Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(urte484 @ 2015 03 30, 08:40)
Na kaip ir minėjau,badžiau šeštadienį per dresūrą džiovintą širdį.Ymaišiau į sausą tikrai nedidelį kiekį,saujelę kokią dėl kvapo.Dar truputį sūrio dadėjau.Na ir ką,vel viduriuojam,ne taip kaip anksčiau-vandeniu,bet viduriuoja... doh.gif

Ir maniškiui buvo panašiai - kol edė sausą ėdalą, nuo bet kokios žalios/džiovintos mėsos viduriavo. Perėjus prie RAW, viskas susitvarkė per kelias dienas (prieš tai porą dienų pasninkavo).
Atsakyti
Na aš tik naujokė VA auginime, prieš tai mano turėtas mišrūniukas viską praktiškai galėjo ėsti ir niekada nieko nebūdavo, kol jaunas buvo visko paragaudavo, ir vaisių, ir daržovių, kol suaugo ir nebeprašydavo duoti paragauti nemėsiškų produktų, o ir nežinojau daug ko, dalindavausi kasniu su juo, prie stalo seilės tįsdavo, atrodė kitaip neįmanoma, kad šuo namie gyvendamas, negautų vaišių prie stalo blush2.gif ... Dabar viskas kitaip, mažių auginam, kaip tikrą šunį biggrin.gif O Ropsio virškinimo sistema yra labai jautri. Net nuo obuolio jam negerai, nuo vištienos alergija, tad gauna tik sausą, dresūroje - virtą jautieną, pagraužimui morką, džiovintų jautienos " smirdukų".Bet nuo isvirtos liesos jautienos jam nieko nebuna, gal jei zalia dziovinciau ir butu, bet zinau, kad zalios seriant sausu negalima isvis, todel ir verdu dresurai jautiena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 30 kovo 2015 - 10:16
Tiesiog manau daugiau nebeekperimentuosiu,o RAW-ne mums,nes aš visiškai žalia šiuo klausimu blush2.gif
Atsakyti
Jei gerai dirba uz sausa, tai aisku nera ko eksperimentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 03 27, 14:13)
Negalima kartu. aš darydavau taip: lašiukai, o po savaitės arba dviejų antkaklis, tada po kokių trijų keturių savaičių vėl lašiukai, ir visada į mišką važiuojant purškiu. smile.gif Aišku chemija lieka chemija, tai ne vitaminai, bet du mano šunys yra sunkiai sirgę nuo erkių, vienas, deja, mirė...

O purskiate Neostmosan, Bio Kill ar kitkuo? Ieskau papildomos apsaugos, nes Advantix erkes jau nebijo kaip anksciau. O tie purskalai nealergizuoja Jusu sunu- klausiu, nes Ropsis labai daug kam alergiskas, net vandens telkiniu vandeniui... Dar skaiciau, kad kai kas naudoja eterinius aliejus atbaidyti erkems, net citrinos sultimis purskia sunis...
Atsakyti
Pati neturiu vokiečio aviganio, bet jie man nežmoniškai patinka ax.gif Labai gražūs šunys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 03 30, 07:53)

labai grazus auga miškinukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 03 30, 11:47)
Tiesiog manau daugiau nebeekperimentuosiu,o RAW-ne mums,nes aš visiškai žalia šiuo klausimu blush2.gif

Utenoje ir taip sudėtinga su mėsa ir subproduktais... Turguje nieko nėra, apart vištienos. Na nebent turite ūkininkų kontaktų arba turite galimybę vykti į kitą miestą apsipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2015 04 01, 00:50)
Utenoje ir taip sudėtinga su mėsa ir subproduktais... Turguje nieko nėra, apart vištienos.

O čia dar vienas didelis minusas...Tad liksime su kokybišku sausu maistu smile.gif
Atsakyti
Aš šiaip naudoju Bars lašiukus nuo erkių ir kaime tepu papilvę kosmetiniu žibalu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,nu jūs man durnai paaiškinkit,kokio velnio Taironą taip traukia tujos blink.gif negali pro šalį ramiai praeit,kiša snukį,rodos ir pats tuoj į ją sulys biggrin.gif Gal trūksta ko?
Atsakyti
Gal tiesiog linkęs į sodo darbus. Mūsų Ropsis tai tikras sodininkas - apgenėti visi vaismedžiai, iškasti rožių krūmai, gėlyne išraustas didžiulis urvas... Na ką, amžius toks, suaugs ir paliks sodo darbus šeimininkams.
Atsakyti