Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

QUOTE(izide @ 2015 05 09, 14:28)
Na jei mokejote 5 dolerius, tai greiciausai turite fake (juos masiskai "kepa" kinai).  ax.gif Is paziuros jie atrodo labai panasiai, taciau labai  skiriasi sereliu kokybe ir pats veido svarinimo rezultatas. Ar orginalas ar ne, galima patikrinti pagal ismustus ant kotelio apacios (ten tokia ale metaline trikampio formos lentele) skaicius -autentiskuma pagrindziantis serijos numeris. Suvesti ir patikrinti galima oficialiame  habalan puslapyje.  http://www.habalan.c...om_popup_idx=25

As pirkau is cia, http://www.ebay.co.u.....=261873648369

tikrai originalai, jie kartais ir ant bidu juos duoda. As dariau statyma nusipirkau uz 10 svaru.
Atsakyti
QUOTE(gederika @ 2015 05 09, 15:00)
As pirkau is cia, http://www.ebay.co.u.....=261873648369

tikrai originalai, jie kartais ir ant bidu juos duoda. As dariau statyma nusipirkau uz 10 svaru.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės, mane labai sudomino šis:
QUOTE(Gokusen @ 2015 03 10, 21:04)

Rusų bloguose labai giria taiwaniečių gydomąją kosmetiką (pritariu, nes pirmą žiemą be herpeso). Pirkau kremuką PAYAYOR

Ar reikia tepti profilaktiškai visus metus? Vis bijojau, užsisakyti azijietiškus, nes bijau tų heroglifų, kad nesuprasiu sudėties ir pan..

Prašysiu pareklamuoti tušą: storinantį, ne waterproof'ą, lengvai nusivalantį, iš Jūsų pastebėtų, pasižymėjau "TONYMOLY Simply Style Slim Mascara"

Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 05 13, 08:39)
Sveikutės, mane labai sudomino šis:
Ar reikia tepti profilaktiškai visus metus? Vis bijojau, užsisakyti azijietiškus, nes bijau tų heroglifų, kad nesuprasiu sudėties ir pan..

Kam tepti profilaktiškai? g.gif Tepu, kai jaučiu niežulį, nes iš patirties žinau, tuoj bus herpesas. Spuogiukus PMS laiku irgi patepu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 05 13, 09:31)
Kam tepti profilaktiškai?  g.gif  Tepu, kai jaučiu niežulį, nes iš patirties žinau, tuoj bus herpesas. Spuogiukus PMS laiku irgi patepu  mirksiukas.gif

Supratau aciuks.gif nes aš irgi tiksliai jaučiu, kad jau tuoj tuoj bus ir išbujoja... jau daug metų man rudenį ir pavasrį būna sad.gif
Papildyta:
Na ką, prisikroviau krepšius pagal Jūsų aptarimus ir rekomendacijas - žiūrėsiu daba kas bus, nes jau žiauriai reikia gelbėti veidelį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 05 13, 10:09)
Supratau aciuks.gif nes aš irgi tiksliai jaučiu, kad jau tuoj tuoj bus ir išbujoja... jau daug metų man rudenį ir pavasrį būna sad.gif

Šiemet neturėjau problemų su herpesu. Nežinau, gal tepaliukas tikrai pamačyjo.

Norėjau nuotraukas Enprani kosmetikos įkelti, tik fotiko baterija numirė. Kitą kartą įkelsiu. O apie pačią kosmetiką papasakosiu po kelių mėnesių, kai galima bus jau kažką pasakyti apie rezultatą. Kol kas tik pažymėsiu, kad labai gražūs flakonai, sunkūs, gal toks stiklas.
Enprani komplektas ir kremas. Įdėjo 2 kaukes. Iš šito pardavėjo siunta atkeliavo per 3 sav., buvo ir tracking No. Nerimavau, muitinė privers mokėti mokesčius, bet kažkaip praslydau thumbup.gif O vat paštas šiandien atsiuntė laišką ir paprašė mokėjimo dokumentų už dezodorantą, kuris kainavo 4,80 $ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 05 13, 18:33)
Nerimavau, muitinė privers mokėti mokesčius, bet kažkaip praslydau  thumbup.gif

As kai perku uz didesne suma - tai yra virs 21 EUR (75LT), pries perkant visada parasau pardavejui ir paprasau, kad invoice jie parasytu mazesne kaina - iki 22$ - kad nemoketi mokesciu
Pardavejai visada sutinka, sako, kad ir patys raso mazesnes kainas, zino sitas muitu mokejimo problemas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 13 gegužės 2015 - 19:42
QUOTE(Gokusen @ 2015 05 13, 18:33)
O vat paštas šiandien atsiuntė laišką ir paprašė mokėjimo dokumentų už dezodorantą, kuris kainavo 4,80 $  lotuliukas.gif

O cia greiciausiai bus, kad pardavejas neparase ka siuncia arba uzrase didesne suma - virs 22 $ smile.gif

Man viena karta buvo bajeris smile.gif Pirkau kazka, nebepamenu ka, mokejau kazkur lyg apie 17$.
Ir ateina man laiskas, tipo, deklaruoti pirkini. Nu, galvoju, kas cia dabar, kazkokia nesamone g.gif
Paskambinu i siuntu apmokestinimo skyriu. Sakau: cia kazkoks nesusipratimas, mokejau 17$, kodel prasote deklaruoti ? Gal siuntejas neparase ka siuncia? Sako, ne, parasyta ka siuncia.
Tada paklausiau, kokia suma siuntejas parase invoice? Ji man ir sako - 100 $. Sakau, ka??!! Negali buti !! swoon.gif Kazkokia nesamone, cia tikrai kazkoks nesusipratimas, siuntejas tikrai suklydo.
Na, ka, deklaravau, irodziau kiek mokejau, praleido, atidave siunta.
Po to parasiau pardavejui, kad buvo problemos su siunta, paklausiau, kodel parase tokia nerealia suma? doh.gif
Pasirodo, pardavejas suklydo ir parase kaina kita valiuta, ne US $, kitu doleriu, vonu, juaniu, ar kokiu ten smuaniu... Atsiprasinejo, I am so sorry, so sorry... smile.gif Sakau, ok, priimu jusu "sorry", bet po tokio bajerio, jus dabar atidziau ziurekite ka rasote smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 13 gegužės 2015 - 21:48
QUOTE(AZURA @ 2015 05 13, 19:26)
As kai perku uz didesne suma - tai yra virs 21 EUR (75LT), pries perkant visada parasau pardavejui ir paprasau, kad invoice jie parasytu mazesne kaina - iki 22$ - kad nemoketi mokesciu
Pardavejai visada sutinka, sako, kad ir patys raso mazesnes kainas, zino sitas muitu mokejimo problemas smile.gif

Na ir kas iš to, kad užrašo mažesnę sumą? Muitinė reikalauja mokėjimo įrodymo. Kaskart tenka knistis pašte beieškant pranešimo iš PayPal.

Enprani kosmetiką pardavėjas įkainavo 15 $ thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 05 15, 19:34)
Na ir kas iš to, kad užrašo mažesnę sumą? Muitinė reikalauja mokėjimo įrodymo.

Jums muitine praso mokejimo irodymo, net jei ant siuntos parasyta suma nevirsija 22 $ ?
Man dar ne karto neprase, kai parasyta kaina yra iki 22 $.
Pardavejai dazniausiai man uzraso/ivertina ne daugiau 15 $, 18 $, nors perku uz 30$ ar daugiau.
Muitine prase deklaruoti, tik kai siuntejas nebuvo parases ka siuncia ir tas atvejis (apie kuri raisau), kai pardavejas parase 100 $
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 15 gegužės 2015 - 21:54
Is patirties galiu pasakyti, kad muitine prasineja irodytu, net jei suma uzrasyta apie <22$. Matyt patikrai siuntas atrenka atsitiktine tvarka.
Beje, prie siuntiniu is Korejos kazkaip maziau kabinejasi (ar man taip nuskilo), taciau seniau daznai siuntiniai muitinei uzkliudavo is strawberrynet.net (Hong Kongas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 16 gegužės 2015 - 09:07
QUOTE(AZURA @ 2015 05 15, 21:31)
Jums muitine praso mokejimo irodymo, net jei ant siuntos parasyta suma nevirsija 22 $ ?
Man dar ne karto neprase, kai parasyta kaina yra iki 22 $.
Pardavejai dazniausiai man uzraso/ivertina ne daugiau 15 $, 18 $, nors perku uz 30$ ar daugiau.
Muitine prase deklaruoti, tik kai siuntejas nebuvo parases ka siuncia ir tas atvejis (apie kuri raisau), kai pardavejas parase 100 $

Juokingiausia, kas siunta buvo ne it Tailando, o Taiwanio ir kainavo 17$ lotuliukas.gif O aš jiems nusiunčiau mokėjimą tailandietiško dezodoro thumbup.gif
Atsakyti