Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(lorkutė @ 2015 03 17, 12:19)
Vuo, dabar rodomės  wub.gif

gražutė smile.gif tik ne vokietukė wink.gif tai svoris nebutinai turi atitikti vokiečių aviganio standartą. nors iš foto nesakyčiau, kad ją dar reiktų kūdint, bet tai labai individualu, reikia gyvai pačiupinėt šunį
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 03 17, 12:55)
gražutė smile.gif tik ne vokietukė wink.gif tai svoris nebutinai turi atitikti vokiečių aviganio standartą. nors iš foto nesakyčiau, kad ją dar reiktų kūdint, bet tai labai individualu, reikia gyvai pačiupinėt šunį

Taip, dokumentų nėra ir standartų, žinoma, kad neatitinka, tačiau man tai nesvarbu. Labai myliu šitą šuniuką, man ji reikalinga kaip draugė, parodos ne mūsų stichija. 4u.gif Nu bet visgi manau, kad biški vokietukė blush2.gif
Atsakyti
o prie ko čia parodos? smile.gif
Atsakyti
O dokumentai priverčia eiti į parodas?
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 03 17, 15:07)
o prie ko čia parodos? smile.gif

Tik kaip faktas, kad be dokumentų ir be standartų ten nepapulsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 17 kovo 2015 - 14:43
Dokumentai ne del parodu, o tam, kad uzaugtu toks suo, kokio isigydami tikejomes. bent jau isvaizda. turint dokumentini suni labai aisku, kiek jis dar augs, kol pasieks standarta. o kai nera dokumentu, tai visiskai neaisku, kiek styps ar stambes bet kuris paauglys misrunas.
Pati turejau ale VA, taciau tik kai jau visiskai subrendo, galejau daryti isvada apie jo ugi ir svori. o jis vokietuku standarta gerokai peraugo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 03 17, 15:55)
Dokumentai ne del parodu, o tam, kad uzaugtu toks suo, kokio isigydami tikejomes. bent jau isvaizda. turint dokumentini suni labai aisku, kiek jis dar augs, kol pasieks standarta. o kai nera dokumentu, tai visiskai neaisku, kiek styps ar stambes bet kuris paauglys misrunas.
Pati turejau ale VA, taciau tik kai jau visiskai subrendo, galejau daryti isvada apie jo ugi ir svori. o jis vokietuku standarta gerokai peraugo  rolleyes.gif

Jūs visiškai teisi 4u.gif Su šituo šuniu, man įvyko, kaip čia kažkas forume sakė , pamačiau ir ........griebiau. Ir nors buvau visus prigrasiusi, kad joks šuo į kambarį neis, šitas guli lovoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2015 03 17, 16:09)
Jūs visiškai teisi  4u.gif Su šituo šuniu, man įvyko, kaip čia kažkas forume sakė , pamačiau ir ........griebiau. Ir nors buvau visus prigrasiusi, kad joks šuo į kambarį neis, šitas guli lovoj  blush2.gif

Smagu, kad Jusu augintinis yra mylimas, o kiek is daugintoju pirktu i VA panasiu misruniuku, kai paauga ir pasidaro akivaizdu, kad isvaizda toli toli nuo VA, tiesiog atsiduria prieglaudose... Ir kiek jaunu bedokumenciu "VA" ir siuo metu iesko namu del to, kad zmones pirko "ne parodoms be dokumentu", bet sirdyje tikejosi, kad uz kuklia suma isigytas suniukas isaugs toks pat, kaip tikras VA..
Atsakyti
Pavasaris, užteks miegoti žiemos miegu! Kviečiu savo mylimiausios veislės augintojus pasitikti pavasarį - ir vasarą - aktyviai!

Renkama nauja dresūros kurso "Dresūra 101" grupė! Visa visa informacija čia www.mildos.lt: apie kursą, apie kainas, apie laikus, apie kitas paslaugas, apie instruktorę, mokinukų video ir pan.

user posted image
Atsakyti
Pilnos prieglaudos nuostabių šunų, nu kam pirkt... doh.gif Ką tik kilmingą vokiečių aviganę išleidau į naujus namus, o dabar globoj turiu raganą, torpedą ir uraganą viename. biggrin.gif Ir atiduosiu ją (jei tik sugebėsiu biggrin.gif ) dykai, o ne už niekingus kelis šimtus. Ji nors ir neturi dokumentų, bet yra toks vokiečių aviganis kokį ir įsivaizduoju: drąsi, kontaktinė, grobinė, visada judesy, nors ką tik po operacijos ir pjūvis per pusę šuns, per tą savo judesį sugebėjo susiplėšyt siūles, ir tokią, kuri pastovės už save, ne psichė aklai visus puolantį pjaut, bet joks kitas šuo jos nepastums! biggrin.gif
Atsakyti
na mano asmenine nuomone, visi kas perka bedokius gyvūnus (šunis ar kates), remia versliuką ir nusikalsta prieš veislę ir pačius gyvūnus lygiai tiek pat kiek ir patys daugintojai.
turiu kilmingą katiną iš veislyno, kuris parodų nėra matęs ir buvo kastruotas pusės metų amžiaus. tiesiog norėjom, kad išaugtų butent tas ko tikimes. na neuždirbu aš tiek, kad mokėčiau pinigus už neaiškios kilmės gyvūną
norit būtent veislės - perkat iš veislyno, norit tiesiog šuns ar katės - imat iš prieglaudos dovanojamą.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 03 17, 16:45)
Smagu, kad Jusu augintinis yra mylimas, o kiek is daugintoju pirktu i VA panasiu misruniuku, kai paauga ir pasidaro akivaizdu, kad isvaizda toli toli nuo VA, tiesiog atsiduria prieglaudose... Ir kiek jaunu bedokumenciu "VA" ir siuo metu iesko namu del to, kad zmones pirko "ne parodoms be dokumentu", bet sirdyje tikejosi, kad uz kuklia suma isigytas suniukas isaugs toks pat, kaip tikras VA..

aš netikiu, kad vien tai gali tapti priežastimi prieglaudai. Ten jau su žmonių galva rimtesnės problemos, nes normaliai žmogus prisirištų, kol augtų mišrūnas, jaustų atsakomybę. Žinau nemažai atvejų, kai žmonės parsineša mišrūniuką, kuris bus takso dydžio, bet užaugus "veršeliui" toli gražu neišmeta. Sakau, čia tik preteksto ieško išmest šunį.

Džiaugiuosi, kad pirkom tikrą VA. Anądien stebėjau, kaip merginos vedėsi gatve mišrūną - treptelna garsiau batu ir šuo iš baimės stryktelna. Neįsivaizduoju kažko panašaus su protingu šuniu.
Dabar žiūriu į pikčiurną močiutės katę ir į mamos katytę-žvėriuką ir galvoju, kad katės taip pat norėčiau veislinės su popieriuje įrašytu maloniu charakteriu biggrin.gif
Atsakyti