Žodžiu, ateinu smarkiai vėluodama su atsiliepimais apie prieš porą mėnesių (
) pirktus produktus. Neatsimenu tiksliai kas kokių atsiliepimų norėjo, tai bendrai tiesiog surašysiu ką pamenu..
Bandžiau CLIO Gelpresso ir Innisfree Auto Liner Jeju Picker pieštukus (Innisfree buvo limited edition spalva, tai jos jau nebėra), spalvos
"17 Black Plum" ir
"07" (t. mėlyna). Spalvos tai labai gražios man - abi turi blizgučių, bet nėra jie labai intensyvūs. Patys pieštukai irgi labai smagūs - gal tikėjausi, kad bus vos vos minkštesni (ypač CLIO), bet iš esmės ne tokie kieti kaip kai kurie kiti bandyti pieštukai, ir naudotis nėra sunku jais. Jei reikia labai preciziškų linijų, tai šiek tiek išsišvaistys produktas, kadangi patys pieštukai automatinai, galiukas suapvalėja naudojant, tai reikia naudotis viduj esančiu "drožtuku". Išsilaiko labai gerai abu, net be šešėlių pagrindo naudojant (turiu riebius apkritusius vokus). Bandyčiau ir kitas spalvas, juolab, kad kaina nėra labai didelė.
Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleansing Foam prausiklis irgi patiko - odos netempia ir nesausina (bent nepastebėjau, bet aš naudoju pakaitomis su kitu prausikliu), kvapas ganėtinai švelnus, skalsus produktas. Bet nežinau ar pirkčiau dar sykį dėl labai šarminio pH (apie ~8-9). Sako, kad odai geriau žiūrėtis prausiklius su kiek įmanoma artimesniu ph 5,5, šarminiai prausikliai gali ateity pažeisti odą.. Bet pati kol kas neigiamo poveikio nepajutau.. Tai net nežinau kol kas.
Šiaip labai neblogas prausiklis. Porų valymo nepastebėjau ir nesitikiu jo, kam nelabai svarbūs niuansai su ph ir t.t., tai laisvai gali bandyt, gan populiarus ir mėgiamas produktas.
The Face Shop Rice Water Bright Cleansing Oil Light irgi visai nieko. Pirmas bandomas prausiamas aliejus veidui. Nepatiks tiems, kurie jautrūs kvapams labai, nes kvapas intensyvokas gan, nors manęs labai neerzina. Makiažą nuprausia lengvai, tiesa akis gal vis dėlto nuvalyčiau prieš prausiant, nes nemėgstu labai trint jų.. Nors kartais tingiu irgi.
O kartais ir pagraužia akis man, nelabai stipriai ir ne visada, bet būna. Nesuprantu ar čia dėl aliejaus, ar dėl pačio makiažo, kuris patenka į akis valant. Bet mano ir akys labai jautrios, tai tubūt ne visiems tas pats būtų.. O šiaip neblogas aliejus, jokių neigiamų reakcijų nesukėlė, porų neužkimšo, riebumo nepalieka irgi, tiesa, aš beveik visada nuprausiu veidą kitu prausikliu. Nežinau dar ar kartočiau, nes dar labai nedaug susinaudojo, o aš jau Banila co. Clean it Zero "Purity" Cleansing Balm bandyt noriu.