Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 327

QUOTE(Leslie @ 2015 02 07, 21:20)
44.10$, o kiek gavosi su isuntimu tikrai nepasakysiu, nes ne juos vienus pirkau  4u.gif

aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 02 08, 07:59)

Botukai kainavo 52.23€ . Buvo pirkti už 44.99$ -20%. Na jie sunkūs tai nėra. Lyginant su kitais botais. Mano pirmi tokie patogūs.
O to romperiuko dydis kaip? To iš FP. Aš jį irgi ilgai nagrinėjai ir susilaikiau. Vat gaila truputi.
Ir labai laukiu pasiklydusių Kėdainių prekyčiųsmile.gif užstrigo jos kažkur.
Atsakyti
QUOTE(maragozis @ 2015 02 08, 09:18)
Botukai kainavo 52.23€ . Buvo pirkti už 44.99$ -20%. Na jie sunkūs tai nėra. Lyginant su kitais botais. Mano pirmi tokie patogūs.

o aš laukiau laukiau kol pigiau bus ir dydžių pilna buvo, staiga, bac-nėra, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 02 08, 08:44)
o aš laukiau laukiau kol pigiau bus ir dydžių pilna buvo, staiga, bac-nėra, aciu 4u.gif

Dabar buvo įmetę po 24.99$. Norėjau draugei dovanų nupirkt. Irgi nespėjom nučiupti. Laukiu. Beja dydžiai atitinka europietišką. 8-39. Aš laukiu su kutais batu dabar.
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 02 07, 23:40)
bet tai kokiom gerom kainom bostono papirkom, kokia kaina sitos sukneles dabar  blink.gif  drinks_cheers.gif

Gaila tik kad ne viską ir gavom... verysad.gif Aš iš 4 nusiūstų daikčiukų gavau tik 2 unsure.gif Nu bet ir tas gerai smile.gif

Ačiū už Boston suknutę, tokia graži, medžiaga lengva, patogi apsirengus, daili ir dydis kaip nulietas... wub.gif Kaip sakoma ir prie svečio ir prie pečio, visur ir visada tinkama, lengvai pritaikoma drinks_cheers.gif Sudėvėsiu iki siūlo galo thumbup.gif
Basutės su "swarovskiais" irgi super, turiu aš tokias iš pernai pirktas, labai daug komplimentų sulaukiu, tai nupirkau šį kartą mamai, bet palaikysiu iki gimtadienio, prie dovanos primesiu, ji irgi blizgučių mėgėja biggrin.gif Manau patiks, nes į manąsias tai blizgina akim labai lotuliukas.gif
Ačiū už viską ir lauksim leidimų dalyboms....

Tik mergyčių atsiprašysiu, kad šiandien nedalinsiu dėžutės, lekiu ligoninėn, dičkis vakar ranką susilaužė, guli nuo narkozės apspangės su dratais rankoj doh.gif Tai namie šiandien kaip ir nebūsiu, dalybas pradėsim greičiausiai rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 07, 22:50)
aciu Jums 4u.gif
oi , apie JAV tai nelabai ten ka pasakot galejau smile.gif buvo pas mus mergaite ten ,kuri jav gyveno. gal ji pasakojo ax.gif as tai greit ir apleidau ta tema, kai su Daliuku darbuotis pradejom ,nes laiko nebeliko .

pamenu ir ja -tik niko neprisimenu blush2.gif o siaip dar pamenu Olaiva, Freke atrodo g.gif tavo nikas dar labai isimintinas biggrin.gif dar coliuke mergyte turejo, pasirodo kaimyne buvo -uzkalbino pati, irgi nikas isgaravo blush2.gif toks gyvenimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 08 vasario 2015 - 10:36
QUOTE(NORIKA @ 2015 02 08, 10:26)

Tik mergyčių atsiprašysiu, kad šiandien nedalinsiu dėžutės, lekiu ligoninėn, dičkis vakar ranką susilaužė, guli nuo narkozės apspangės su dratais rankoj doh.gif Tai namie šiandien kaip ir nebūsiu, dalybas pradėsim greičiausiai rytoj  4u.gif

oi unsure.gif
QUOTE(zeneta @ 2015 02 08, 10:36)
pamenu ir ja -tik niko neprisimenu  blush2.gif o siaip dar pamenu Olaiva, Freke atrodo  g.gif tavo nikas dar labai isimintinas  biggrin.gif dar coliuke mergyte turejo, pasirodo kaimyne buvo -uzkalbino pati, irgi nikas isgaravo  blush2.gif toks gyvenimas  mirksiukas.gif

aha , pamenu smile.gif
Atsakyti
Ar pirktumete finischline greitu metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince J: 08 vasario 2015 - 10:51
QUOTE(Lince J @ 2015 02 08, 10:50)
Ar pirktumete finischline greitu metu?

uzsakymu neturim , bet parinktume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 02 08, 11:26)
]Tik mergyčių atsiprašysiu, kad šiandien nedalinsiu dėžutės

ojeje unsure.gif kad sugytų kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2015 02 08, 00:40)
bet tai kokiom gerom kainom bostono papirkom, kokia kaina sitos sukneles dabar  blink.gif  drinks_cheers.gif

Buvo vienas iš tų atvejų, kur griebk ir nesvarstyk thumbup.gif

QUOTE(Leslie @ 2015 02 08, 01:43)
Kaip ilgis ir dydis romperiuko?  4u.gif

Dydis atitiko, FP viską perku XS, tai ir romperis idealiai. Žiūrisi kaip ir ant modelio - toks truputį laisvokas, pakritęs. Ilgis man su 170 cm maždaug iki pusės blauzdų 4u.gif
Jeigu būtų kitų spalvų, pasiimčiau dar, nesitikėjau, kad taip prilips prie kūno.

Norika, sveikatos ir kantrybės sūnui 4u.gif
Atsakyti
Pasiulysiu Free People suknele wub.gif
Ispudinga, labai grazi, siuvineta wub.gif Su apatine suknute.
Dydis XS/S
Dar galutinai del jos neapsisprendus, bet galbut parduociau ax.gif
Parduotuves nuoroda
http://www.freepeopl...9-F01AE6A0FC5C/
Kaina 115 Eur (pigiau, nei kainavo)
user posted imageuser posted image
Atsakyti