Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(levrete @ 2015 03 24, 13:08)
, o nuo virtos ir padziovintos kasniukais jautienos, ar sirdies, nieko blogo nebuna. o dirba uz ja puikiai.

Na bandysim pasidžiovinti kitam šeštadieniui,vis taip nesiterlios kaip sūris...

O sakykit,ar labai didelis blogis yra antkaklis nuo lojimo? Vis pagalvoju apie jį,kai taip nesiseka šitam reikale...Aišku,mes dar per maži jam;gal dar iki pusmečio pavyks ir patiems išsitreniruot unsure.gif
Atsakyti
Taigi atsiminiau, kad šunį dovanoju, gal kas ieškot fainos torpedinės raganos? biggrin.gif Gena
Atsakyti
Keliam temą ir pasirodom 9 mėn. proga smile.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=levrete,2015 03 27, 10:50]
Keliam temą ir pasirodom 9 mėn. proga smile.gif

Nuostabus šunius smile.gif
Pasidalinkit patirtimi, kokias priemones naudojat erkėms atbaidyti? Jau šuniukui šešias brudes ištraukiau, tikiuosi ne pavojingos buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 27 kovo 2015 - 11:06
QUOTE(levrete @ 2015 03 27, 10:50)
Keliam temą ir pasirodom 9 mėn.

Nu laaaaaaabai..... wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lorkutė @ 2015 03 27, 11:42)

Pasidalinkit patirtimi, kokias priemones naudojat erkėms atbaidyti? Jau šuniukui šešias brudes ištraukiau, tikiuosi ne pavojingos buvo  doh.gif

Mes Fepryst (atrodo taip vadinas blush2.gif ) lašus naudojam,ir planuoju dar Foresto antkaklį pirkti,kad būtų dviguba apsauga.
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus 4u.gif
Nuo erkiu jau kokie 5 metai naudoju Advantix lasus. tikrai veike bent iki siemet. o siemet vetas pasiule naujus Vectra 3D - tipo geresni ir uz Advantix. isbandziau - arba erkes jau viskam atsparios pasidare siemet, arba prasti tie lasai. nes vos ne kasdien traukiau po erke arba iskratydavau gyvas parejus is lauko. pries dvi dienas sulasinau Advantix, nes jau praejo menuo, kol kas isisiurbusiu neradau, o ir prausiant kojas neisbyrejo. tikiuosi seni geri lasai veiks ir toliau.
Beje musu dresuotojas man sake, kad antkaklio ir lasu kartu naudoti negalima, nes abi sios priemones veikia patekdamos i suns organizma. tad perdozavus gali apsinuodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 27 kovo 2015 - 12:03
Veterinaras pasiūlė kažkokius Controline
http://vetspektras.l...ms-pakuote.html
Gal kas nors naudojote, kažin ar veiksmingas, jei ne teks ieškoti kitų. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 27 kovo 2015 - 12:23
QUOTE(levrete @ 2015 03 27, 12:59)

Beje musu dresuotojas man sake, kad antkaklio ir lasu kartu naudoti negalima, nes abi sios priemones veikia patekdamos i suns organizma. tad perdozavus gali apsinuodyti.

A vo byn... unsure.gif Na tada gal liksim ties lašais g.gif kol kas dar nė vienos neradau...
Atsakyti
Negalima kartu. aš darydavau taip: lašiukai, o po savaitės arba dviejų antkaklis, tada po kokių trijų keturių savaičių vėl lašiukai, ir visada į mišką važiuojant purškiu. smile.gif Aišku chemija lieka chemija, tai ne vitaminai, bet du mano šunys yra sunkiai sirgę nuo erkių, vienas, deja, mirė...
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2015 03 27, 14:13)
Negalima kartu. aš darydavau taip: lašiukai, o po savaitės arba dviejų antkaklis, tada po kokių trijų keturių savaičių vėl lašiukai, ir visada į mišką važiuojant purškiu. smile.gif Aišku chemija lieka chemija, tai ne vitaminai, bet du mano šunys yra sunkiai sirgę nuo erkių, vienas, deja, mirė...

O jei....skaudu ziauriai,kai del kazkokios mazos bjaurybes,prarandi drauga.... verysad.gif
Na bet keista,kodel man tada vet1 dirbantis gydytojas,liepe butent tokia apsauga naudoti,vadinas toks ir gydytojas,arba as ne taip kazka supratau...
Atsakyti
Kartais prekybininkai tikrai neteisingai rekomenduoja, sakau iš patirties...

Dar snukelis mano miškinio biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 03 30, 08:53)
Kartais prekybininkai tikrai neteisingai rekomenduoja, sakau iš patirties...

Dar snukelis mano miškinio  biggrin.gif

Jooo...jau supratau,kad nereik aklai tikėt,ką siūlo ir ką kalba doh.gif

Labai mielas miškinukas wub.gif

Na kaip ir minėjau,badžiau šeštadienį per dresūrą džiovintą širdį.Ymaišiau į sausą tikrai nedidelį kiekį,saujelę kokią dėl kvapo.Dar truputį sūrio dadėjau.Na ir ką,vel viduriuojam,ne taip kaip anksčiau-vandeniu,bet viduriuoja... doh.gif Tai negi ta maža saujelė turėjo tam įtakos,gal jis tikrai visai mėsos netoleruoja...
Atsakyti