Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(levrete @ 2015 04 02, 14:51)
Gal tiesiog linkęs į sodo darbus. Mūsų Ropsis tai tikras sodininkas - apgenėti visi vaismedžiai, iškasti rožių krūmai, gėlyne išraustas didžiulis urvas... Na ką, amžius toks, suaugs ir paliks sodo darbus šeimininkams.

Na, sodo darbų tai tikrai nepaliks ir užaugęs smile.gif Gal tik darbų profilis pasikeis smile.gif Tujos ir gėlės nusiūsytos, o duobės taip ir toliau rausiamos - tik didesnės smile.gif
Atsakyti
Va kokia juoda gražuolė laukia savo šeimininkų smile.gif. Kalytė Kaune smile.gif. Visiems kas nori juodo vokiečių aviganio smile.gif
user posted image
Atsakyti
Su šventėm visus! smile.gif

O mes šian pajūriu lakstėm. Penktos kojos vs Laukinės Vilkauogės. biggrin.gif
Viper, Gena, Ari, Kira wub.gif

user posted image
Atsakyti
Zay,juoda perliukė wub.gif
Cruella de Vil-šaunus ketvertukas smile.gif Keista,kad toks gržuolis Gena,vis neranda namučių,toks fainuolis...tikras Gena wub.gif

Atsakyti
Ai aš labai ir neieškau jai tų namų kol kas. biggrin.gif Dar jos laukia viena operacija, o ir man namie labai netrukdo. biggrin.gif Rytoj bus mėnuo, kaip Genutė gyvena pas mus. Ar matosi skirtumas po mėnesio namų globoj? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 04 06, 19:06)

Pas Jus ji sužydėjo tikraja ta žodžio prasme,skirtumas akivaizdus wub.gif Kažkaip vis galvojau,kad čia berniukas blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Iki visiško atsigavimo dar ne vieno mėnesio prireiks, kailis vis dar tragiškos būklės, nušiuręs, nors jau pradėjo atauginėt naujas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 04 06, 19:06)
Ai aš labai ir neieškau jai tų namų kol kas. biggrin.gif Dar jos laukia viena operacija, o ir man namie labai netrukdo. biggrin.gif Rytoj bus mėnuo, kaip Genutė gyvena pas mus. Ar matosi skirtumas po mėnesio namų globoj? biggrin.gif

[

kažkodėl Tomukas šian labai Rimui ją siūlė pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
Rimtai? Negirdėjau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 04 06, 20:59)
Rimtai? Negirdėjau.  biggrin.gif

aga, grįždamas papasakojo biggrin.gif
bet jau vaikams atrakcija buvo biggrin.gif didžiausias malonumas buvo visą laiką spėti kur Kira ir kur jos sesė biggrin.gif
Atsakyti
O jūs pagalvokit apie Geną. biggrin.gif Va su Kira nesipyksta, su Bartuku irgi, kailis ataugs vaikai galės spėliot kur Kira ir kur Gena. biggrin.gif O vaikai taip sesių atskirt negalėjo ar tos kitos dvi maišė kortas? biggrin.gif
Atsakyti
Grazi juoduke. Ir Gena fainuole/grazuole. Verta puikiu seimininku smile.gif
Atsakyti