Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 327

MeistroMargarita, nuosirdziausi sveikinimai!! wub.gif
clap_1.gif
user posted image
Atsakyti
Ooo ir as gavau sveikinimu, aciu!! ax.gif thumbup.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(_ambera_ @ 2015 02 10, 00:33)
Ooo ir as gavau sveikinimu, aciu!! ax.gif  thumbup.gif  bis.gif

ir jus sveikinam, su gimimo diena happybday.gif birthday.gif 000552.gif

Junkites mergeliukai prie www.maccosmetics.com drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikinu su gimtadieniu abi jubiliates! 4u.gif
Tuo pačiu dėkoju komandai už prekes, atskiras AČIŪ zaliasss ir jos mažajam pagalbininkui wub.gif

Tangel teezer compact styler nuostabus, mano plaukai labai laimingi bigsmile.gif

Boston Proper suknelė labai kokybiška, sunki (450gr!), man su 168 nugaroje šiek tiek velkasi žeme, nešioju S, ėmiau XS, tiko puikiai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiggy: 09 vasario 2015 - 23:56
SVEIKINIMAI MM 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu dar karta labai smile.gif

www.origins.com
-20%
user posted image

www.skinstore.com
-20%
user posted image

factory.jcrew.com
-30%
user posted image

www.jcrew.com
-50% final sale
user posted image

Atsakyti
Gal kas nors pirkot šias kelnytes, khaki, 12 dydį, ir jums netiko? Pirkčiau 4u.gif
http://www.gap.com/b...amp;cid=1026045
Atsakyti

laukiame

www.yoox.com
-15% kodukas
user posted image

www.saksoff5th.com

user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10%
user posted image

www.anntaylor.com

user posted image

Atsakyti
Sveiki,
mano siuntinys jau yra, bet nežinau su kuo susisiekti, kad jį gaučiau. Kaip siuntinys turės atkeliauti į Šiaulius?
Atsakyti
Šiandien esu kažkaip neįprastai laiminga dėl MM ir Daliuko dėka gautų gėrybių smile.gif Noriu visoms, kurių ūgis ne daugiau 172 cm, rekomenduoti šį J Crew sijonėlį:
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row4

Medžiaga super kokybiška, pakankamai stora, krenta pasakiškai gražiai, ėmiau 2 dydį su 96 cm klubais ir 72 cm liemeniu, tai sakyčiau puikiai išmodeliuotas sijonukas. O labiausiai dėl ko spirgu, tai spalva wub.gif Ėmiau caravan blue, bet iš tikro tai ji yra tamsesnė ir sodresnė nei J Crew puslapyje, kas man daaar labiau patiko, labai gražiai susišaukia su auksiniais papuošalais. Artimiausiom dienom įkelsiu foto smile.gif

Kam patinka sijonai, ir kam jų trūksta tikrai labai rekomenduoju, nes na, bent jau man pasisekė smile.gif

Dėkoju Gimtadienininkei ir Daliukui 4u.gif Beje, dar ėmiau tokį FP pakabuką dzinguliuką, kai išėmiau iš maišelio, juoktis pradėjau, nesuprasi kas do per akmenukai ar kažkokios nuoskaldos sukabintos, bet kai ant kaklo užsidėjau, tai super, taip gražiai švyti tie akmenų luitukai biggrin.gif Jau juokavau, kad ten kokio meteorito skaldos, bet vistik džiaugiuosi, žiauriai įdomus reikalas smile.gif Dėkuiiiii 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti