Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

QUOTE(Shuke @ 2015 03 07, 09:08)
Kaip faina pamatysiu parodoje kai kurias gyvai wink.gif
Kada kazi geriau eiti? Ryte, per pietus, vakare?

http://www.kinologij...2014/12/L07.pdf

va čia yra laikai ir ringai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Robema @ 2015 03 07, 08:29)

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2015 03 07, 00:18)
Pamokėles lankom ir mes. Bet visgi, ne viska sekasi.

O jus tik "pamokeles" lankot, ar ir uoliai "namu darbus" ruosiat wink.gif Nes pirmas be antro nieko vertas... schmoll.gif
Del tempimo, tai yra budas tinkamai uzdet pavadi, tada ir nuo lenciugo nukabintas suo eina ramiai...bet sito dalyko reik prasyt, kad dresuotojas ar siaip ismanantis parodytu ir paaiskintu.
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2015 03 05, 10:45)
aš laikau šunį kambaryje, tik ne svetainėj ir ne miegamuosiuose. Ji tik išleidžiama į privatų kiemą, kai nori.
Papildyta:
Ku-ku-shka, taip, tikrai užkabino. Pastarosiomis dienomis nuolat prisimenu kaltinimus mano adresu. Bent jau taip aš supratau "tau šuo nereikalingas", "neparduočiau". Man atrodo, kiekvieną užkabintų toks  rašinėlis.
Aš su zay pakankamai prisikalbėjus private, nevarau žmogų į medį dėl smulkmenų, ypač nesvarbių (ji tik ir atrašinėtų šuniukų šeimininkams, jei dėl kiekvieno reikalėlio kreiptųsi). VekiVivon, ne sykį domėjaisi pati, tai ir parašiau. Tau labai rodėsi svarbu ir aktualu, tas suprantama, kai šunys yra gyvenimo aistra, tavo rūpestį priėmiau kaip geranorišką, bet viskam yra ribos. Ypač tokiems viešiems tingėjimo-netingėjimo vertinimams, išvadoms apie mano gyvenimą. Priėmiau asmeniškai.

O aš papraščiausiai stengiuosi nieko nerašyti, nekomentuoti, nors kartais taip norisi paidžiaugti, paklausti patarimo..... bet kaip visada nesinori tų išvedžiojimų, komentarų.... patikėkit, tikrai sunku ,,nesprogti" kai paskaitai.
166cm, Agnyte, Karinna clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Jums visoms
Atsakyti
šiandien turbūt visoje Lietuvoje tikras pavasaris ,oras nuostabus smile.gif nesinori net į namus eiti ,ta proga rodomės ir mudu

user posted image
Atsakyti
Grazuolis Marlis wub.gif
Atsakyti
Tikrai pavasaris smile.gif linkėjimai nuo Kajos! 4u.gif
user posted image
Atsakyti
ir mes:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 03 01, 16:05)
Šuniui niekad nebūna tinkamo laiko-jei jo laukt, niekad nesulaukt. Jei yra noras-yra veiksmas smile.gif

Po tokių žodžių aš ir pasiėmiau Rūką biggrin.gif Supratau, jog laukti idealaus laiko šuniui neverta, nes bus mokslai, bus darbas, paskui gal šeima, vaikai ir tt.

Labai lengva buvo priprast prie šuns turėjimo, jo miegojimo lovoje, kai jis pasitinka grįžtančią, ir visai nesvarbu ar tai būtų 5 ryto iš klubo, ar vėlus vakaras po darbo, o gal vidurdienis po paskaitų. Nebeįsivaizduoju nė dienos be savo senučiuko smile.gif Visą Kauno senamiestį išnaršėm skersai ir išilgai, buvom bent dalyje kebabinių, barų ir restoranų. Naktimis ir paryčiais drąsiai vaikščiojom visur biggrin.gif Taip pat toks šuo puikus kompanionas einant į pasimatymus, susitinkant su draugais. Drąsiau vienai namie liekant, smagiau vėlai vakare bėgant į parduotuvę kokios smulkmenos, jaukiau siaubo filmus žiūrėti ir jausti šalia šiltą susisukusį kamuoliuką smile.gif Smagu lepinti ir grįžtant iš darbo vis ką skanaus parnešti, miela matyti, kai padeda galvą ant kelių ir prisiglaudžia visu kūnu laukdamas glostymų wink.gif Patinka matyti bent minimalius pokyčius auklėjime - kai pro šunį nebereikia Rūko ant dviejų kojų pratempti, arba kai pravažiuoja dviratininkas ir net nosis nepasisuka į tą pusę smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lorkutė @ 2015 03 06, 19:50)
Sveikit greičiau, pavasaris juk, smagumai prasideda. Kaip aš jums pavydžiiu. Mano žvėriukas mane vilkte velka, apie dviratį net nesapnuoju. Rankas pakerta. Vaikštom po dvi valandas su pavadėliu, nu tempia ir vsio. Gal su amžiumi nustos ?

jei tempia pastoviai, jūs prarandat pasivaikščiojimo su šunimi malonumą. superinis jausmas, kai su pavadžiu šuo eina netempdamas jo šalia jūsų, o stabtelėjus, jis pritupia šalia smile.gif . tai nesunkiai pasiekiama, jei mokyt teisingai. jūs gi rašėt, kad lankot pamokas. akcentuokit savo problemą dresuotojui, jei nepadės, keiskit dresuotoją.
Atsakyti
Labas, kaip gyvenat? biggrin.gif Pilnatis praėjo, kandžiotis baigėt? biggrin.gif

O pas mus naujas personažas namuos apsigyveno, ir ne bet koks, o krokodilas Gena! biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
tikrai Gena! biggrin.gif panašus thumbup.gif
Atsakyti