Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

QUOTE(Jolanteleee @ 2015 08 01, 12:46)
Nors dar vienas klausimelis blush2.gif
kuris kremukas geriau drekina
Etude House Collagen ...
ar
TonyMony Floria Nutria...?

TonyMoly Floria Nutra Energy 100 Hours Cream
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 01 rugpjūčio 2015 - 13:04
QUOTE(AZURA @ 2015 08 01, 13:58)
TonyMoly Floria Nutra Energy 100 Hours Cream

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 08 01, 12:46)
Etude House Collagen ...
ar
TonyMony Floria Nutria...?

Jau atsakė bet paantrinsiu.
Apskritai, kalbant apie skin care produktus Tony Moly, Missha, Innisfree, Nature Republic ir pan. bus geriau už Etude House. Etude labiau orientuojasi į būtent kosmetinos (make-up) produktus, o Skin care kokybe nuo kitų firmų atsilieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agata0710 @ 2015 08 01, 23:22)
Jau atsakė bet paantrinsiu.
Apskritai, kalbant apie skin care produktus Tony Moly, Missha, Innisfree, Nature Republic ir pan. bus geriau už Etude House. Etude labiau orientuojasi į būtent kosmetinos (make-up) produktus, o Skin care kokybe nuo kitų firmų atsilieka  mirksiukas.gif

Aciu labai smile.gif
Atsakyti
Patarkit krema/pieneli veidui su PA ++++ apsauga, bet nebalinanti veido? Zvalgausi Biore si: http://www.ratzillac...ce-milk-4-plus/

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos,
Perskaičiau temą ir užsinorėjau viską pamėginti doh.gif
Bet pirmiausisa nusprendžiau įsigyti, ko būtent mano odai reikia.
Šiuo metu viena didžiausių bėdų yra po spuogų likusios dėmės ant veido.. Kaip pastebėjau, dauguma azijietiškų priemonių yra balinančios/šviesinančios veidą, tačiau gal kažkas bandė kokias nors priemones būtent skirtas aknės paliktų dėmių naikinimui?
Ai, ir dar, gal kažką stebuklingo inkštirams ant nosies esat atradusios? biggrin.gif
Iš anksto dėkoju už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Negaliu tiksliai pasakyt, kadangi man būtent tai nėr labai aktualu, bet susidariau vaizdą, kad azijiečiams tai dažna problema - poros, inkštirai. Užtat baisiai daug visokių priemonių tuo klausimu, man toks vaizdas, kad kitokių rasti problema biggrin.gif Man atrodo, ten imk ką nori, ant balinančio užtaikysi biggrin.gif
Atsakyti
Laikas pasidalinti įspūdžiais apie naujai išbandytus BB'kus.

BIORE UV AQUA rich Watery BB. kaip ir dauguma išbandytų japoniškų BB'kai man jis labai tinka. Nebalina, net esant įdegiui veidas atrodo natūraliai, porų nekimša, bet maskavimas pagal mane 0.
Pirkau riebiai odai. Tinka, tik jei yra spuogeliai arba raudonos dėmės, tai naudos mažai.
user posted image

PURITO Snail Clearing BB Cream. Gavau mėginuką kaip bonusą. Išmeginau. Nežinau kaip su balinimu, bet veidas lieka pilkšvas lyg ir. Po kiek laiko nėra tokio ryškaus skirtumo, kažkiek prisitaiko prie veido spalvos, bet...bet..asmeniškai aš matau skirtumą. Porų nekimša, maskavimas 4 iš 5. Nepirkčiau dėl pilkšvumo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2015 08 26, 14:51)
Šiuo metu viena didžiausių bėdų yra po spuogų likusios dėmės ant veido.. Kaip pastebėjau, dauguma azijietiškų priemonių yra balinančios/šviesinančios veidą, tačiau gal kažkas bandė kokias nors priemones būtent skirtas aknės paliktų dėmių naikinimui?
Ai, ir dar, gal kažką stebuklingo inkštirams ant nosies esat atradusios?  biggrin.gif
Iš anksto dėkoju už atsakymą  4u.gif

Inete pilna info apie post acne gydymą.
Jei skaitai rusiškai, gydymas netradicine medicina smile.gif
Galima išbandyti Mizon Acence Blemish Out Pink Spot, tik vieni pasisako už stebuklingus rezultatus, kiti sako, kad fignia.

Žodžiu, reikia ieškoti internete info ir pačiai eksperimentuoti.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 08 26, 20:20)
BIORE UV AQUA rich Watery BB. kaip ir dauguma išbandytų japoniškų BB'kai man jis labai tinka. Nebalina, net esant įdegiui veidas atrodo natūraliai, porų nekimša, bet maskavimas pagal mane 0.
Pirkau riebiai odai. Tinka, tik jei yra spuogeliai arba raudonos dėmės, tai naudos mažai.

Žinai ką? Šitas visas savybes - nebalina, atrodo natūraliai, nekemša porų, nemaskuoja - turi vanduo iš krano unsure.gif Kam tada tie japonai jį išvis sukūrė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 08 26, 19:59)
Žinai ką? Šitas visas savybes - nebalina, atrodo natūraliai, nekemša porų, nemaskuoja - turi vanduo iš krano unsure.gif Kam tada tie japonai jį išvis sukūrė? biggrin.gif

Odos tekstūra gražesnė, lygesnė ir tiek verysad.gif

Užsakiau tavo užrodytą Bublle kaukę.
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2015 08 26, 15:51)
Sveikos merginos,
Perskaičiau temą ir užsinorėjau viską pamėginti  doh.gif
Bet pirmiausisa nusprendžiau įsigyti, ko būtent mano odai reikia.
Ai, ir dar, gal kažką stebuklingo inkštirams ant nosies esat atradusios?  biggrin.gif
Iš anksto dėkoju už atsakymą  4u.gif

Viena žymi rusų make up'o meistrė ir blogerė rekomendavo šią kaukę, manau ji taip žiauriai nebalina, kaip mus bando įtikinti foto internete biggrin.gif ir efektas gana trumpalaikis, bet manau produktas dėmesio vertas smile.gif įtraukiau jį į norų sąrašą:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 26 rugpjūčio 2015 - 20:41