QUOTE(Aštri @ 2015 08 26, 14:51)
Sveikos merginos,
Perskaičiau temą ir užsinorėjau viską pamėginti
Bet pirmiausisa nusprendžiau įsigyti, ko būtent mano odai reikia.
Šiuo metu viena didžiausių bėdų yra po spuogų likusios dėmės ant veido.. Kaip pastebėjau, dauguma azijietiškų priemonių yra balinančios/šviesinančios veidą, tačiau gal kažkas bandė kokias nors priemones būtent skirtas aknės paliktų dėmių naikinimui?
Ai, ir dar, gal kažką stebuklingo inkštirams ant nosies esat atradusios?
Iš anksto dėkoju už atsakymą
Perskaičiau temą ir užsinorėjau viską pamėginti
Bet pirmiausisa nusprendžiau įsigyti, ko būtent mano odai reikia.
Šiuo metu viena didžiausių bėdų yra po spuogų likusios dėmės ant veido.. Kaip pastebėjau, dauguma azijietiškų priemonių yra balinančios/šviesinančios veidą, tačiau gal kažkas bandė kokias nors priemones būtent skirtas aknės paliktų dėmių naikinimui?
Ai, ir dar, gal kažką stebuklingo inkštirams ant nosies esat atradusios?
Iš anksto dėkoju už atsakymą
Aš kai tik pradėjau domėtis azijietiška kosmetika prieš kelis metus tai irgi iš karto visko užsinorėjau, bet su laiku tas noras praėjo
dėl porų valymo tikrai galiu patarti šitokį dalykėlį Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet
ten tokios drėgnos servetėlės, kurias reikia dėti ant probleminių vietų (nosies, smakro), palaikyti apie 15min (geriausia uždengti pvz. maistine plevele, kad neišdžiūtų). Visi inkštirai suminkštėja ir patys lenda lauk belieka tik su kilpele prasieiti truputį ir nosis palieka švarutėlė.
Rusų kalba yra nemažai atsiliepimų apie šitą dalyką, aišku reikia šiek tiek pasiterlioti, bet daiktas vertas dėmėsio