Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

QUOTE(Jolanteleee @ 2015 11 25, 14:01)
Ar turi koki kvapa? Nes turiu ta Tony Moly, tai mane erzina jo kvapas. Po antro  nestuke.gif  nebegaliu naudot kvapu ant veido doh.gif

Is mano paskutiniu pirkiniu, tai labai patiko Tony Moly Panda'os ranku kremas. Ir konsistencija ir kvapas, mmmm 4u.gif

Man jis visai bekvapis.
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 11 26, 13:18)
Nepadėjo man tas žalias tepaliukas, kurį nuo herpeso rekomendavote sad.gif užgriebiau nuo pat pradžių - vistiek tas pats procesas ...

Matot kaip g.gif Man tai jis idealus. Kai tik pajaučiu niežulį, iškart tepu ir labai smarkiai įtrinu,kaip rekomendavo vaistininkė. Šįkart kelionėje viena moteriškė naudojo jį kelis kart, tai herpesas neužaugo iki pūlingų spuogų ir jau kita dien beveik neliko žymių.

Man, pvz, nuo sandalo prasidėjo žiauria alergija, o kitos moterys mėgavosi kremais su sandalu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 12 02, 07:43)
Matot kaip  g.gif Man tai jis idealus. Kai tik pajaučiu niežulį, iškart tepu ir labai smarkiai įtrinu,kaip rekomendavo vaistininkė. Šįkart kelionėje viena moteriškė naudojo jį kelis kart, tai herpesas neužaugo iki pūlingų spuogų ir jau kita dien beveik neliko žymių.

Man, pvz, nuo sandalo prasidėjo žiauria alergija, o kitos moterys mėgavosi kremais su sandalu  verysad.gif

Tai va.... aš labai tikėjausi tokio efekto sad.gif

Kam dar panaudoti?
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 12 08, 13:41)
Tai va.... aš labai tikėjausi tokio efekto sad.gif

Kam dar panaudoti?

Spuogams gydyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Žodžiu, ateinu smarkiai vėluodama su atsiliepimais apie prieš porą mėnesių (biggrin.gif) pirktus produktus. Neatsimenu tiksliai kas kokių atsiliepimų norėjo, tai bendrai tiesiog surašysiu ką pamenu..

Bandžiau CLIO Gelpresso ir Innisfree Auto Liner Jeju Picker pieštukus (Innisfree buvo limited edition spalva, tai jos jau nebėra), spalvos "17 Black Plum" ir "07" (t. mėlyna). Spalvos tai labai gražios man - abi turi blizgučių, bet nėra jie labai intensyvūs. Patys pieštukai irgi labai smagūs - gal tikėjausi, kad bus vos vos minkštesni (ypač CLIO), bet iš esmės ne tokie kieti kaip kai kurie kiti bandyti pieštukai, ir naudotis nėra sunku jais. Jei reikia labai preciziškų linijų, tai šiek tiek išsišvaistys produktas, kadangi patys pieštukai automatinai, galiukas suapvalėja naudojant, tai reikia naudotis viduj esančiu "drožtuku". Išsilaiko labai gerai abu, net be šešėlių pagrindo naudojant (turiu riebius apkritusius vokus). Bandyčiau ir kitas spalvas, juolab, kad kaina nėra labai didelė.

Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleansing Foam prausiklis irgi patiko - odos netempia ir nesausina (bent nepastebėjau, bet aš naudoju pakaitomis su kitu prausikliu), kvapas ganėtinai švelnus, skalsus produktas. Bet nežinau ar pirkčiau dar sykį dėl labai šarminio pH (apie ~8-9). Sako, kad odai geriau žiūrėtis prausiklius su kiek įmanoma artimesniu ph 5,5, šarminiai prausikliai gali ateity pažeisti odą.. Bet pati kol kas neigiamo poveikio nepajutau.. Tai net nežinau kol kas. biggrin.gif Šiaip labai neblogas prausiklis. Porų valymo nepastebėjau ir nesitikiu jo, kam nelabai svarbūs niuansai su ph ir t.t., tai laisvai gali bandyt, gan populiarus ir mėgiamas produktas.

The Face Shop Rice Water Bright Cleansing Oil Light irgi visai nieko. Pirmas bandomas prausiamas aliejus veidui. Nepatiks tiems, kurie jautrūs kvapams labai, nes kvapas intensyvokas gan, nors manęs labai neerzina. Makiažą nuprausia lengvai, tiesa akis gal vis dėlto nuvalyčiau prieš prausiant, nes nemėgstu labai trint jų.. Nors kartais tingiu irgi. biggrin.gif O kartais ir pagraužia akis man, nelabai stipriai ir ne visada, bet būna. Nesuprantu ar čia dėl aliejaus, ar dėl pačio makiažo, kuris patenka į akis valant. Bet mano ir akys labai jautrios, tai tubūt ne visiems tas pats būtų.. O šiaip neblogas aliejus, jokių neigiamų reakcijų nesukėlė, porų neužkimšo, riebumo nepalieka irgi, tiesa, aš beveik visada nuprausiu veidą kitu prausikliu. Nežinau dar ar kartočiau, nes dar labai nedaug susinaudojo, o aš jau Banila co. Clean it Zero "Purity" Cleansing Balm bandyt noriu. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal galėtumėte parekomenduoti birią ar presuotą pudrą, kuri gerai išlaikytų matiškumą dienos bėgyje ir nekimštų? Esu bandžiusi Innisfree Oil Control Mineral Powder. Lyg ir patiko, bet norėčiau pabandyti kažką naujo.
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš į azijietiškos kosmetikos mylėtojų gretas ir dalinuosi kelių produktų atsiliepimais. ((: (Jei ką, mano oda jautri, mišri į sausesnę pusę).

BBikai:

Etude House Precious Mineral Perfect Fit BB kremas - naudojau jį keletą mėnesių, didelis pliusas dėl SPF, kurio čia nemažai - 30. Maskuoja gerai, spalva atitinka, kaip tik man žiemai, kai įdegis nusiplauna (tiesa, numeriuko ant pakuotės nerandu, tai negaliu juo pasidalinti), labai patogus dozatorius. Priekaištų šiam BB kremui visai neturiu, tik vienintelį, kad jo talpa - visas 60 mililitrų. Toks kiekis galioja 12 mėnesių, bet aš jį planuoju naudoti tik šaltuoju laikotarpiu, kai oda neįdegusi, tai realiai pusę kremo teks išmesti. O gaila, produktas tai geras. Mačiau, kad yra mėginukų po 5 mililitrus, tai jaučiu jų reiks prisipirkti vėliau.

Nature Republic Super Origin BB kremas su kolagenu. Šio gavau keletą mėginukų, kuriuos jau spėjau išbandyti. Kremas labai skalsus, mažai reikia, maskuoja labai gerai, taip pat turi SPF, tik kiek mažesnį - 25, praturtintas kolagenu. Šiaip priekaištų lyg ir neturiu, labai gražiai dengiasi, maskuoja praktiškai viską, bet atrodo natūraliai (na, kiek tai įmanoma, žinoma).

Missha Perfect cover BB kremas no. 23 - laaabai didelis pliusas, kad SPF net 42. Taip pat pakuotė bent jau man - labai protingo kiekio, 20 mililitrų. Minusas - su spalva šiek tiek prašoviau, ji gana tamsi ir pilka mano išblyškusiam veidui (tiksliau kaklui, nes veidas šiaip jau rudas, bet jį nuolat reikia baltinti, kad nesiskirtų nuo kaklo ;<< ), ir nepatiko dengimas šiek tiek, nes pats BB gana sunkokas, man tiek maskavimo nereikia.

Skin79 BB kremas "Hot pink" - va šitas kremas labai geras, gana šviesus, puikiai tinka, drėkina, gerai maskuoja, bet ne per daug, turi spf30. Tik pati spalva turi tokio šaltumo, kad vien ja padengus veidą toks truputėlį negyvėliškas įspūdis, tai reikia po to ir pagalbinių priemonių gyvumui įpūsti. Vien dėl to šalto tono nekartočiau.

Skin79 BB kremas "Vip Gold Colection" - vienas geresnių BB kremų, kokį esu naudojusi. Gana šviesus, atspalvis šieeek tieeek šiltesnis nei "Hot Pink", tad labiau tinka mano odai, puikiai maskuoja, drėkina, nesubėga į raukšles. Dar labai maga pabandyti ir "Orange" kolekciją, o tada jau galutinai išsirinksiu favoritą.

Tony moly "BCDation" - SPF 30, tad labai neblogai, žiauriai gera spalva! Pati šviesiausia iš visų bandytų BB'ikų ir labai šilta, tad man puikiai tinka šiuo metu, konsistencija labai skysta, lyginant su prieš tai aptartais kremais, bet maskuoja visai neblogai. Tiesa, kažkuri narė minėjo, kad kažkiek šerpetojimus iškelia - man iš pradžių irgi šiek tiek iškėlė, bet po kelių valandų labai gražiai susigulėjo ant odos. Produkto gavau keletą mėginėlių, tad visai svarstau pirkti pilną pakuotę, bet pas mane dar keliauja keletas mėginukų ir vienas full size BB'ikas iš Misshos, tad dar palauksiu, gal kažką geresnio rasiu (((:

Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2016 03 31, 16:02)
Sveikos, jungiuosi ir aš į azijietiškos kosmetikos mylėtojų gretas ir dalinuosi kelių produktų atsiliepimais. ((: (Jei ką, mano oda jautri, mišri į sausesnę pusę).

Welcome 4u.gif Ti kad tema apmirus....senbuvės retai užsuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2016 03 31, 16:19)
Welcome  4u.gif Ti kad tema apmirus....senbuvės retai užsuka  verysad.gif

Gal su laiku kažkiek pagyvės ((:
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2016 03 31, 18:23)
Gal su laiku kažkiek pagyvės ((:

Tai kad mes persibazavome ČIA. Ir apie kosmetiką pakalbame, ir apie asmeninį gyvenimą :super
Atsakyti
Sakau paliksiu savo atsiliepimą apie Mistine akių tuša gal kam pravers smile.gif Čia forume buvo minėtas tai susigundžiau nusipirkti tongue.gif
Įsigijau Mistine Big eye Waterproof Mascara Twin Design ir nusivyliau verysad.gif Man asmeniškai nieko ypatingo.
Pliusai: tikrai juodas, pakuotė atrodo prabangi, blakstienas atskiria gražiai, nusivalo su šiltu vandeniu.
Minusai: man asmeniškai nelabai patogus šepetėlis, tiek jo keturkampė rankenėlė. Nežinau, kaip paaiškinti, bet gal suprasite blush2.gif kažkaip sunku pakreipri šepetėlį taip pat, tuo pačiu kampu dažant abi akis, kad būtų toks pats efektas g.gif Taip pat dienos eigoje jis man byra g.gif Nors gal čia aš nekokybišką atsisiunčiau.
Lyginant su mano fovoritu TONYMOLY Delight Circle Lens Mascara Mistine pagal kokybę pasirodė prastesnis nors kaina jo ir didesnė. Aplamai TONYMOLY pagal kainą ir kokybę yra vienas geriausiu akių tušų. Gaila tik, kad jie nutraukė savo kačiukų liniją verysad.gif , bet ir Delight Circle Lens tušas šaunus.
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2016 05 11, 18:58)
Įsigijau Mistine Big eye Waterproof Mascara Twin Design ir nusivyliau  verysad.gif Man asmeniškai nieko ypatingo.

Lyginant su mano fovoritu TONYMOLY Delight Circle Lens Mascara Mistine pagal kokybę pasirodė prastesnis nors kaina jo ir didesnė.

Gal mūsų ne tik odos tipas, bet ir akys, skirtingi g.gif Asmeniškai man TonyMoly...feeeeeeeee, o Mistine pats tas, net geresnis už Lancome blush2.gif
Atsakyti