Na, ir aš jau pasisakysiu - chebra, baikit peštis ir pešiotis. Nei vieno iš čia rašančių šuo (turbūt) nesėdi šūdais aplipęs. Kaip teisingai rašė Karina, šuo turi tarnauti žmogui, ne atvirkščiai. Jei šuniui suteikiama būtina minimalioji priežiūra: kokybiškas maistas, geriamasis vanduo, vet. priežiūra, fizinė veikla, higiena ir socialinis bendravimas - tai jau yra gerai. O ar miegot vienoj lovoj ar ne, vaikščiot po 6 valandas ar po pusvalandį, valgyt prie vieno stalo ar šerti atskirai - tai jau kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Taip, mes už savo keturkojus draugus atsakingi, bet nereikia kristi į fanatizmą. Aš irgi manau, kad bute laikomas šuo dažniausiai priverstinai gauna daugiau dėmesio ir priežiūros, nei laikomas voljere, tačiau žinau ir puikių pavyzdžių, kai lauke gyvenantys šunys yra taip pat kokybiškai prižiūrimi. Šunys prisitaiko prie šeimininko, ir kas idealu atrodo vienam žmogui ir jo sąlygoms, labai pjausis su kito supratimu. Ir abu bus savotiškai teisūs.
Taip, nėra ko pyktis, juk tie, kas iš tiesų nesirūpina savo augintiniais, šiame formue ir nesilanko. O kas čia užsuka, domisi, skaito ir ieško patarimų, ar juos dalina, visi tai daro būtent iš rūpesčio dėl mylimų keturkojų
Because the ones who are crazy enough to think that they can change the world are the ones who do!" Henry Dunan - founder of the Red Cross, first Nobel Peace Prize.
tikrai taip tik prašom nesikuklint ir prieiti pačiupinėt šuniuko, nes aš tai parodose būnų strese, nieko nematau Papildyta:
va dar pasirodysim kaip parodai ruošiames
dar biškį apie besikeičiančias gyvenimo situacijas- aš savo rudąją ( Estė Kya LA ), jau nuo rugpjūčio mėnesio po kojos traumos deja tik 5-10 min. sugebu išvest, bet tunelio gale jau šviesa matosi - kelis kartus su dviračiu jau perlėkėm, o baigsis slidumos tai ir vaikščiosim daugiau ir dviračiu lekiosim . pavasaris, smagumėlis