QUOTE(welniūkštė @ 2015 03 09, 13:43)
Laba diena, gal galetumete rekomenduoti koki krema ar losjona veidui? Oda daugiau misri, su akne, demeta nuo spuogeliu. Uzsakiau vitamino c seruma odos skaistinimui, dienai kol kas turiu ambrozijos jorile kremuko. noretusi nakciai kokio kremo ar losjono, kuri galeciau tepti ant vitamino c serumo. Butu smagu jei kremas ar losjonas drekintu oda, nekimstu poru, o jei dar ir spuogelius apmazintu, is vis pasaka butu
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
paskui reiktu ir kokio kremuko dienai kai jorile baigsis. Buciau labai dekinga uz patarimus
Būtent azijietiško nori?
Japonai gamina linijas kovai su akne, galima rasti drug store pas juos.
Turiu
NARIS UP pudrą ir labai patenkinta (2 katus pirkau tą pačią)
Rusų bloguose labai giria taiwaniečių gydomąją kosmetiką (pritariu, nes pirmą žiemą be herpeso). Pirkau kremuką
PAYAYOR
NARUKO turi visą linija nuo akne.
ČIA galima susipažinti. Asmeniškai man Naruko patinka viskas apart paakių kremai.
Čia viskas ką esu išbandžiusi ant savo kailio (veido, tai yra)
Ir dar pastaba: losjonas yra losjonas, juo nepakeisi kremo, juolab nakčiai.
Azijietės tepa losjoną po visokių toniku, emulsiju, paskui jau esencija ir kremas (būtinas, kiek skaičiau). Japonėms užtenka losjono, kuris atlieka toniku+emulsijų funkcijas.
Gal padės mano info susigaudyti ko nori
Ir svarbiausia: rinkis prekę pagal savo amžių ir odos tipą. Idealiausias variantas- pasirinkti to paties gamintojo visą liniją dėl geresnio efekto. Nepamiršk, rezultatas pasimatys ne po vienos nakties, o po kelių mėnesių ar net pusmečio. Viskam reikia laiko.
После 40 лет женщина сама вправе решать, сколько ей лет и где у нее талия