Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

Sveiki, užsikabinau už azijietiškos kosmetikos, skaitinėju komentarus, bet tokia gausa pasiūlos...Gal parekomenduotumėte linkusiai į sausumą odai (40m.) dieninį, naktinį, paakių kremukus, gal ir serumą kokį nuo raukšlių. Iš karto dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 04 15, 12:26)
Sveiki, užsikabinau už azijietiškos kosmetikos, skaitinėju komentarus, bet tokia gausa pasiūlos...Gal parekomenduotumėte linkusiai į sausumą odai (40m.) dieninį, naktinį, paakių kremukus, gal ir serumą kokį nuo raukšlių. Iš karto dėkoju  smile.gif

Sveika,
Pabandyk Sulwhasoo.
Sulwasoo serijos. Pasirink sau tinkama, o mėginukus užsakyk Ebay'juje. Aš perku šitos linijos kremus. Kaitalioju Naruko ir Sulwhasoo (perku tik mėginukus) 4u.gif
Manau, nereikia kartoti, kad norint geresnio rezultato, reiktų vieno brand'o produktus pirkti.
O nupirkai mėginukus ir apsispręsi- tinka tau ar netinka.
Atsakyti
O ar yra SM azijietiskos kosmetikos isparduotuve? Na tema, kur musiskes parduoda kas netiko, uzsiliko, daugiau atsisiunte?
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2015 04 15, 19:14)
O ar yra SM azijietiskos kosmetikos isparduotuve? Na tema, kur musiskes parduoda kas netiko, uzsiliko, daugiau atsisiunte?

IŠPARDUOTUVĖ

Čia galima visai neblogai apsipirkti
Korėjietiškas kosmetika Pirkau iš jų rūbus. Dabar reiks kosmetikos pasiūlą išnagrinėti. Mokesčių neteko mokėti, nors viršijau ankstesnius 75 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 04 15, 22:03)
IŠPARDUOTUVĖ

Čia galima visai neblogai apsipirkti
Korėjietiškas kosmetika Pirkau iš jų rūbus. Dabar reiks kosmetikos pasiūlą išnagrinėti. Mokesčių neteko mokėti, nors viršijau ankstesnius 75 Lt  smile.gif

Va del kosmetikos is yesstyle, tai reikia lyginti kainas. Nes siaip brangininkai. Kai kas gerokai brangiau. Tad bukite atidzios. Nors pasirinkimas isties didziulis ir korejietikos ir japoniskos kosmetikos.
Atsakyti
sveikos,
gal galit patikslinti apie kuri konkreciau Mistine tusa kalbejote? (niekaip neatrandu info apie rusi, arba neminejote blush2.gif )
jau n tusu sunaudojau is tony moly, ir toliau juos siunciuosi, bet pasidare cekavu pameginti isgirtaji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2015 04 18, 19:48)
sveikos,
gal galit patikslinti apie kuri konkreciau Mistine tusa kalbejote? (niekaip neatrandu info apie rusi, arba neminejote  blush2.gif )
jau n tusu sunaudojau is tony moly, ir toliau juos siunciuosi, bet pasidare cekavu pameginti isgirtaji smile.gif

Berods sis: mistine prolong big eye mascara.

Gal pirkusioji galetu pakomentuoti ji po ilgesnio naudojimo ir palyginti su kitais bandytais?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 04 18, 21:46)
Berods sis: mistine prolong big eye mascara.

Gal pirkusioji galetu pakomentuoti ji po ilgesnio naudojimo ir palyginti su kitais bandytais?

Mistine tušas.
Ką galiu pasakyti? Pirmom dienom man buvo Wow, dabar jau neblogas, vertinčiau 8. Kodėl? Vakare truputį nubyra, bet tik vos vos.
Užsakiau TonyMoly. Man irgi smalsu kodėl jį taip visos pamėgote g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 04 19, 13:30)
Mistine tušas.
Ką galiu pasakyti? Pirmom dienom man buvo Wow, dabar jau neblogas, vertinčiau 8. Kodėl? Vakare truputį nubyra, bet tik vos vos.
Užsakiau TonyMoly. Man irgi smalsu kodėl jį taip visos pamėgote  g.gif

dekui,
bet va tas byrejimas pamazino smalsuma pirkti g.gif

is tony moly to niekad nebuvo - anei tepimo, anei byrejimo, anei musiu kojyciu, nieko schmoll.gif
kaip padazei ryte, toki vakare su siltu vandeniu ir valais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2015 04 19, 14:42)
dekui,
bet va tas byrejimas pamazino smalsuma pirkti  g.gif

is tony moly to niekad nebuvo - anei tepimo, anei byrejimo, anei musiu kojyciu, nieko  schmoll.gif
kaip padazei ryte, toki vakare su siltu vandeniu ir valais smile.gif

Dekui. Kuris butent is TM?
Atsakyti
prie sio ipratau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2015 03 02, 18:07)
Isbandzius TonyMoly Floria Nutra Energy serijos 100 Hours Cream, likau labai suzaveta ir nusipirkau pilna kremo pakuote. Superinis kremas, man labai patiko 

Kuo kremas taip patiko, koki efekta suteikia?
Atsakyti