Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(Robema @ 2015 03 23, 14:09)

Įkeliu  foto ,jis viršuje pats mažiausias ,labai jau matosi skirtumas  smile.gif

Tikrai matosi pupsikas wub.gif Be reikalo sukiau galvą... smile.gif Tik gaila,kad mes mėsytės negalim...
Atsakyti
Kodėl negalit šerti mėsa?
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2015 03 23, 23:45)
Kodėl negalit šerti mėsa?

Nes nuo bet kokios mėsos viduriuoja,vet sakė,kad jis netoleruoja mėsos,arba dar bandyt labai po truputį pratint.Bet aš jau bijau eksperimentuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 03 24, 07:22)
Nes nuo bet kokios mėsos viduriuoja,vet sakė,kad jis netoleruoja mėsos,arba dar bandyt labai po truputį pratint.Bet aš jau bijau eksperimentuot unsure.gif

O Jūs bandėt prie RAW pereiti taip, kaip rekomenduoja - nuo kaulingesnės mėsos?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 24, 09:07)
O Jūs bandėt prie RAW pereiti taip, kaip rekomenduoja - nuo kaulingesnės mėsos?

Na RAW aš nežadėjau šerti,tik savaitgaliais daryti mėsos dienas.Pradėjom nuo atraižų-viduriavo 3 dienas tiesiog vandeniu,net vet kviečiau...Bandėm plaučius,inkstus-tas pats.Tada susisekiau su Vaidos klinika Šeškinėj,ir man pasakė tai,ką jau rašiau.Vat ir nežinau,ar berizikuoti su mėsa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 03 24, 08:49)
Na RAW aš nežadėjau šerti,tik savaitgaliais daryti mėsos dienas.Pradėjom nuo atraižų-viduriavo 3 dienas tiesiog vandeniu,net vet kviečiau...Bandėm plaučius,inkstus-tas pats.Tada susisekiau su Vaidos klinika Šeškinėj,ir man pasakė tai,ką jau rašiau.Vat ir nežinau,ar berizikuoti su mėsa unsure.gif

Nenuostabu. Visų pirma, retas šuo atlaiko maišytą šėrimą del skirtingo rūgštingumo, reikalingo sausam ir mėsai. Visų antra, plaučiai ir inkstai net RAW šeriamiems skystina. Negalima taip eksperimentuoti...
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 03 24, 09:49)

Visko gali būti, kad nuo grynos mėsos viduriuos. Tokiu atveju reikėtų arba griežtai RAW, arba tik sausą maistą.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 24, 09:55)
Visko gali būti, kad nuo grynos mėsos viduriuos. Tokiu atveju reikėtų arba griežtai RAW, arba tik sausą maistą.

Gal mes ir liksim ties antru variantu,nes su RAW,ne taip jau paprasta...Tik va dresūros metu,jei bandyčiau padžiovinti širdį,taip pat viduriuotų?Turiu omenyje-duoti ne vieną,o įmaišyti į sausą. g.gif Dabar šiek tiek sūrio pamaišau dresuojant,viskas ok-neviduriuoja
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 03 24, 10:03)
Gal mes ir liksim ties antru variantu,nes su RAW,ne taip jau paprasta...Tik va dresūros metu,jei bandyčiau padžiovinti širdį,taip pat viduriuotų?Turiu omenyje-duoti ne vieną,o įmaišyti į sausą. g.gif Dabar šiek tiek sūrio pamaišau dresuojant,viskas ok-neviduriuoja

O tiesiog visos maisto porcijos nebandėt dresūroj sunaudot? Mum labai pasiteisino, nes šuo labai ėdrus. Tada nereikia nieko kito.
Atsakyti
Mano mergos žiauriai ėdrios, Viper už sauseką daro viską tiek lauke, tiek namie, Ari namie ir už duonos gabalėlį gali parodyt viską ką moką. biggrin.gif Jei Ari lauke nesidomi sausiukais, dienelę kitą pabadauja ir tada ir sausiukai tinka. Kažkada bandžiau ir dešrelėm, ir siūriu, bet rankos išsimurzina, dešrų į kišenę neįsidėsi taip paprastai, o sausas labai paprasta, nelimpa prie pirštų, aš jį pilu tiesiai į kišenę šunininės striukės ar bliuzono. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 24, 11:03)
O tiesiog visos maisto porcijos nebandėt dresūroj sunaudot? Mum labai pasiteisino, nes šuo labai ėdrus. Tada nereikia nieko kito.

Jo,bandžiau,bet jis nėra toks ėdrus smile.gif Pamaišius sūrio-žymiai geriau dresūroj sekasi.Nors ir kokį alkaną vedžiau vien susausiukais,bet ne taip sekės...Tik va,sūris tikrai labai limpa ir tepa kišenę doh.gif
Atsakyti
O seriant sausu,dresuroj naudoti virta ir padziovinta jaucio sirdi gal nera blogai- musu super jautrus suniukas, kuriam nuo beveik visko, kas i sona nuo sauso jo edalo, buna blogai, o nuo virtos ir padziovintos kasniukais jautienos, ar sirdies, nieko blogo nebuna. o dirba uz ja puikiai.
Atsakyti