Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

QUOTE(Mamux121 @ 2015 10 08, 21:20)
Aciu 4u.gif  bandysim kazka ieskot. Man jos atsirado su antru nėštumu, anksčiau tik viena kita strazdanėlė ant nosies atsirasdavo..

Man irgi po nestumo islindo, bet pradejau naikint praejus 10 metu. Tai akivaizdziai naujesnes lengviau pasidave, o tos senosios nusilupdavo, bet vistiek kazkiek likdavo. Viena didesne suskilo i kelias mazesnes. Sekmes ir saugokit veida nuo saules. Vasara be 50spf neinu i lauka
Atsakyti
Sulaukiau hidrofilinio aliejaus is Japonijos - Kose softymo deep cleansing oil
user posted image
Na toks neblogas, tik galejo kokio kvapiklio ideti, nes dabar kvepia paprastu aliejum biggrin.gif Pirkau set'a su papildymu, tai nerekomenduoju pirkti papildymo - pakuote uzpildyta tik 2/3, nors tikrai nei laselis neisbego, viskas tvarkingai atkeliavo unsure.gif Nezinau ar verta laukti menesi kol atsius, manau kai subaigsiu meginsiu pasidaryti hidrofilini alieju pati pagal sios blogeres patarimus
Atsakyti
Sveiki, gal parekomenduotumėte kokį labai drėkinantį kremą veidui? Baiginėju šį, nieko toks, bet norėtųsi išbandyti ir kokį kitokį. user posted image
Atsakyti
Man labia patinka GOKUJYUN Hadalabo RHOTO Japan Hyaluronic Moisturizing Cream 50g. Jau antra indeli naudoju. Jei tepi ant dregno veido ar dregnais delnais - labia mazai jo reikia, skalsus. Jus pusiau kremines, pusiau gelines konsistensijos.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 25, 13:01)
Man labia patinka GOKUJYUN Hadalabo RHOTO Japan Hyaluronic Moisturizing Cream 50g. Jau antra indeli naudoju. Jei tepi ant dregno veido ar dregnais delnais - labia mazai jo reikia, skalsus. Jus pusiau kremines, pusiau gelines konsistensijos.

Ar turi koki kvapa? Nes turiu ta Tony Moly, tai mane erzina jo kvapas. Po antro nestuke.gif nebegaliu naudot kvapu ant veido doh.gif

Is mano paskutiniu pirkiniu, tai labai patiko Tony Moly Panda'os ranku kremas. Ir konsistencija ir kvapas, mmmm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanteleee: 25 lapkričio 2015 - 13:02
merginos, sakykit, kiek ilgiausiai esat laukusios siuntinio is Korejos? vakar buvo lygiai 6 savaites nuo uzsakymo is beautynetkorea unsure.gif jauciu nebesulauksiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2015 11 26, 13:14)
merginos, sakykit, kiek ilgiausiai esat laukusios siuntinio is Korejos? vakar buvo lygiai 6 savaites nuo uzsakymo is beautynetkorea unsure.gif jauciu nebesulauksiu verysad.gif

Esu laukusi ilgai, nepasakysiu tiksliai kiek, bet jau atsimenu ir numatomas pristatymo laikas buvo pasibaigęs, buvau praradus viltį, kad gausiu ir gavau.
Papildyta:
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 11 25, 14:01)
Ar turi koki kvapa? Nes turiu ta Tony Moly, tai mane erzina jo kvapas. Po antro  nestuke.gif  nebegaliu naudot kvapu ant veido doh.gif

Is mano paskutiniu pirkiniu, tai labai patiko Tony Moly Panda'os ranku kremas. Ir konsistencija ir kvapas, mmmm 4u.gif

Man tas Tony Moly veido kaip tik be kvapo pasirodė, bet aš buvau pirkusi mėginukus 3*20 ml.
Atsakyti
tai gal dar yra vilciu g.gif nes pirma karta tai gavau per 3,5sav.
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2015 11 26, 12:14)

budavo 1.5 - 2 - 2.5 menesius... bet dabar, ziuriu, lyg viskas vel susitvarke, siuntos jau eina kaip senesniais laikas - 3 savaites ar menesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 26 lapkričio 2015 - 13:24
Nepadėjo man tas žalias tepaliukas, kurį nuo herpeso rekomendavote sad.gif užgriebiau nuo pat pradžių - vistiek tas pats procesas ...

Dieninį Floria ir naktinį sleeping paką Tony Moly įsimylėjau - labai man tinka ir patinka
Atsakyti
dekui uz atsakymus. gal dar sulauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 11 26, 14:00)
Esu laukusi ilgai, nepasakysiu tiksliai kiek, bet jau atsimenu ir numatomas pristatymo laikas buvo pasibaigęs, buvau praradus viltį, kad gausiu ir gavau.
Papildyta:

Man tas Tony Moly veido kaip tik be kvapo pasirodė, bet aš buvau pirkusi mėginukus 3*20 ml.

pas mane irgi meginukai, bet va nuejau pauostyt, nu turi jis sioki toki kvapa, nestiprus,bet jaucias g.gif
Atsakyti