Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 327

QUOTE(maragozis @ 2015 02 01, 17:47)
RL botukai fantastški! Patogūs! Lengvi! Minkšti! Maikytė RL super. Swarovskiai blozga!:) Ačiu!

aciu Jums 4u.gif o kaip dydis? pataiket ? priminkit, kokiai kojai koki emet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 01, 17:52)
aciu Jums 4u.gif o kaip dydis? pataiket ? priminkit, kokiai kojai koki emet  4u.gif

Nešioju 39 europietišką. Visada imu 8 usa ir tinka. Ugg tiko. Kiti batukai tiko. RL tiko tobulai.
Atsakyti
Sveikos smile.gif kažkada esu skaičiusi, jog iš Hautelook kosmetikos neperkate? Ar teisingai supratau?
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2015 02 01, 00:38)
Tokia  wub.gif Parduotuvėje nėra, tik kartais įmeta kokį dydį. Dabar lauksiu kitų sugaudytų RL striukių  wub.gif

grazi labai wub.gif
QUOTE(mokine @ 2015 02 01, 01:34)
Aciuka uz siuntinuka  group.gif  nail.gif

QUOTE(NORIKA @ 2015 02 01, 14:10)

Aš irgi dėkoju už siuntinuką, naktinukai su širdelėm tiko ir kaip tik ant Valentino bus lotuliukas.gif

QUOTE(maragozis @ 2015 02 01, 18:47)
RL botukai fantastški! Patogūs! Lengvi! Minkšti! Maikytė RL super. Swarovskiai blozga!:) Ačiu!

aciu visoms uz pirkinukus 4u.gif

einu skaiciukus siuntineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maragozis @ 2015 02 01, 17:47)

maragozis o gal realiu nuotrauku turite, taip noretusi gyvai pamatyti kaip atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 02 01, 18:24)
maragozis o gal realiu nuotrauku turite, taip noretusi gyvai pamatyti kaip atrodo wink.gif

as kiek gyvai maciau -tai man jie labai grazus wub.gif galejau nusipirkti ir as...
Atsakyti
Merginos,pasidalinkit tuo ypatingo tušo atrastom naudojimo ypatybėmis 4u.gif vakar pabandžiau tepdama gelį,tada žiuželius, tada vėl gelį. Bet pažiūrėjus interneto platybėse,kai kurios pirmiau tepa standartinį tušą, tada žiuželius ir tik pabaigoj delį g.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2015 02 01, 18:19)
na man ir tas pats su ta pjaustyke, bet maniau as nemoku naudotis ar ka, svoguna bandziau, su visom jegomis spaudziu ir nieko nepjove  unsure.gif  bijojau sulauzyti...

Nu as dariau , kaip parodyta paveikslelyje rolleyes.gif Bet net perpjauta pusiau svoguna , susmulkinti labai sunku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 01, 18:32)
as kiek gyvai maciau -tai man jie labai grazus  wub.gif galejau nusipirkti ir as...

galejau ir as .... smile.gif idekit kas realiu nuotrauku taip smalsu juos pamatyti wink.gif
Papildyta:
https://www.dkny.com...7781600037.html

dar sie grazus dkny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2015 02 01, 19:38)
Nu as dariau , kaip parodyta paveikslelyje  rolleyes.gif Bet net perpjauta pusiau svoguna , susmulkinti labai sunku unsure.gif

tai paveikslelyje nerodo ar darzove uzlipa ant tos plastmases ar ne rolleyes.gif net ir perpjautas svogunas gali buti per didelis , reikia smulkinti tokiais gabaliukais, kaip kad MM raso darzove "neisliptu " uz peiliu krastu, tada nepjaus, ir nesvarbu ar dedat puse svoguno ar ne, nepjaus darzoves
jeigu darzove padesit tik ant peiliu, tikrai pjaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 01 vasario 2015 - 18:47
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 02 01, 18:32)
as kiek gyvai maciau -tai man jie labai grazus  wub.gif galejau nusipirkti ir as...

cia tie zemi kniedyti? uz mazdaug $45? as irgi norejau ju, bet per ilgai galvojau doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Jolanta:) @ 2015 02 01, 18:37)
Merginos,pasidalinkit tuo ypatingo tušo atrastom naudojimo ypatybėmis  4u.gif  vakar pabandžiau tepdama gelį,tada žiuželius, tada vėl gelį. Bet pažiūrėjus interneto platybėse,kai kurios pirmiau tepa standartinį tušą, tada žiuželius ir tik pabaigoj delį  g.gif

as tai irgi tepu pirma paprasta tusa, taip yra parasyta naudojimo instrukcijoje ax.gif
blakstienas tikrai padaro super grazias, tik uztrunka siek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2015 02 01, 19:37)
Merginos,pasidalinkit tuo ypatingo tušo atrastom naudojimo ypatybėmis  4u.gif  vakar pabandžiau tepdama gelį,tada žiuželius, tada vėl gelį. Bet pažiūrėjus interneto platybėse,kai kurios pirmiau tepa standartinį tušą, tada žiuželius ir tik pabaigoj delį  g.gif

galima ir taip, ir taip, as asmeniskai su tusu dazau pirma, tada ziuzelius, ir tada geliu uzfiksuoju, bet cia ziurekit kaip graziau jums asmeniskai 4u.gif
Atsakyti