Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

Gal kas galėtu pasidalinti gera kojų kauke, iš tų kur oda nusilupa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yardie @ 2015 04 29, 10:44)
Gal kas galėtu pasidalinti gera kojų kauke, iš tų kur oda nusilupa  biggrin.gif

Pilnas ebay. Foot exfoliating mask.
Atsakyti
Merginos gal kas pirkot iš memebox, niekaip neleidžia LT įvesti, vis USA meta, gal kas žinot ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2015 04 29, 21:02)
Merginos gal kas pirkot iš memebox, niekaip neleidžia LT įvesti, vis USA meta, gal kas žinot ką daryt?

memebox nebesiunčia į kitas šalis, tik us 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 04 25, 11:17)
O! Katytė Pari  thumbup.gif
Papasakok iš kur pirkai ir ką gavai?

Pirkau per Ebay
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neko Pari: 30 balandžio 2015 - 08:01
QUOTE(Neko Pari @ 2015 04 30, 08:00)
Pirkau per Ebay
user posted image

Neprastai apsipirkai thumbup.gif
BB'kų pakaks metams g.gif
Atsakyti
bb mazuciai labai, bet kai as mazai naudoju, tai gal ir uzteks biggrin.gif missha, tai 20ml, etude house megineliai gal po kokius 5ml biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri parsisiuntet ir isbandet Habalan Pobling Pore Sonic Cleanser'i? Domintu ispudziai.
Nes Lt pirkti, tai kaina kosmine blink.gif
http://www.groziodra...o-sepetelis-red
Atsakyti
QUOTE(Yardie @ 2015 04 29, 12:44)
Gal kas galėtu pasidalinti gera kojų kauke, iš tų kur oda nusilupa  biggrin.gif

isbandziau Missha Ginger&Vinegar nusilupancia koju kauke, bet man nepatiko, nes ne taip jau ir gerai luposi, ilgai vargau kol atsigramge odos atplaisos doh.gif
Atsakyti
O as esu isbandziusi Holika Holika baby silky foot one shot peeling. Pinigai i bala, praktiskai jokio poveikio. Po 7 dienu gal vos vos kiek keli lopineliai lenvgai atsilupo, tuo ir pasibaige. Nulis efekto. Reikes kada pabandyti kitos firmos.
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2015 05 08, 21:54)
Gal kuri parsisiuntet ir isbandet Habalan Pobling Pore Sonic Cleanser'i? Domintu ispudziai.
Nes Lt pirkti, tai kaina kosmine  blink.gif
http://www.groziodra...o-sepetelis-red

as bandziau pigiausia versija is ebay apie 5 dolerius mokejau, atsiunte per 1.1 men.
kas man istrigo, kad jis toks mazutis, kaip zaislinis, tu sereliu tikrai labai daug, vibruoja, skleisdamas biciu garsa smile.gif))). reikejo vienos aaa baterijos, lengvai atsidaro isideda.
patiko,kad reikia labai mazai prausiklio, nes as pirma karta uzdejau kaip ant savo kempineles, tai kiek putu ant veido ir visur buvo, tris kartus tas putas su tuo aparaciuku turejau plaut...veido oda svari gavos, nors pirmus kartus gan keista su zirzianciu aparatu, maziuku antgaliuku per veida vazineti... reikia schema pasidaryti biggrin.gif , kad nebutu kaklas, kakta, zandas ir vel kakta...
ar pirkciau antra karta, tikrai taip, nes juk 5doleriai, tik paziuresiu kada jau nesvarus bus ir kiek batareikos laikys.
as makiaza pradzioje su miceliniu pravalau, nes taip greiciau veidas nusivalo.. tai tiek mano pastebejimu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(just11 @ 2015 05 09, 09:34)
as bandziau pigiausia versija is ebay apie 5 dolerius mokejau, atsiunte per 1.1 men.
kas man istrigo, kad jis toks mazutis, kaip zaislinis, tu sereliu tikrai labai daug, vibruoja, skleisdamas biciu garsa smile.gif))). reikejo vienos aaa baterijos, lengvai atsidaro isideda.
patiko,kad reikia labai mazai prausiklio, nes as pirma karta uzdejau kaip ant savo kempineles, tai kiek putu ant veido ir visur buvo, tris kartus tas putas su tuo aparaciuku turejau plaut...veido oda svari gavos, nors pirmus kartus gan keista su zirzianciu aparatu, maziuku antgaliuku per veida vazineti... reikia schema pasidaryti  biggrin.gif , kad nebutu kaklas, kakta, zandas ir vel kakta...
ar pirkciau antra karta, tikrai taip, nes juk 5doleriai, tik paziuresiu kada jau nesvarus bus ir kiek batareikos laikys.
as makiaza pradzioje su miceliniu pravalau, nes taip greiciau veidas nusivalo.. tai tiek mano pastebejimu smile.gif))

Na jei mokejote 5 dolerius, tai greiciausai turite fake (juos masiskai "kepa" kinai). ax.gif Is paziuros jie atrodo labai panasiai, taciau labai skiriasi sereliu kokybe ir pats veido svarinimo rezultatas. Ar orginalas ar ne, galima patikrinti pagal ismustus ant kotelio apacios (ten tokia ale metaline trikampio formos lentele) skaicius -autentiskuma pagrindziantis serijos numeris. Suvesti ir patikrinti galima oficialiame habalan puslapyje. http://www.habalan.c...om_popup_idx=25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izide: 09 gegužės 2015 - 13:29