Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

Ne katras nors iš Hada Labo?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 09 05, 17:14)
Ne katras nors iš Hada Labo?

gali buti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 09 05, 14:05)
Miargai, Gokusen arba Miaska. Koki jus ten buvot pasiuliusios drekinanti japoniska kremas. Jis baltos spalvos, kaip gelis. Dezute turiu, ale gi viskas japoniskai, tai negaliu prisiminti. Ebay istorijoje irgi nerandu sito kremo pirkimo, Help:)

Gal ŠITAS ?
Nors, kiek gerai pamenu, Kavenska tokio kremo meginuką man atsiuntė. Jei Miaška kažkokį pirko, tai aš pas- nežinau.
Atsakyti
ne, ne sitas:(
Atsakyti
O tai kokios spalvos pati dėžutė?

http://www.ebay.com/itm/191194512411
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 09 05, 22:45)
O tai kokios spalvos pati dėžutė?

http://www.ebay.com/itm/191194512411

dezute balata, aprasineta japonais.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 09 06, 00:16)

Ne,Nidulia, asmeniškai aš tik kartą užsakiau japonišką kremą ir tai dukrai. Jai patiko.
Pati naudojau tik Naruko, o dabar Enprani. Kiti man ne ypač paliko kokį įspūdį. Turiu dabar lentynoje turkišką ir marokietišką kremus. Metams esu apsirūpinus.

Klausyk, skaičiau rusų blogose, kad labai geras sausai odai turkiškas, vien 5 balais vertina, pvz ČIA .
user posted image

Galima iš čia atsisiūsti. Šiandien šito kremo pas vokiečius nėra, bet anksčiau mačiau, būna net akcijos.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 09 06, 01:16)

Nu tai o ne tokia pati, kaip ta raudona ir mėlyna Hada labo? Ten dar ir balta yra. Ar išvis kitokia?

O japonais ar korėjiečiais?
Atsakyti
japoniskas tas kremas/gelis. Paziuresiu mokejimus, gal per juos atkapstysiu. Kazi, kodel ebay near istorijos, kodel tuscia?
O, per paipala akasiau smile.gif GOKUJYUN Hadalabo RHOTO Japan Hyaluronic Moisturizing Cream 50g
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 rugsėjo 2015 - 12:26
QUOTE(Nidulia @ 2015 09 06, 12:20)
japoniskas tas kremas/gelis. Paziuresiu mokejimus, gal per juos atkapstysiu. Kazi, kodel ebay near istorijos, kodel tuscia?
O, per paipala akasiau smile.gif GOKUJYUN Hadalabo RHOTO Japan Hyaluronic Moisturizing Cream 50g

thumbup.gif Losjonas šitos serijos- jėga.
Atsakyti
Kad ir kremas yra gelio konsistensijos, toks lengvas.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 09 06, 15:00)
Kad ir kremas yra gelio konsistensijos, toks lengvas.

Kaip anas Naruko? Tada man patiktu smile.gif
Atsakyti