Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(166cm @ 2015 03 16, 17:29)
maniškė po rujos (8-9mėn) dar gerokai pastambėjo

Noriu didelio, didelio šuns. lotuliukas.gif Mano ilgaplaukė ir dar kalytė, tai visada maniau, kad bus šiek tiek žemesnė, nei trumpaplaukiaių veislės. O pastambėjo, tai paaugo, ar pastorėjo. Dabar mano grožis sveria beveik 28 kg. vis galvoju kiek dar augs? Dar galėtų pastybti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2015 03 16, 20:10)
Noriu didelio, didelio šuns.  lotuliukas.gif Mano ilgaplaukė ir dar kalytė, tai visada maniau, kad bus šiek tiek žemesnė, nei trumpaplaukiaių veislės. O pastambėjo, tai paaugo, ar pastorėjo. Dabar mano grožis sveria beveik 28 kg. vis galvoju kiek dar augs? Dar galėtų pastybti  mirksiukas.gif

O čia kokiu būdu gali būt žemesnė nei trumpaplaukiai? Kilmė ta pati, standartas irgi. Turbūt tėvai trumpaplaukiai, bent seneliai tai garantuotai. Genetika taip neveikia...
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2015 03 16, 21:10)
Noriu didelio, didelio šuns.  lotuliukas.gif Mano ilgaplaukė ir dar kalytė, tai visada maniau, kad bus šiek tiek žemesnė, nei trumpaplaukiaių veislės. O pastambėjo, tai paaugo, ar pastorėjo. Dabar mano grožis sveria beveik 28 kg. vis galvoju kiek dar augs? Dar galėtų pastybti  mirksiukas.gif

7mėn kalytė sveria 28kg? maniškė 1,5metų amžiaus sveria 25kg ir nesakyčiau, kad dar reikėtų augt
vokiečių aviganis nėra didelių šunų veislė, kaip tik skaitosi geriau, kad šuo labai didelis nebūtų smile.gif

va Kira 7mėn amžiaus, ji čia svėrė iki 20kg

user posted image

na ir dabar

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 03 16, 21:36)
7mėn kalytė sveria 28kg? maniškė 1,5metų amžiaus sveria 25kg ir nesakyčiau, kad dar reikėtų augt
vokiečių aviganis nėra didelių šunų veislė, kaip tik skaitosi geriau, kad šuo labai didelis nebūtų smile.gif

va Kira 7mėn amžiaus, ji čia svėrė iki 20kg

user posted image

na ir dabar

user posted image

Labai gražuolė. Nu mums sakė truputėlį mesti svorį, bet man taip gražu kai šuo nekūdas blush2.gif Kažkaip labai sunki buvo jau kai pirkome, 2 mėn. pasvėrėme, svėrė 8 kg. Nemoku iš telefono įkelti foto, doh.gif negalim pasirodyti.
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2015 03 16, 21:49)
Labai gražuolė. Nu mums sakė truputėlį mesti svorį, bet man taip gražu kai šuo nekūdas blush2.gif  Kažkaip labai sunki buvo jau kai pirkome, 2 mėn. pasvėrėme, svėrė 8 kg. Nemoku iš telefono įkelti foto,  doh.gif negalim pasirodyti.

ačiū 4u.gif

vokietukam papildomas svoris negerai, nes sąnariai apkraunami, galit užsidirbt problemų wink.gif ji gi ir taip pūkė, atrodo stambesnė nei yra wink.gif šuo ne paršiukas, nereikia jo penėt, juk nepjausit Kalėdom biggrin.gif arba tada reikėjo veislę kitą rinktis
Atsakyti
labai noriu pasirodyt, bet pasirodo užmiršau kaip ir iš kompo įkelt nuotrauką doh.gif
https://plus.google....418744389442691
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 16 kovo 2015 - 21:36
QUOTE(lorkutė @ 2015 03 16, 22:14)
labai noriu pasirodyt, bet pasirodo užmiršau kaip ir iš kompo įkelt nuotrauką  doh.gif
https://plus.google....418744389442691

aš per radikal.ru keliu wink.gif
Atsakyti
Na VA pagal standartą priskiriama didelėms veislėms smile.gif Inga, taviškė nedidukė yra, bet nemažai kalių yra 30-34 kg (normalu).
aš per photobucket.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 16 kovo 2015 - 22:43
QUOTE(VekiVivon* @ 2015 03 16, 23:42)
Na VA pagal standartą priskiriama didelėms veislėms smile.gif Inga, taviškė nedidukė yra, bet nemažai kalių yra 30-34 kg (normalu).
aš per photobucket.com

na ne, didelės veislės - tai visokie molosai: senbernarai, dogai, mastifai, kaukazai ir tt. palyginus su jais vokietukai labai jau nedidukai
Atsakyti
vokietis vidutinio dydžio veislė, ne didelė. 34 kg kalė yra didelė kalė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 17 kovo 2015 - 00:00
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 17 kovo 2015 - 08:08
QUOTE(lorkutė @ 2015 03 17, 08:44)

user posted image
Vuo, dabar rodomės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 17 kovo 2015 - 11:21