Merginos,
pasidalinkit kokie yra jūsų mėgstamiausi Azijos gamintojų BB / CC kremai?
QUOTE(Amalija2 @ 2015 09 01, 08:55)
Merginos,
Vienoje iš temų, neatsimenu kurioj, II ar III, esame sudarę visą sąrašą BB kremų su pastabom kokiai odai labiau tinka. Reikėtų tau surasti, jei tikrai domina tas klausimas.
Asmeniškai man labiau patinka japoniškį BB'kai riebiai odai, nors maskavimas jų prastesnis, spalva gražesnė ir ne tokia pilkšva, kaip korėjiečių, ir ne tokios heavy konsistencijos
QUOTE(Amalija2 @ 2015 09 01, 09:55)
Merginos,
Man asmeniškai Missha Perfect cover ir patiko prieš tai naudotas Skin 79 kažkuris. Bet jie dabar pakeitę dizainą, tai nebesusigaudau, kuris, buvo auksinė pakuotė (neturiu aš jo po ranka, išbaigiau ir išmečiau).
Mano oda posausė, linkus į pigmentaciją, dėl to man patinka stipriau maskuojantys ir labiau šviesūs. tai šitie tokie ir yra, ypač Skin 79, kuris itin šviesus. Missha yra kelios spalvos, tai galima imti ir tamsesnį, ir šiaip jau jis normaliai tuo klausimu.
kai pabaigiau savo Missha signature real complete bb cream o jis man visai patiko, tai isigijau Klairs Iluminating Supple BB http://www.citygirls...bb-cream-review
lyginat su pries tai turetu, tai pastarasis labiau matinis, rinka riebiai odai arba siltam sezonui. sausai odai, manau, nelabai tiktu. maskavimas nestiprus, bet uztai atrodo gana naturaliai. Man sauletuose krastuose jis tinka, turi 40SPF
lyginat su pries tai turetu, tai pastarasis labiau matinis, rinka riebiai odai arba siltam sezonui. sausai odai, manau, nelabai tiktu. maskavimas nestiprus, bet uztai atrodo gana naturaliai. Man sauletuose krastuose jis tinka, turi 40SPF
QUOTE(Margareta @ 2015 09 02, 11:07)
kai pabaigiau savo Missha signature real complete bb cream o jis man visai patiko
O va man, kaip sausaodei, jis labai šerpetojimus išryškindavo. Net, atrodo, neturi tu jų, bet po jo pasirodo - nagi yra Šiaip fainas, toks malonus. Bet manau, jis vidutinei arba riebiai odai geriau tinkamas.
QUOTE(Noa @ 2015 09 02, 08:27)
O va man, kaip sausaodei, jis labai šerpetojimus išryškindavo. Net, atrodo, neturi tu jų, bet po jo pasirodo - nagi yra Šiaip fainas, toks malonus. Bet manau, jis vidutinei arba riebiai odai geriau tinkamas.
kaip tik siandiena atkeliavo pas mane sitas kremukas..Pasibandziau,tai tikrai,oda serpetoja..bandysiu dar tuos serpetojimus su aha pavalyti,seniau padedavo ,gal ir dabar pasiseks..o jei ne,teks padovanot kuriai nors draugei..Dar gundausi sita,gal kuri bandete?
http://www.sassygeo....h-balm-spf25-pa
Su AHA dar ankstoka, juk dar saule pakankamai aktyvi. Geriau siaip kuom papilinguoti.
Gavau ir as sio bb megineli, pameginsiu. Man, kol kas, idealu Mishos cio bo jang.
Gavau ir as sio bb megineli, pameginsiu. Man, kol kas, idealu Mishos cio bo jang.
QUOTE(Nidulia @ 2015 09 03, 14:15)
Su AHA dar ankstoka, juk dar saule pakankamai aktyvi. Geriau siaip kuom papilinguoti.
o velnias..nepagalvojau ...
reikes ir man meginukus pirkti,ne taip skaudziai bus ,jei netiks
QUOTE(fox. @ 2015 09 03, 16:19)
kaip tik siandiena atkeliavo pas mane sitas kremukas..Pasibandziau,tai tikrai,oda serpetoja..
Man atrodo, kad ne nuo jo šerpetoja, o tiesiog jis juos labai išryškina. Galvoju, gal kokiu skrabu prasiėjus, paskui kokiu riebesniu kremu prieš tai pasitepus, galėtų būt ir nieko visai?
QUOTE(fox. @ 2015 09 03, 15:19)
Turiu ji, man jis patinka. Pries tai turejau Lioele Dollish zalsva, tai sis Welcos man labiau patinka uz Lioele.
Welcos spalva naturalesne, sviesesne, labai lengvai, naturaliai atrodo ant odos, neisryskina pasausejimu kaip Lioele.
QUOTE(Noa @ 2015 09 02, 11:27)
taip gaili buti, nes mano oda i rieboka ir siaip siltuose krastuose gyvenu, tai greitai pradeda blizgeti. va tas Klairs tikrai matizuoja.
Miargai, Gokusen arba Miaska. Koki jus ten buvot pasiuliusios drekinanti japoniska kremas. Jis baltos spalvos, kaip gelis. Dezute turiu, ale gi viskas japoniskai, tai negaliu prisiminti. Ebay istorijoje irgi nerandu sito kremo pirkimo, Help:)