Sveiki, užsikabinau už azijietiškos kosmetikos, skaitinėju komentarus, bet tokia gausa pasiūlos...Gal parekomenduotumėte linkusiai į sausumą odai (40m.) dieninį, naktinį, paakių kremukus, gal ir serumą kokį nuo raukšlių. Iš karto dėkoju
QUOTE(Juorita @ 2015 04 15, 12:26)
Sveiki, užsikabinau už azijietiškos kosmetikos, skaitinėju komentarus, bet tokia gausa pasiūlos...Gal parekomenduotumėte linkusiai į sausumą odai (40m.) dieninį, naktinį, paakių kremukus, gal ir serumą kokį nuo raukšlių. Iš karto dėkoju
Sveika,
Pabandyk Sulwhasoo.
Sulwasoo serijos. Pasirink sau tinkama, o mėginukus užsakyk Ebay'juje. Aš perku šitos linijos kremus. Kaitalioju Naruko ir Sulwhasoo (perku tik mėginukus)
Manau, nereikia kartoti, kad norint geresnio rezultato, reiktų vieno brand'o produktus pirkti.
O nupirkai mėginukus ir apsispręsi- tinka tau ar netinka.
O ar yra SM azijietiskos kosmetikos isparduotuve? Na tema, kur musiskes parduoda kas netiko, uzsiliko, daugiau atsisiunte?
QUOTE(Indifference @ 2015 04 15, 19:14)
O ar yra SM azijietiskos kosmetikos isparduotuve? Na tema, kur musiskes parduoda kas netiko, uzsiliko, daugiau atsisiunte?
IŠPARDUOTUVĖ
Čia galima visai neblogai apsipirkti
Korėjietiškas kosmetika Pirkau iš jų rūbus. Dabar reiks kosmetikos pasiūlą išnagrinėti. Mokesčių neteko mokėti, nors viršijau ankstesnius 75 Lt
QUOTE(Gokusen @ 2015 04 15, 22:03)
IŠPARDUOTUVĖ
Korėjietiškas kosmetika Pirkau iš jų rūbus. Dabar reiks kosmetikos pasiūlą išnagrinėti. Mokesčių neteko mokėti, nors viršijau ankstesnius 75 Lt
Va del kosmetikos is yesstyle, tai reikia lyginti kainas. Nes siaip brangininkai. Kai kas gerokai brangiau. Tad bukite atidzios. Nors pasirinkimas isties didziulis ir korejietikos ir japoniskos kosmetikos.
sveikos,
gal galit patikslinti apie kuri konkreciau Mistine tusa kalbejote? (niekaip neatrandu info apie rusi, arba neminejote )
jau n tusu sunaudojau is tony moly, ir toliau juos siunciuosi, bet pasidare cekavu pameginti isgirtaji
gal galit patikslinti apie kuri konkreciau Mistine tusa kalbejote? (niekaip neatrandu info apie rusi, arba neminejote )
jau n tusu sunaudojau is tony moly, ir toliau juos siunciuosi, bet pasidare cekavu pameginti isgirtaji
QUOTE(comep @ 2015 04 18, 19:48)
sveikos,
Berods sis: mistine prolong big eye mascara.
Gal pirkusioji galetu pakomentuoti ji po ilgesnio naudojimo ir palyginti su kitais bandytais?
QUOTE(Caridian @ 2015 04 18, 21:46)
Berods sis: mistine prolong big eye mascara.
Gal pirkusioji galetu pakomentuoti ji po ilgesnio naudojimo ir palyginti su kitais bandytais?
Mistine tušas.
Ką galiu pasakyti? Pirmom dienom man buvo Wow, dabar jau neblogas, vertinčiau 8. Kodėl? Vakare truputį nubyra, bet tik vos vos.
Užsakiau TonyMoly. Man irgi smalsu kodėl jį taip visos pamėgote
QUOTE(Gokusen @ 2015 04 19, 13:30)
Mistine tušas.
Ką galiu pasakyti? Pirmom dienom man buvo Wow, dabar jau neblogas, vertinčiau 8. Kodėl? Vakare truputį nubyra, bet tik vos vos.
dekui,
bet va tas byrejimas pamazino smalsuma pirkti
is tony moly to niekad nebuvo - anei tepimo, anei byrejimo, anei musiu kojyciu, nieko
kaip padazei ryte, toki vakare su siltu vandeniu ir valais
QUOTE(comep @ 2015 04 19, 14:42)
dekui,
is tony moly to niekad nebuvo - anei tepimo, anei byrejimo, anei musiu kojyciu, nieko
Dekui. Kuris butent is TM?
prie sio ipratau
QUOTE(AZURA @ 2015 03 02, 18:07)
Isbandzius TonyMoly Floria Nutra Energy serijos 100 Hours Cream, likau labai suzaveta ir nusipirkau pilna kremo pakuote. Superinis kremas, man labai patiko
Kuo kremas taip patiko, koki efekta suteikia?