Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(levrete @ 2015 04 19, 12:40)
Grazutis  smile.gif

Dėkojam ax.gif
Atsakyti
O mes sekmadieniaujam... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pas jus saulė šviečia? bigsmile.gif Kokie nooosiai.... wub.gif O Gienos toks išraiškingas žvilgsnis wub.gif Fainuoliai smile.gif
Atsakyti
Ne visai, debesuota, bet kartais saulutė išlenda. smile.gif Genos nosis tai nudraskyta, nes kates terorizuoja nuolat, tai gauna per snapą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 04 19, 14:25)
Ne visai, debesuota, bet kartais saulutė išlenda. smile.gif Genos nosis tai nudraskyta, nes kates terorizuoja nuolat, tai gauna per snapą. biggrin.gif

Pas mus su katinu ta pati bėda,vis gauna nosin doh.gif Niekaip nesugyvena nei su juo,nei su rusų žaisliuku...
Gal jau planuojat sau pasilikti Geną? ax.gif
Atsakyti
Pas mane tai sugyvena. Tik kad įkyriai landžiot mėgsta. Bet šiaip būna, kad ir miega kartu.
Pasilikt labai norėčiau, bet negaliu. Trys šunys daugoka. smile.gif Na nebent veterinai pasakytų, kad augliai ne tik ant pieno liaukų, bet ir kitur išplitę..tada žinoma, liktų pas mus kiek jau jai skirta, bet jei viskas vyks pagal planą ir pavyks suremontuot sveikatą, tada ieškosiu gerų namų. smile.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 04 19, 15:31)

Kokia idilė wub.gif Mums iki to tik pavydėt rolleyes.gif ...Aš matyt per skysta globai,siaubingai prisirišu...Globojau ne vieną kol namus rado,bet po kiekvieno išsiskyrimo žliumbiu doh.gif Betkokiu atveju,Genutei sveikatėlės 4u.gif Ji verta geriausio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 19 balandžio 2015 - 15:40
Kurį smaugtuką geriau rinktis, kad netrintų kailio?

smulkesnis

stambesnis
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 04 20, 16:34)

smulkesnis

stambesnis

mes virvuką naudojam smaugiamą, ilgaplaukei labai tinka, visiškai netrina kailio
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 04 20, 15:34)

smulkesnis

stambesnis

Aš turiu tą, su ilga centrine grandimi - nepastebėjau, kad trintų. Tiesa, aš namie nelaikau su juo. Antkaklis - tik pasivaikščiojimams.
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2015 04 20, 18:13)
Aš turiu tą, su ilga centrine grandimi - nepastebėjau, kad trintų. Tiesa, aš namie nelaikau su juo. Antkaklis - tik pasivaikščiojimams.

Na mums irgi pasivaikščiojimams reikia. Namie nieko nededu. Dabartinis labai smulkus trina kailį, tad pirksiu kažkurį iš minėtų. Man gražiau būtų smulkesnis, kol šuo nestambus. Bet bijau, kad trins, kaip turimas Trixie gamintojo.
Atsakyti
Aš tai iš grandinėlių nesirinkčiau nei vienos, virš 4 metų turim virvelinius, neseniai naują pakeičiau, bet ne dėl to, kad būtų sutrūkęs, bet truputį šonas nudilo, man negražu buvo biggrin.gif super daiktas nei nuimt reik nei trina kailį smile.gif
Atsakyti