Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

i 
Asmeniniams susirašinėjimams skirtos AŽ.
Atsakyti
Kažkodėl temoje mažai atsiliepimų apie Innisfree g.gif Žvalgausi į jų pudras-pagalvėles, Šitą ir šitą, gal kuri bandėt ir galit palikt atsiliepimą? Mane visad traukia naujovės, tokio tipo pudros-pagalvėlės pas mus nemačiau, bet bijau dėl įpakavimo, nors jo kompaktiškumas mane ir domina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 06 spalio 2015 - 12:08
Gavau CARBONADA BUBBLE CLAY MASK.
Nugramdžiau nuo dėžutės juosta patikrinti kodą, Eliza Becca puslapis atsakė:
"You check the security code is a genuine korea product of Elizavecca Milky Piggy,please be relaxed to use".
Kokia ten mentelė turėjo būti? g.gif
Nu ką aš žinau- dėžutė originali su teisingu kodu, a vot mentelė Eliza puslapy visai kitokia verysad.gif Ir kaip suprasti? Dėžutė gi ve celofano atkeliavo .
Elizabecca mentelė atrodo taip

user posted image

O aš gavau user posted image
Atsakyti
Mano lygiai toks pats, kaip tavo. Ir dar kažkokią drėkinančią kaukę tokią pat su kiaule paėmiau, Water Coating vadinasi - ai, kaukė kaip kaukė, neburbuliuoja - ten mentelė lenkta. O iš to paties pardavėjo, kartu gauta.

Žo, fig ten suprasi su tom mentelėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 10 07, 17:08)
Žo, fig ten suprasi su tom mentelėm biggrin.gif

Kaip šitam anekdote: "Глпвное,чтобы человек хороший попася " tongue.gif
Atsakyti
O ka perkat nuo pigmentiniu demiu, arteja ziema, jau galvoju, ka nusipirkt panaudot. Maciau kad pas juos visokiu naktiniu kaukiu/kremu yra. ar jos veikmingos? ar kazka kita naudojat?

ir dar kokius veido serumus naudojat? buvo ideja man meginuka skinfood watery berry payzduka, bet man jis nepasirode kazkas ypatingo..
Mano oda vasara-normali, ziema sausa. ir metu 30+
gal kazka parekomenduotumet is bandytu?

Atsakyti
QUOTE(Mamux121 @ 2015 10 07, 19:50)
O ka perkat nuo pigmentiniu demiu, arteja ziema, jau galvoju, ka nusipirkt panaudot. Maciau kad pas juos visokiu naktiniu kaukiu/kremu yra. ar jos veikmingos? ar kazka kita naudojat?

ir dar kokius veido serumus naudojat? buvo ideja man meginuka skinfood watery berry payzduka, bet man jis nepasirode kazkas ypatingo..
Mano oda vasara-normali, ziema sausa. ir metu 30+
gal kazka parekomenduotumet is bandytu?

Tau reikia pasidomėti pas Miašką. Ji kovoja su pigmentinėmis dėmėmis. Surask ją forume "Azijietiškos kosmetikos bandytojų ratelis"
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 10 07, 18:08)
Mano lygiai toks pats, kaip tavo.

Ir mano tokia pat. Ai, faina ta kaukė, traška, snukio neišbėrė, viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2015 10 08, 13:01)
Ir mano tokia pat. Ai, faina ta kaukė, traška, snukio neišbėrė, viskas gerai 4u.gif

Ir man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Tą kaukę tepiau sau ir vaikui, nes pas jį riebi oda ir linkusi į inkštirus. Tai pastebėjau, kad jinai nuima mažus spuogelius, ant rytojaus jų nelieka. O aš kai sausiaodė, tai man nieko ypatingo nedaro, džiovina. Čia daugiau riebiai.
Atsakyti
QUOTE(Mamux121 @ 2015 10 07, 20:50)

Is azijietiskos nieko nebandziau. Man labiausiai padejo Widmer Pigmanorm, pirkau is kazkokio olandisko puslapio, suradau per google, kainavo apie 20 eu. Vokietijos internetinese vaistinese yra, bet praso recepto. Dar toks balina http://eu.iherb.com/...5-oz-24-g/52336
Cia ziurint kiek isiseneje demes, gal sviezia ir panaikintu. Sm yra tema apie pigmentines demes, dar ten paieskokit info. Daug ka bandziau, nes turiu to dziaugsmo pakankamai. Labiausiai padejo pigmanorm. Oda parausta ir serpetoja. Tepama tik ant demes. patepiau placiau aplinkui, tai aplink demes susidare kresuliukai. Dar padejo kosmetologes padarytas veido sveitimas rugstimis. Ant demiu dejo kazkokia stipresne rugsti, tai jos tiesiog savaites begyje nusilupo. Svarbu po to saugotis saules, netgi ziema.
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2015 10 08, 19:20)
Is azijietiskos nieko nebandziau. Man labiausiai padejo Widmer Pigmanorm, pirkau is kazkokio olandisko puslapio, suradau per google, kainavo apie 20 eu. Vokietijos internetinese vaistinese yra, bet praso recepto. Dar toks balina http://eu.iherb.com/...5-oz-24-g/52336

Aciu 4u.gif bandysim kazka ieskot. Man jos atsirado su antru nėštumu, anksčiau tik viena kita strazdanėlė ant nosies atsirasdavo..
Atsakyti