Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 327

Laba.
Ačiū už šukutes 4u.gif

Ką galiu pasakyt, iš ties, lyginant su Elite modeliu, šis yra labai kietas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 09 vasario 2015 - 10:10
Sveikutės 4u.gif
Visų pirma prisidedu prie sveikinimų MeistroMargaritai 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif dideliausi linkėjimai bigsmile.gif
taip pat labai džiaugiuosiu siuntinuku: crazy8 eilinį kartą įsitikinau, kad prekytės kokybiškos, ėmiau princesei ryškius velvetinius džinsiukus, liuks, puikiai tiko, patiko, yra kaip per liemenį susiaurint, vaikas laimingas. taip pat vasarai skrybėlaitę, pergyvenau, kad kol atkeliaus, forma praras, bet viskas puikiai, atrodo gražiai, telpa ir mamai, ir dukrai ant galvos lotuliukas.gif oldnavy ėmėm tik maikutę ir šortukus treniruotėms, kokybė jų ir taip žinoma, aišku, šiek tiek didoki, bet neprapuls tongue.gif
sau gavau swarovski apyrankę, kur odinės visokių spalvų buvo, thumbup.gif , patenkinta, paaikių kremas tai mano mėgiamos firmos, priekaištų kaip visada neturiu.
Jcrew bliuskutė, ir kaip visada, puiki, labai pergyvenau dėl jų trumpų (iki kauliukų) džinsų baltų, ėmiau 25 dydį, bijojau, kad neįsibrazdinsiu, bet įsibrazdinau šiaip ne taip, gal didesnio dydžio būtų ir per daug, liemuo stovėtų, tik dabar neapsisprendžiu, ar storoji ne per storai atrodo su baltais džinsais lotuliukas.gif boston laisvalaikio bliuskute patenkinta, dėl suknelės su gipiuru neapsisprendžiu, gera ji man ar nelabai, visur tilpau, rinkės kaip ir neįsirėžusios, bet ko tai rankovės nusiaurintos blink.gif
Ai, dar iš saks basutes vasarai pasiėmiau, dydį pataikiau, abejojau tarp 9.5 ir 10 dydžio, bet džiaugiuosi ėmusi 9.5 dydį, puikiai tiko, tik prie aukštoko kulno teks priprast lotuliukas.gif , bet atrodo gražiai, tad teks pratintis smile.gif
Taigi, eilinį kartą dideliausias ačiū Jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2015 02 09, 10:09)
Laba.
Ačiū už šukutes  4u.gif

aciu Jums 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 02 09, 10:26)
Sveikutės  4u.gif
Visų pirma prisidedu prie sveikinimų MeistroMargaritai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  happybday.gif dideliausi linkėjimai  bigsmile.gif

Taigi, eilinį kartą dideliausias ačiū Jums  drinks_cheers.gif

aciu wub.gif
o koks kremas?
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 09, 11:28)
o koks kremas?

nuo praeitos vasaros pradėjau naudoti decleor http://www.fragrance...?search=decleor
mano veidas su juo draugauja, kol laukiau dar pernai dieninio/naktinio atkeliaujant, psiėmiau kitą pigesnį iš LT (nes šis pas mus bent pernai man gavosi bemaž 100 lt pigiau siųstis), tai labai kankinausi, dabar vėl laiminga, nes prie dieninio/naktinio turimo dar paakių pasiėmiau.
ai, dar džiaugiuosi RL odinėmis pirštinėmis, gerai, kad ėmiau M dydį, nes pas ką stambesnės rankos ar pirštai ilgi tai drąsiai imkit M ar net L, aš savo ilguosius pirštus įkišau į M ir pačios pirštinės aptemptos, bet manau ir L būtų buvę gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, ar Marc by Marc Jacobs avalyne atitinka dydzius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 02 09, 10:39)

as tai kazkaip ir neatrandu vis dar savo kremo sad.gif nezinau .. viskas man netinka, atrodo
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 09, 11:45)
as tai kazkaip ir neatrandu vis dar savo kremo sad.gif nezinau .. viskas man netinka, atrodo

aš ir ilgai savo neatradau,pakolkas šiuo džiaugiuosi, buvau declare nusipirkus,tipo išgirtas,net nesusidraugavau su juo schmoll.gif
Atsakyti
Perku factory.jcrew.com
-30% arba 35%
kodukas
Atsakyti
happybday.gif MMargarita!!!! Pagal emeilo atrasymo laika matau (apie 3 val LT laiku), kad gimtadieni pasitinkat darant uzsakymus thumbup.gif Linkiu Jums atrast gera naktini krema, kurio vis ieskot!!!!!
Atsakyti
QUOTE(lina.k @ 2015 02 09, 11:10)
happybday.gif MMargarita!!!! Pagal emeilo atrasymo laika matau (apie 3 val LT laiku), kad gimtadieni pasitinkat darant uzsakymus  thumbup.gif Linkiu Jums atrast gera naktini krema, kurio vis ieskot!!!!!

man ir naktini miega atrasti butu gerai biggrin.gif
ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 02 09, 07:39)
nuo praeitos vasaros pradėjau naudoti decleor http://www.fragrance...?search=decleor
mano veidas su juo draugauja, kol laukiau dar pernai dieninio/naktinio atkeliaujant, psiėmiau kitą pigesnį iš LT (nes šis pas mus bent pernai man gavosi bemaž 100 lt pigiau siųstis), tai labai kankinausi, dabar vėl laiminga, nes prie dieninio/naktinio turimo dar paakių pasiėmiau.

o KURIE butent kremukai 4u.gif 4u.gif ?
mano oda is sausesniu.

QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 09, 07:45)

As taip pat, nerandu savojo. atrodo nusiperku. ir nelimpa . tai oda tempia, tai atrodo niezti doh.gif

---------------------------------

Temos seimininke nuorsirdziausiai su TORTADIENIU 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Su Gimtadieniu MM 4u.gif
Atsakyti