Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiškos lovos- bet ne lovytės

QUOTE(fuksas @ 2015 03 14, 18:10)
Parduodame lovytę 20 €

user posted image

Kaunas


iš kurio darželio nukniaukėt? biggrin.gif
Atsakyti
Pirktume lovytę 4m. vaikui.Kaunas.
Atsakyti
Parduodame vieno vaiko naudota, labai mėgstamą itališką Tutti Bambini lovyte išmatavimai 70 x140. Lovyte tinka nuo gimimo iki mokyklinio amžiaus vaikui. Lovyte reguliuojasi 3 aukščio padėtimis, nusiima grotelės, yra apsauga nuo kramtymo. Yra šiokių tokių smulkių įbrėžimų.
Lovyte parduodama su labai geru čiuzinuku: http://miegocentras....-...=14&p_id=12
Čiuzinuko ismatavimai 70 x 140 x 7 cm. Ant čiuzinuko užvalkalas: nuvelkamas, skalbiamas iki 600C. JABA PUR, MIRABELLA. Moderni tekstilė nepraleidžianti vandens, bet laidi orui.
Kaina 87 Eur. 4u.gif
Atsakyti
Pagal užsakymą gaminta uosinė lova. Su užuolaidėlėmis. Antroje foto matosi defektas. Dovanų pridedam vaikišką kilimą. 110eur. Tauragė, dėl atvežimo kitur paderintumėm.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Parduodame savo taip myleta ir saugota lovyte, ismatavimai 165x85. Nuotraukos is pilnas skelbimas cia:


http://www.plius.lt/...va-3159134.html


Kreiptis i AZ
Atsakyti
Parduodu dukrytės naudotą lovytę. dabar jos ilgis apie 145cm, tačiau ją galima pailginti iki 190cm. Pušis
Yra čiuzinukas, tik reiktu išsiplaut užvalkalą
Gale lovytės dukra buvo keletą štampų kalėdinių uždėjus, jie šiek tiek matos
Norėčiau 50eur. derybos proto ribose
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Parduodu labai geros būklės, mažai naudotą viengulę lovą vaikui pagamintą iš pušies masyvo. Dengta balintu akriliniu vandens pagrindo laku, su mėlynos spalvos intarpais, su priekiniu ir galiniu apsauginiais rėmais.Keičiantis vaiko poreikiams lovą galima perdaryti į pusaukštę, aukštą ar dviaukštę lovą
Lova pirka iš UAB Monoidėja
Lovos dydis 188x99 cm. Čiužinys 180x90x12 cm.

http://www.skelbiu.l...9-20877359.html

Dovanų tunelis, tvirtinamas prie lovos šoninių rėmų, galintis tapti ir smagia pramoga, ir uždara erdve būsimam lovos šeimininkui

Kaina 170 Eur.
Kaunas.
[/quote]
Atsakyti

Parduodu savo sūnaus sofą/lovą. Labai patogi mažame kambaryje, neužima daug vietos. Kol vaikas mažiukas, galima miegoti nenuleidus vieno krašto, nekris pagalvė, o jei yra svečių, ją galima padidinti nuleidus vieną kraštą ir ji pasidaro ilgesnė. Labai geras spyruoklinis čiužinys, lova stabili, tinkama vaiko augančiam stuburui (būtent tokios ir ieškojome, kai pirkome, kad nebūtų pernelyg minkštas poroloninis čiužinys, kad neiškryptų stuburas augant). Yra talpi patalynės dėžė, pasikelia lengvai ir saugiai, nusileidžia švelniai (nekrenta su smūgiu, o lengvai spaudžiant nusileidžia), tad net ir 5 metų vaikas pilnai pats gali pasikloti lovą. Gobelenas labai patvarus, lengvai valosi. Lova labai geros būklės. Išmatavimai vienoje nuotraukoje pažymėti ant pačios sofos/lovos smile.gif. Prašau 115 Eur. Kretinga.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif
nebrangiai ieškom lovos - mašinos su čiužinuku smile.gif berniukui.
Gal kas turite ką paiūlyti?
Lovytės čiužinukas turėtų būti ne siauresnis 80 cm. ir ne trumpesnis 160 cm.
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Mes irgi ieskom nebrangiai pirkti lovos berniukui. Lovos reiktu su ciuzinuku, 160 x80 smatavimu bei su kazkokiais soniniais borteliais kad neiskristu vaikinas per sapnus. Vilnius.
Atsakyti
Parduodame 4u.gif
http://www.skelbiu.lt/20953684.html
Atsakyti
Parduodama naudota, bet gerai išlaikyta
CILEK lova paaugusiam vaikui 200x90, natūralaus medžio/metalo/salotinės spalvos. Pagaminta iš MDF, LMDP. Išmatavimai: ilgis 220 cm; plotis 101 cm; aukštis 95 cm.

Labai stilinga lovytė: medžio ir metalo derinys, įdomių formų bei linijų, bei pagaminta iš labai kokybiškų medžiagų. Puikiai tinka mokyklinio amžiaus vaikams.

Kartu pridedamas erdvus stalčius patalinėj /žaislam susidėti (pull–out-bed, tinka netgi įdėti čiužinį 90x190 ir naudoti kaip papildomą miegamąją vietą prireikus). Ilgis: 193 cm, aukštis: 24 cm, plotis: 98 cm.

Lova parduodama be čiužinio (200x90). Kaina: 90 €.

Vilnius, Pašilaičiai.
Atsakyti