http://www.dkny.com/...lor=211#start=9
Mergaitems sitiems irgi taiko -30%
QUOTE(troliuke @ 2015 02 02, 00:09)
aha, taiko
Tai DKNY rankinem nera to koduko. Dabar jau supratau. Gaila.
Labas vakaras,
ačiū mergaitės už siuntinuką,
viskas super
Sūnui megstinis iš POLO tai tik didelis labai, beveik ir aš tilpčiau man atrodo bet labai fainas, tai ne per mažas juk priaugs
Labiausiai apsipatenkinus tai Ralpho gumiakais. Super gražūs, dailūs tokie (aš kalbu apie tuos kniedytus), vidus toks minšktas, pašiltintas.
Dėl dydžio labai bijojau, bet man 9 su 38,5 plačia koja idealiai
viskas super
Sūnui megstinis iš POLO tai tik didelis labai, beveik ir aš tilpčiau man atrodo bet labai fainas, tai ne per mažas juk priaugs
Labiausiai apsipatenkinus tai Ralpho gumiakais. Super gražūs, dailūs tokie (aš kalbu apie tuos kniedytus), vidus toks minšktas, pašiltintas.
QUOTE(Leslie @ 2015 02 01, 23:22)
Labas vakaras,
viskas super
viskas super
aciu, Leslie uz pirkinukus cia apie tuos ir svaigstam visos kad fainuoliai labai guminukai
QUOTE(daliux78 @ 2015 02 01, 22:31)
aciu, Leslie uz pirkinukus cia apie tuos ir svaigstam visos kad fainuoliai labai guminukai
Aš dar nepaskaičiau, kas kalbėta
guminukai tikrai fainučiai. Net pranoko sakyčiau lūkesčius, nors ir foto jie gerai atrodė, bet gyvai tai visai
QUOTE(Sugar Free @ 2015 02 01, 22:30)
Kazin, ar dydziai atitinka?
Ir dar, idomu, kaip gyvai atrodo?
QUOTE(Leslie @ 2015 02 01, 23:34)
Aš dar nepaskaičiau, kas kalbėta
guminukai tikrai fainučiai. Net pranoko sakyčiau lūkesčius, nors ir foto jie gerai atrodė, bet gyvai tai visai
aha, apkalbejom anskciau, kad fainuoliai
turim mergaites toki topa grazuoli, L, M ir S dyzius, po 15 euru parduosim su siuntimu i LT ivory spalvos :
gauze topas
ar yooxas taiko viskam is sale nuolaida 15 proc?
Dedam krepselius
www.juicycouture.com
-40% kodukas
Factory.jcrew.com
-30% kodukas
www.dkny.com
-30% krepselyje
www.halebob.com
ir laukiame
www.yoox.com
-15% kodukas
www.macys.com
kodukas- WKND
taip
www.juicycouture.com
-40% kodukas
Factory.jcrew.com
-30% kodukas
www.dkny.com
-30% krepselyje
www.halebob.com
ir laukiame
www.yoox.com
-15% kodukas
www.macys.com
kodukas- WKND
QUOTE(*Mulate* @ 2015 02 01, 22:51)
ar yooxas taiko viskam is sale nuolaida 15 proc?
taip
QUOTE(daliux78 @ 2015 02 01, 23:47)
turim mergaites toki topa grazuoli, L, M ir S dyzius, po 15 euru parduosim su siuntimu i LT ivory spalvos :
gauze topas
kokia simpatiška
QUOTE(daliux78 @ 2015 02 01, 21:15)
aciu Blond uz pirkinukus o tai pas jus trys meskutes yra, kazkaip maniau kad dvi, oi tai linksma merginu burelyje
Trys Viena dar visai "nauja", 2 savaiciu