Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

merginos nesipykit, prisiminkim Leopoldą 4u.gif

kas čia dabar, gal pilnatis kažkokia užpuolė g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 03 05, 18:04)
merginos nesipykit, prisiminkim Leopoldą  4u.gif

kas čia dabar, gal pilnatis kažkokia užpuolė  g.gif

Taip, tikrai pilnatis smile.gif
Atsakyti
Na, ir aš jau pasisakysiu - chebra, baikit peštis ir pešiotis. Nei vieno iš čia rašančių šuo (turbūt) nesėdi šūdais aplipęs. Kaip teisingai rašė Karina, šuo turi tarnauti žmogui, ne atvirkščiai. Jei šuniui suteikiama būtina minimalioji priežiūra: kokybiškas maistas, geriamasis vanduo, vet. priežiūra, fizinė veikla, higiena ir socialinis bendravimas - tai jau yra gerai. O ar miegot vienoj lovoj ar ne, vaikščiot po 6 valandas ar po pusvalandį, valgyt prie vieno stalo ar šerti atskirai - tai jau kiekvieno asmeninis pasirinkimas.
Taip, mes už savo keturkojus draugus atsakingi, bet nereikia kristi į fanatizmą. Aš irgi manau, kad bute laikomas šuo dažniausiai priverstinai gauna daugiau dėmesio ir priežiūros, nei laikomas voljere, tačiau žinau ir puikių pavyzdžių, kai lauke gyvenantys šunys yra taip pat kokybiškai prižiūrimi. Šunys prisitaiko prie šeimininko, ir kas idealu atrodo vienam žmogui ir jo sąlygoms, labai pjausis su kito supratimu. Ir abu bus savotiškai teisūs.
Atsakyti
merginos, surrender.gif

pasirodo, ne man vienai šiom dienom pilnatis. Nė bliūdas karšto šokolado nepadėjo biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
geriau papasakokit kas i paroda eisit ? as turiu kvietima ,tai sakiau mazu vaikus nusivesiu, paisdairysim biggrin.gif vyras is karto blink.gif
Atsakyti
Taip, nėra ko pyktis, juk tie, kas iš tiesų nesirūpina savo augintiniais, šiame formue ir nesilanko. O kas čia užsuka, domisi, skaito ir ieško patarimų, ar juos dalina, visi tai daro būtent iš rūpesčio dėl mylimų keturkojų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levrete: 06 kovo 2015 - 09:10
QUOTE(Shuke @ 2015 03 06, 08:57)
labas rytas  4u.gif
geriau papasakokit kas i paroda eisit ? as turiu kvietima ,tai sakiau mazu vaikus nusivesiu, paisdairysim  biggrin.gif  vyras is karto  blink.gif

daug kas eis wink.gif mes eisim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 03 06, 09:05)
daug kas eis wink.gif mes eisim  ax.gif

thumbup.gif
o tai pamatysiu tavo grazuole is arti blush2.gif
Atsakyti
Busim antra dieną.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shuke @ 2015 03 06, 10:10)
thumbup.gif
o tai pamatysiu tavo grazuole is arti  blush2.gif

tikrai taip wink.gif tik prašom nesikuklint ir prieiti pačiupinėt šuniuko, nes aš tai parodose būnų strese, nieko nematau biggrin.gif
Papildyta:
va dar pasirodysim kaip parodai ruošiames biggrin.gif

user posted image

ir smailikas smile.gif

user posted image
Atsakyti
grazus sunys, gerule gulinti thumbup.gif
Atsakyti
dar biškį apie besikeičiančias gyvenimo situacijas- aš savo rudąją ( Estė Kya LA ), jau nuo rugpjūčio mėnesio po kojos traumos deja tik 5-10 min. sugebu išvest, bet tunelio gale jau šviesa matosi - kelis kartus su dviračiu jau perlėkėm, o baigsis slidumos tai ir vaikščiosim daugiau ir dviračiu lekiosim . pavasaris, smagumėlis biggrin.gif
Atsakyti