Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Aš nešiodavau, bet mes antram aukšte gyvenam. biggrin.gif Aš tinginė esu - jau geriau šuniuką patampysiu, nei plausiu laiptinę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 04 15, 16:29)
Aš nešiodavau, bet mes antram aukšte gyvenam.  biggrin.gif  Aš tinginė esu - jau geriau šuniuką patampysiu, nei plausiu laiptinę. biggrin.gif

Na iš antro nuliptumėm tikrai smile.gif
Taip,maitinamės tik sausu.O dėl barimo,net nežinau,kad dar labiau neapsisysintų...
Atsakyti
Tai aš ir nenešiojau iki 7mėn. biggrin.gif 4-5 mėn jau nebedarė namie ir mokėjo pakentėt. Vandenuko gaudavo ryte vakare, ir narvo rėžimas, kol išmoko namie nepridirbt.
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 04 15, 17:57)
Tai aš ir nenešiojau iki 7mėn. biggrin.gif 4-5 mėn jau nebedarė namie ir mokėjo pakentėt. Vandenuko gaudavo ryte vakare, ir narvo rėžimas, kol išmoko namie nepridirbt.

Narve kol būna-nepridaro,iš narvo tiesiai į lauką.Kai patys būnam namie,narvan nedarom,bet vis dar sysalioja namie unsure.gif Šeriant tik sausu,tikriausia mažoka būtų palakinti 2k dienoje...Kažkaip dar nurašau,kad per mažas blush-anim-cl.gif (į lauką einam 4 kartus dienoje)
Atsakyti
Aš sausu maitinau. Vesdavau kas kelias valandas visą parą (naktį irgi kokius 2-3k.)
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 04 15, 18:44)
Aš sausu maitinau. Vesdavau kas kelias valandas visą parą (naktį irgi kokius 2-3k.)

Per naktį jis visada išbūdavo,vesdavau tik kai viduriavom...Kas kelias valandas nesusiderindavo dėl darbo.Nors iki šiol "aukoju" savo pietus,kad tik išeitų į lauką ax.gif
Atsakyti
Pas mane dabar maždaug 5 mėn kalė. Narvo režimas, sausiakas, vandens turi nuolat, į lauką eina 3 kartus per dieną. Rytą apie 7, po darbo apie 6 ir vakare prieš miegą apie 10. Namie balų nėra gal 2 savaites. Prieš tai kariavom maždaug 3 savaites. Neturim galimybių vedžiot kas kelias valandas, tai ilgokai. Į lauką einant nešam, nes gyvenam 11 aukšte, lifto laukiant neiškenčia - ėjimas į lauką yra toks didelis džiaugsmas, kad nespėja nė iš kambario išeit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 15, 19:41)
Pas mane dabar maždaug 5 mėn kalė. Narvo režimas, sausiakas, vandens turi nuolat, į lauką eina 3 kartus per dieną. Rytą apie 7, po darbo apie 6 ir vakare prieš miegą apie 10. Namie balų nėra gal 2 savaites. Prieš tai kariavom maždaug 3 savaites. Neturim galimybių vedžiot kas kelias valandas, tai ilgokai. Į lauką einant nešam, nes gyvenam 11 aukšte, lifto laukiant neiškenčia - ėjimas į lauką yra toks didelis džiaugsmas, kad nespėja nė iš kambario išeit  doh.gif

Atrodo toks ilgas tarpas nuo 7iki 6 tokiam mazgiui unsure.gif O kaip pas jus tas narvo rėžimas būdavo?išleisdavot tik į lauką einant?Manau teks ir mum šiuo Jūsų metodu naudotis,trūko kantrybė...Gryžęs iš lauko ryte(padarėm viską)-krūvą prikrovė! Supykau juodai,nes to nedarydavo...
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 04 16, 08:16)
Atrodo toks ilgas tarpas nuo 7iki 6 tokiam mazgiui unsure.gif  O kaip pas jus tas narvo rėžimas būdavo?

Nu kitaip neišeina. Aš dirbu už 50 km nuo namų, vyro grafikas apskritai kartais neprognozuojamas.
Narvo režimas toks, kad šuo kambary laisvai būna tik tada, kai būna tik grįžęs po pasivaikščiojimo, ir tik kai mes esam ir kažką veikiam su juo. Šmirinėt po namus vienam pačiam ir ieškot kažkokios veiklos šunys neturi galimybės. Visa veikla yra su mumis, likęs laikas - poilsis, o ilsėtis, miegot, ėst eina į narvą. Pas mus apskritai toks susiklostęs gyvenimas, kad grįžtam iš darbų, einam su šunim parkan ar į treniruotes, paskui jau šeriam grįžę ir po šėrimo šunys eina gult, griežtai jokių žaidimų.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 16, 08:49)
Nu kitaip neišeina. Aš dirbu už 50 km nuo namų, vyro grafikas apskritai kartais neprognozuojamas.
Narvo režimas toks, kad šuo kambary laisvai būna tik tada, kai būna tik grįžęs po pasivaikščiojimo, ir tik kai mes esam ir kažką veikiam su juo. Šmirinėt po namus vienam pačiam ir ieškot kažkokios veiklos šunys neturi galimybės.

Vieno namuose niekada nepaliekam,tik narve.Gryžtam apie 17val-į lauką.Tada iki naktinio pasivaikščiojimo laksto laisvai,šalia namie visada kas nors būna,bet vat per tą laiką iki kito vedimo,ir "pribalinėja" doh.gif .Bausti,ar į narvą daryti,kad suprastų? unsure.gif O gal po kiekvienos balos iš karto vėl į lauką?
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 04 16, 10:13)
Vieno namuose niekada nepaliekam,tik narve.Gryžtam apie 17val-į lauką.Tada iki naktinio pasivaikščiojimo laksto laisvai,šalia namie visada kas nors būna,bet vat per tą laiką iki kito vedimo,ir "pribalinėja" doh.gif .Bausti,ar į narvą daryti,kad suprastų? unsure.gif O gal po kiekvienos balos iš karto vėl į lauką?

už balas bausti visada, o į lauką jau kaip ir nėra prasmės vesti, nes ir taip viskas padaryta biggrin.gif beje narvas neturi būti bausmės vieta, ten gi saugi vietelė, urvas
Atsakyti
Rodomės, kad nedingom smile.gif
user posted image
Žiauriai Graži Laukinė vilkauogė
user posted image
user posted image
user posted image
Žiauriai Geras Laukinė vilkauogė
user posted image
user posted image
o čia Venchesta su vaikais Gražia ir Geru smile.gif
user posted image