Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

Minimą Mistine naudoju kiekvieną dieną jau pusę mėnesio. Nežinau kiek laiko turi praeiti, kad dingtų wow efektas. vis dar džiaugiuosi juo kaip ir pirmą dieną.
Laukiu Tony Moly ir aš. Tik vis galvoju, ar šis
user posted image
yra tas pats kur anksčiau buvo pakuotėse su kačiuko galva, ar ne. Nes kačiukas tai man labai patiko, bet neužmatau. Kotais dingsta kačiukų mada Holika Holike petit BB irgi pakuotes keičia į bekačiukes.
Atsakyti
Ieškau paakių kremo, kažkaip buvau apleidusi juos, žiūriu, smulkių raukšlelių atsirado. Gal galite ką rekomenduoti? Idealu būtų jei ir tamsius paakius šviesintų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2015 04 20, 09:24)
prie sio ipratau
user posted image

O kitu spalvu rusis irgi bandet? Yra dar rozine ir geltona, kuo jie skiriasi? Visos TM rusys juodos spalvos ir ne vandeniui atsparus? g.gif Nemegstu vandeniui atspariu, tad ieskau gero, patikrinto paprasto juodo tuso. Sis zydras pagirtas, bet bijau, kad nemokesiu su tuo lenktu sepeteliu naudotis, visada naudodavau tik tiesius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2015 04 22, 20:45)
O kitu spalvu rusis irgi bandet? Yra dar rozine ir geltona, kuo jie skiriasi? Visos TM rusys juodos spalvos ir ne vandeniui atsparus?  g.gif Nemegstu vandeniui atspariu, tad ieskau gero, patikrinto paprasto juodo tuso. Sis zydras pagirtas, bet bijau, kad nemokesiu su tuo lenktu sepeteliu naudotis, visada naudodavau tik tiesius smile.gif

geltonoje tubeleje - tai skaidri zele, o rozineje - storinantis/tankinantis (zodziu volume biggrin.gif ), tai sis turetu patikti - jo sepetelis tiesus.
tony moly turi ir spalvotu tusu, melynus, rudus esu maciusi, bet konkreciai sie - tik juodi smile.gif
jie neatsparus vandeniui tam tikra prasme. jie nenusivalo valikliu, pieneliu ar prausikliu, o tik tam tikros temp.vandeniu smile.gif
Atsakyti
Noriu užrodyti savo naują atradimą- korėjietišką brandą ENPRANI.
Dabar studijuoju kokią liniją užsakyti, o kol kas nusižiūrėjau šitą tušą
user posted image

Apie tušą galimą paskaityti atsiliepimą (rusų kalba) ČIA

Apie Enprani kremą (rusų kalba), apie patį brandą (anglų kalba)

Nepamenu ar buvo kalbą apie siuntimą iš Koreadepart?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2015 04 22, 20:17)
geltonoje tubeleje - tai skaidri zele, o rozineje - storinantis/tankinantis (zodziu volume biggrin.gif ), tai sis turetu patikti - jo sepetelis tiesus.
tony moly turi ir spalvotu tusu, melynus, rudus esu maciusi, bet konkreciai sie - tik juodi smile.gif
jie neatsparus vandeniui tam tikra prasme. jie nenusivalo valikliu, pieneliu ar prausikliu, o tik tam tikros temp.vandeniu smile.gif

Aciu uz pagalba, o vanduo kodel spec temperaturos? smile.gif Visgi uzsisakiau zalia lenkta isbandymui, gal visgi patiks. Dar gyre Missha 4D tusa lyg ir, bet tas jau prie brangesniu...

Dabare reik rasti koki gera drekinamaji krema ar seruma vasarai misriai riebesnei odai ir vel uzkliuvau uz Innisfree firmos. user posted image
Ar niekas nebande sios firmos gaminiu? Nes ir i sita BB labai seile varva smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Ar atsiras bandziusiu sia kauke? Egg Cream Mask (Sheet)

Labiausiai domina sudetis, nes pagal ja stengiuosi atsirinkti, pardavejas sako, kad niekur neranda jos ant pakuotes ir internete taip pat doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Indifference @ 2015 04 22, 21:53)

CIA yra 18 komentaru apie sita seruma, jei angliskai skaitot.

Kai kurios raso, kad labai lengvas, gerai drekina, o kitoms (nors ir riebi oda), jauciasi, kad pasausina, nieko keisto, radau sudeti, tai trecioj vietoj alkoholis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2015 04 22, 22:53)
Aciu uz pagalba, o vanduo kodel spec temperaturos? smile.gif Visgi uzsisakiau zalia lenkta isbandymui, gal visgi patiks. Dar gyre Missha 4D tusa lyg ir, bet tas jau prie brangesniu...

na jo tokia ideja (beje yra ne vienas gamintojas gaminantis tokius tusus) kad nusivalo, tiesiog tarsi nusiima siltu vandeniu, kitais budais - ne, terliojasi smile.gif tad zinau buvo i sia minti neisigilinusiu ir keikusiu kad nuvalyti neimanoma biggrin.gif o viskas labai paprasta pasirodo smile.gif

as siaip prie zaliojo apsistojusi, susidraugavau su sepeteliu - puikus, o va misha man buvo visiskas nesusipratimas - trupejo, dare muses kojeles, gal tik papuole pasenes, bet daugiau nusprendziau neislaidauti/nemetyt pinigu ir pirkti patikrinta daikta
Atsakyti
Gal galit pakomentuoti etude house collagen ampoule? Labai noriu, bet galvoju, ar tiks misriai, linkusiai kimstis odai? Anoj temoj kazkuri rase, kad labai patiko, idomu, ar kartotina preke?
Atsakyti
Parkeliavo mano visi siuntinukai is Korejos smile.gif Galiu pasidziaugti, kad gavau pluosteli megineliu nemokamai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neko Pari @ 2015 04 25, 06:53)
Parkeliavo mano visi siuntinukai is Korejos smile.gif Galiu pasidziaugti, kad gavau pluosteli megineliu nemokamai  wub.gif

O! Katytė Pari thumbup.gif
Papasakok iš kur pirkai ir ką gavai?
Atsakyti