Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

Ot boba, o tai kai tau deda tokį pat raudoną ir mėlyną, tai neatpažįsti lotuliukas.gif Jų gi ten tik tų trijų spalvų ir tėra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 06, 19:49)
Kaip anas  Naruko? Tada man patiktu smile.gif

panasus, tau tikrai patiktu:) Jei spes atkeliauti naujas, o dar senojo bus like, galesiu tau atiduoti pameginimui.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 09 06, 20:01)
Ot boba, o tai kai tau deda tokį pat raudoną ir mėlyną, tai neatpažįsti  lotuliukas.gif Jų gi ten tik tų trijų spalvų ir tėra lotuliukas.gif

kad as apskritai buvau pamirsusi net kokio brendo tas kremas:) Rawdonas dar su lifting efektu, sakyciau.
Atsakyti
Kad man regis, iš japoniškų tik Naruko ir Hada labo tematėm. Kitokių japoniškų akyse neregėjau... Korėjietiškų - gal, visokių mizon ir sulwashoo, bet japoniškų? Nea.
Atsakyti
svarbu, kad atkasiau ta krema:) Bet jis toks labia idomus. Jis ne riebus, panasesnis I geli labiau nei I krema ir po jo kazkaip graziai oda zvilga. Kai uztepu ant virsaus misa cio bo jang bbika, oda kazkokia idomiai skaisti ir zvilgi, net pasipudravus finisui matizuojancia sausa pudra. O kaklas, kurio netepu bbiku, tok zvilgantis. Ne blizgantis, bet tokia idomi oda-skaisti ir scvieziai zvilgi. Na, gal nemoku normaliai nupasakoti, bet tas keistumas man patiko, tad uzsisakiau bel si krema.geli.
Atsakyti
Merginos, kas perkate is testerkorea.com, gal galite priminti ar jie raso pilna kaina ant siuntinio? Aciu smile.gif
Atsakyti
Miaska, primink prasau kodel tu naudoji ir cio bo jang bbika ir real komplyta? Del kainos, ar neiisirenki katras geresnis? Koki numeriuka realo naudoji. Kuris, vis tik, bbika is siu dvieju tau atrodo geresnis? Siandien ismeginau real komplyto 23 nr, tai lyg ir toks neblogas, rudas, grazus. Ale mano veidas neideges, tai prisitaike ir tapo nebe rudas.
Atsakyti
Nidulia, o kam tau reikia, kad liktų rudas? taigi kaklas vis viena baltas, o kaip atrodys, jeigu bus veidas rudas, o kaklas baltas? Be to, tu visada gali su bronzeriu pasitaisyt ir veidą, ir kaklą.
Atsakyti
rudeny kakla dengia koks golfukas ar bliuze su pakeltu kkliuku. O kartais norisi ne porcelianinio veido, o kiek rudesnio:) Bet as taip ir darau, su sausa purda tamsesne parudinu, jei labia jau reikia. Bet man Mischa komplutas nubaltavo, pagal veido spalva:)
Atsakyti
Manau, kad jie visi prisitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 09 11, 18:22)
Miaska, primink prasau kodel tu naudoji ir cio bo jang bbika ir real komplyta? Del kainos, ar neiisirenki katras geresnis? Koki numeriuka realo naudoji. Kuris, vis tik, bbika is siu dvieju tau atrodo geresnis? Siandien ismeginau real komplyto 23 nr, tai lyg ir toks neblogas, rudas, grazus. Ale mano veidas neideges, tai prisitaike ir tapo nebe rudas.

Primenu - čiobojangas mano topinis, kasdienis, tobulai tinka, maskuoja kiek reikia, ir laikosi iki vakaro. Real complete - pigesnis, bet geras, todėl naudoju, kai reik trumpam, pvz., vakare po treniruotės, jei dar šviesu, parlėkt namo, ar kokį sekmadienį iki pardės nušliaužt. Bet jei tremtų mane į negyvenamą salą su vienu bb kremu - jamčiau čiobojangą. Litrą. Arba cisterną cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2015 09 15, 22:09)
Primenu - čiobojangas mano topinis, kasdienis, tobulai tinka, maskuoja kiek reikia, ir laikosi iki vakaro. Real complete - pigesnis, bet geras, todėl naudoju, kai reik trumpam, pvz., vakare po treniruotės, jei dar šviesu, parlėkt namo, ar kokį sekmadienį iki pardės nušliaužt. Bet jei tremtų mane į negyvenamą salą su vienu bb kremu - jamčiau čiobojangą. Litrą. Arba cisterną cool.gif

O kokio pardavejo perkat čiobojanga? Paziurejau ebayjuj , tai skirtingu pardaveju kitaip tuteles atrodo. Kazin, kaip atskirti originalu? Koki atspalvi naudojat?
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2015 09 23, 21:39)
O kokio pardavejo perkat čiobojanga? Paziurejau ebayjuj , tai skirtingu pardaveju kitaip tuteles atrodo. Kazin, kaip atskirti originalu? Koki atspalvi naudojat?

ziurekit pagal kaina ir, kad top seleris butu. Tuteles 50 mll yra su pompa ir be jos. Praeita karta is to pacio pardavejo gavau be pompos, o si karta - su popa. pompa turi neatsisukti.
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2015 09 15, 22:09)

O kam tu po treniruotes veida nusisveiti? as tai nenuplaunu, todel ir nereikia man po treniruotes is naujo bbinis veido. Ir man ciobojangas - idealas:) Aciu tau uz rekomendacijas 4u.gif
Gok, gavau jau nauja krema, tai likuta galiu duoti tau ismeginimui, manau, kad tau patiks:)
Atsakyti