Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

QUOTE(Aštri @ 2015 08 26, 14:51)
Sveikos merginos,
Perskaičiau temą ir užsinorėjau viską pamėginti  doh.gif
Bet pirmiausisa nusprendžiau įsigyti, ko būtent mano odai reikia.
Šiuo metu viena didžiausių bėdų yra po spuogų likusios dėmės ant veido.. Kaip pastebėjau, dauguma azijietiškų priemonių yra balinančios/šviesinančios veidą, tačiau gal kažkas bandė kokias nors priemones būtent skirtas aknės paliktų dėmių naikinimui?
Ai, ir dar, gal kažką stebuklingo inkštirams ant nosies esat atradusios?  biggrin.gif
Iš anksto dėkoju už atsakymą  4u.gif

Aš kai tik pradėjau domėtis azijietiška kosmetika prieš kelis metus tai irgi iš karto visko užsinorėjau, bet su laiku tas noras praėjo smile.gif
dėl porų valymo tikrai galiu patarti šitokį dalykėlį Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet

ten tokios drėgnos servetėlės, kurias reikia dėti ant probleminių vietų (nosies, smakro), palaikyti apie 15min (geriausia uždengti pvz. maistine plevele, kad neišdžiūtų). Visi inkštirai suminkštėja ir patys lenda lauk smile.gif belieka tik su kilpele prasieiti truputį ir nosis palieka švarutėlė.
Rusų kalba yra nemažai atsiliepimų apie šitą dalyką, aišku reikia šiek tiek pasiterlioti, bet daiktas vertas dėmėsio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olen'ka @ 2015 08 27, 08:27)

dėl porų valymo tikrai galiu patarti šitokį dalykėlį Ciracle Pore Control Blackhead Off Sheet

labai sudomino šita priemonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2015 08 28, 12:49)
labai sudomino šita priemonė 4u.gif

na priemonė tikrai verta dėmesio, kol pati nepabandžiau nelebai tikėjau, kad gali būti efektas, o pabandžius sunku buvo patikėti, kad pas mane porose šitiek visko prisikaupę biggrin.gif nes po pirmo karto visas porų turinys tiesiog išlindo tokiais stulpeliais į paviršių, tereikia truputį paspausti ir visi nešvarumai išlenda.
Atsakyti
QUOTE(Olen'ka @ 2015 08 27, 08:27)
Aš kai tik pradėjau domėtis azijietiška kosmetika prieš kelis metus tai irgi iš karto visko užsinorėjau, bet su laiku tas noras praėjo smile.gif

ten tokios drėgnos servetėlės, kurias reikia dėti ant probleminių vietų (nosies, smakro), palaikyti apie 15min (geriausia uždengti pvz. maistine plevele, kad neišdžiūtų). Visi inkštirai suminkštėja ir patys lenda lauk  smile.gif belieka tik su kilpele prasieiti truputį ir nosis palieka švarutėlė.
Rusų kalba yra nemažai atsiliepimų apie šitą dalyką, aišku reikia šiek tiek pasiterlioti, bet daiktas vertas dėmėsio  mirksiukas.gif

O as visiskai nusivyliau sia priemone. Nevieksminga. Niekas niekur nelenda. biggrin.gif Poveikis minimalus.
Papildyta:
Beje, gal kuri mokate, zinote kaip ir esate jau isbandziusi siuntima is global rakuten ar rakuten.jp?

Atsakyti
QUOTE(izide @ 2015 08 30, 13:13)
Beje, gal kuri mokate, zinote kaip ir esate jau isbandziusi siuntima is global rakuten ar rakuten.jp?

Aš pirkau iš Rakuten thumbup.gif . Griežtai galioja taisyklė 22 Eur, čia jau niekaip pro muitinę nepraslysi schmoll.gif

Atsiunčia pakankamai greit. Kiekvieną kartą kažkokį bonusą įdeda. Su paskutinių užsakymų gavau maitinantį kaukę veidui.

Padarius užsakymą, kitądien ateina iš Rakuten pardavėjo laiškutis su klausimu ar sutinki su siuntimo išlaidom. Jei taip,pinigus nuskaičiuoja ir siuntą išsiunčia. Gali atsisakyti.
Bandžiau atsiskaityti per PayPal už kitokį pirkinį, akceptavo užsakymą, sutikau su shippingu, bet vėliau gavau laišką, mat, užsakymas atšaukiamas..kažkaip PayPal japonui "užstrigo' ar dar kažkas.

Žodžiu, drąsiai pirk-visada galima atsisakyti, jei pristatymo kaina pasirodys aukšta, ir atsiskaityk kreditine.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 08 30, 19:18)
Aš pirkau iš Rakuten  thumbup.gif . Griežtai galioja taisyklė 22 Eur, čia jau niekaip pro muitinę nepraslysi  schmoll.gif

Atsiunčia pakankamai greit. Kiekvieną kartą kažkokį bonusą įdeda. Su paskutinių užsakymų gavau maitinantį kaukę veidui.

Padarius užsakymą, kitądien ateina iš Rakuten pardavėjo laiškutis su klausimu ar sutinki su siuntimo išlaidom. Jei taip,pinigus nuskaičiuoja ir siuntą išsiunčia. Gali atsisakyti.
Bandžiau atsiskaityti per PayPal už kitokį pirkinį, akceptavo užsakymą, sutikau su shippingu, bet vėliau gavau laišką, mat, užsakymas atšaukiamas..kažkaip PayPal japonui "užstrigo' ar dar kažkas.

Žodžiu, drąsiai pirk-visada galima atsisakyti, jei pristatymo kaina pasirodys aukšta, ir atsiskaityk kreditine.

Aciu uz atsakyma, o is kurio rakuteno pirkote? Global ar jp? Kaip ten susigaudyti? kaip supratau, ne visi pardavejai siuncia i LT. Ir pirknys butu dvigubai didesnis nei 22:( Praslysti pro muitine sansu ner?
Pagavo viena mano siunta muitine is ebay , gal uzkliuvo, kad gift nurodyta buvo. Teko pateikti visus pirkimo dokumentus ir susimoketi muita+ismuitinima. sad.gif O vos 3 doleriais virsijo.
Atsakyti
Parekomenduokite koki gera drekinanti krema, tinkanti pries makiaza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2015 08 30, 20:13)
Aciu uz atsakyma, o is kurio rakuteno pirkote? Global ar jp? Kaip ten susigaudyti? kaip supratau, ne visi pardavejai siuncia i LT. Ir pirknys butu dvigubai didesnis nei 22:( Praslysti pro muitine sansu ner?
Pagavo viena mano siunta muitine is ebay , gal uzkliuvo, kad gift nurodyta buvo. Teko pateikti visus pirkimo dokumentus ir susimoketi muita+ismuitinima. sad.gif O vos 3 doleriais virsijo.

Prisijungiu prie Rakuten.jp, Windows XP mano kompe nusiunčia į anglišką variantą. Darbe su Windows 8 visiškai nesuprantamas buvo tas japoniškas Rakuten ir užklausos apie Global Market neatsirasdavo.

Pirmas pirkinys buvo iš Rakuten.jp, vėliau iš Global.rakuten.com

Pardavėjai, teisingai sakot, ne visi išsiunčia už Japonijos ribų. Prie norimos prekės reikia rasti "Estimated shipping fee" ir shippingo kainoraštį su EMS. Pastebėjau, nors ir mažas svoris, vistiek nesiųs kaip "small packet". Muitinė užpelinguos bet kurio atveju, nes siunčiama per DHL. Iki 22 Eur, pateikus PayPal sąskaitą jokių mokesčių nemokėjau.

Sėkmės apsiperkant 4u.gif

O aš ir vėl iš Portugalijos vynčenco užsisakiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 08 30, 22:57)
Prisijungiu prie Rakuten.jp, Windows XP mano kompe nusiunčia į anglišką variantą. Darbe su Windows 8 visiškai nesuprantamas buvo tas japoniškas Rakuten ir užklausos apie Global Market neatsirasdavo.

Pirmas pirkinys buvo iš Rakuten.jp, vėliau iš Global.rakuten.com

Pardavėjai, teisingai sakot, ne visi išsiunčia už Japonijos ribų. Prie norimos prekės reikia rasti "Estimated shipping fee" ir shippingo kainoraštį su EMS. Pastebėjau, nors ir mažas svoris, vistiek nesiųs kaip "small packet". Muitinė užpelinguos bet kurio atveju, nes siunčiama per DHL. Iki 22 Eur, pateikus PayPal sąskaitą jokių mokesčių nemokėjau.

Sėkmės apsiperkant  4u.gif

O aš ir vėl iš Portugalijos vynčenco užsisakiau  blush2.gif

Dekui uz atsakyma, supratau. Vadinasi nelabai man tinka sitas variantas. Nors ir pigiau siek tiek kai kas rakutene, nei ebay. Taciau norij pirkti apie 50$ vertes daikta, ir visiskai nesinori pakloti muitinei PMV +ismuitinima. Tad jau tas pats pirkti usa per tarpininke is amazono.
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2015 08 31, 09:45)
Tad jau tas pats pirkti usa per tarpininke is amazono.

O Europoje nėra tos prekės?
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2015 08 30, 14:13)
O as visiskai nusivyliau sia priemone. Nevieksminga. Niekas niekur nelenda. biggrin.gif Poveikis minimalus.

Gal turit užsilikusios bigsmile.gif paimčiau pabandymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 08 31, 13:06)
O Europoje nėra tos prekės?

UK amazone yra, bet beveik 40% brangiau iseina. Daugiau niekur nera.
Atsakyti