Minimą Mistine naudoju kiekvieną dieną jau pusę mėnesio. Nežinau kiek laiko turi praeiti, kad dingtų wow efektas. vis dar džiaugiuosi juo kaip ir pirmą dieną.
Laukiu Tony Moly ir aš. Tik vis galvoju, ar šis
yra tas pats kur anksčiau buvo pakuotėse su kačiuko galva, ar ne. Nes kačiukas tai man labai patiko, bet neužmatau. Kotais dingsta kačiukų mada Holika Holike petit BB irgi pakuotes keičia į bekačiukes.
Ieškau paakių kremo, kažkaip buvau apleidusi juos, žiūriu, smulkių raukšlelių atsirado. Gal galite ką rekomenduoti? Idealu būtų jei ir tamsius paakius šviesintų
QUOTE(comep @ 2015 04 20, 09:24)
O kitu spalvu rusis irgi bandet? Yra dar rozine ir geltona, kuo jie skiriasi? Visos TM rusys juodos spalvos ir ne vandeniui atsparus? Nemegstu vandeniui atspariu, tad ieskau gero, patikrinto paprasto juodo tuso. Sis zydras pagirtas, bet bijau, kad nemokesiu su tuo lenktu sepeteliu naudotis, visada naudodavau tik tiesius
QUOTE(Indifference @ 2015 04 22, 20:45)
O kitu spalvu rusis irgi bandet? Yra dar rozine ir geltona, kuo jie skiriasi? Visos TM rusys juodos spalvos ir ne vandeniui atsparus? Nemegstu vandeniui atspariu, tad ieskau gero, patikrinto paprasto juodo tuso. Sis zydras pagirtas, bet bijau, kad nemokesiu su tuo lenktu sepeteliu naudotis, visada naudodavau tik tiesius
geltonoje tubeleje - tai skaidri zele, o rozineje - storinantis/tankinantis (zodziu volume ), tai sis turetu patikti - jo sepetelis tiesus.
tony moly turi ir spalvotu tusu, melynus, rudus esu maciusi, bet konkreciai sie - tik juodi
jie neatsparus vandeniui tam tikra prasme. jie nenusivalo valikliu, pieneliu ar prausikliu, o tik tam tikros temp.vandeniu
Noriu užrodyti savo naują atradimą- korėjietišką brandą ENPRANI.
Dabar studijuoju kokią liniją užsakyti, o kol kas nusižiūrėjau šitą tušą
Apie tušą galimą paskaityti atsiliepimą (rusų kalba) ČIA
Apie Enprani kremą (rusų kalba), apie patį brandą (anglų kalba)
Nepamenu ar buvo kalbą apie siuntimą iš Koreadepart?
Dabar studijuoju kokią liniją užsakyti, o kol kas nusižiūrėjau šitą tušą
Apie tušą galimą paskaityti atsiliepimą (rusų kalba) ČIA
Apie Enprani kremą (rusų kalba), apie patį brandą (anglų kalba)
Nepamenu ar buvo kalbą apie siuntimą iš Koreadepart?
QUOTE(comep @ 2015 04 22, 20:17)
geltonoje tubeleje - tai skaidri zele, o rozineje - storinantis/tankinantis (zodziu volume ), tai sis turetu patikti - jo sepetelis tiesus.
tony moly turi ir spalvotu tusu, melynus, rudus esu maciusi, bet konkreciai sie - tik juodi
jie neatsparus vandeniui tam tikra prasme. jie nenusivalo valikliu, pieneliu ar prausikliu, o tik tam tikros temp.vandeniu
Aciu uz pagalba, o vanduo kodel spec temperaturos? Visgi uzsisakiau zalia lenkta isbandymui, gal visgi patiks. Dar gyre Missha 4D tusa lyg ir, bet tas jau prie brangesniu...
Dabare reik rasti koki gera drekinamaji krema ar seruma vasarai misriai riebesnei odai ir vel uzkliuvau uz Innisfree firmos.
Ar niekas nebande sios firmos gaminiu? Nes ir i sita BB labai seile varva
Ar atsiras bandziusiu sia kauke? Egg Cream Mask (Sheet)
Labiausiai domina sudetis, nes pagal ja stengiuosi atsirinkti, pardavejas sako, kad niekur neranda jos ant pakuotes ir internete taip pat
Papildyta:
QUOTE(Indifference @ 2015 04 22, 21:53)
CIA yra 18 komentaru apie sita seruma, jei angliskai skaitot.
Kai kurios raso, kad labai lengvas, gerai drekina, o kitoms (nors ir riebi oda), jauciasi, kad pasausina, nieko keisto, radau sudeti, tai trecioj vietoj alkoholis
QUOTE(Indifference @ 2015 04 22, 22:53)
Aciu uz pagalba, o vanduo kodel spec temperaturos? Visgi uzsisakiau zalia lenkta isbandymui, gal visgi patiks. Dar gyre Missha 4D tusa lyg ir, bet tas jau prie brangesniu...
na jo tokia ideja (beje yra ne vienas gamintojas gaminantis tokius tusus) kad nusivalo, tiesiog tarsi nusiima siltu vandeniu, kitais budais - ne, terliojasi tad zinau buvo i sia minti neisigilinusiu ir keikusiu kad nuvalyti neimanoma o viskas labai paprasta pasirodo
as siaip prie zaliojo apsistojusi, susidraugavau su sepeteliu - puikus, o va misha man buvo visiskas nesusipratimas - trupejo, dare muses kojeles, gal tik papuole pasenes, bet daugiau nusprendziau neislaidauti/nemetyt pinigu ir pirkti patikrinta daikta
Gal galit pakomentuoti etude house collagen ampoule? Labai noriu, bet galvoju, ar tiks misriai, linkusiai kimstis odai? Anoj temoj kazkuri rase, kad labai patiko, idomu, ar kartotina preke?
Parkeliavo mano visi siuntinukai is Korejos Galiu pasidziaugti, kad gavau pluosteli megineliu nemokamai
QUOTE(Neko Pari @ 2015 04 25, 06:53)
Parkeliavo mano visi siuntinukai is Korejos Galiu pasidziaugti, kad gavau pluosteli megineliu nemokamai
O! Katytė Pari
Papasakok iš kur pirkai ir ką gavai?