irgi pasivaikščiojimams reikia. Namie nieko nededu. Dabartinis labai smulkus trina kailį, tad pirksiu kažkurį iš minėtų. Man gražiau būtų smulkesnis, kol šuo nestambus. Bet bijau, kad trins, kaip turimas Trixie gamintojo.
Aš tai iš grandinėlių nesirinkčiau nei vienos, virš 4 metų turim virvelinius, neseniai naują pakeičiau, bet ne dėl to, kad būtų sutrūkęs, bet truputį šonas nudilo, man negražu buvo super daiktas nei nuimt reik nei trina kailį