Na va gavau visus siuntinuku, del kuriu nerimavau. Tiesa, vieno siuntimas uztruko net 2 men..
Kremas paakiams Mizon kaip kremas, kolkas nieko stebuklingo nematau-manau, daugiau jo nepirksiu. TONYMOLY BC ne manau odai-spalva galėtų būti tamsesnė,nors ir maskuoja gerai, bet išryškino sausas vietas, gerai, kad tik mėginukus pasiėmiau. Na o MISSHA M Signature Real Complete BB Cream super, pirksiu didesnį kiekį-labai gerai maskuoja,bet kartu atrodo natūraliai, oda net žėri. O šitą serumą pirkau jau antrą kartą Missha Time Revolution Night Repair Science Activator -tepu nakčiai, gerai drėkina, tuo pačiu palygina raukšleles ir pabalina pigmentines dėmes.
QUOTE(AZURA @ 2015 06 05, 23:19)
Ateinu pagirti sias alginatines veido kaukes - ANSkin Modeling Mask
http://www.ebay.com/...=item5d4c37a8af
Turiu Collagen, Cool-Ice ir Vitamin C
Cool - Ice dar nebandziau, Vitamin C bandziau 1-na karta, Callogen kokius 6 kartus.
Niu ka, efektas tikrai super is pirmo karto ir laikosi beveik visa diena
Koks tas efektas?
Nuemus kauke jausmas toks, lyg pakeiciau, uzsidejau nauja veida , lyg po plastines operacijos, oda tokia geroookai patempta, tvirta, sustangrinta, islyginta, sudrekinta, rauksleles zymiai issilyginusios, na, toks naujo, sviezio, patempto veido jausmas.
Miltelius skiedziu su negazuotu mineraliniu vandeniu ir papildomai ilasinu po pora lasu Mizon serumu: Collagen, Peptide, Hyaluronic ar Snail Repair.
Laikau apie 40 min.
Bet... toki wow efekta isgaunu tik tepant pakankamai storu sluoksniu, kokiu 3-4 mm storio.
Bandziau deti plonesni sluoksni, tai efektas visai netoks
Galima tepti kakla ir visa veida, ta prasme, ir ant visu akiu, ir ant lupu.
Tepti ant veido su lopetele masaziniu liniju link - is vidines i isorine puse.
Sustingus ji pasidaro tokia kaip gumine, silikonine, labai maloniai vesina, palietus jauciasi dregna.
Nuimti reikia nuo apacios i virsu (nuo kaklo i virsu) ir stengtis ja nuimti vienu kartu, ne gabalais, turetu nusiimti visas veido "ispaudas".
Maisyti kauke reikia tik pries pat jos tepima.
Minusai siu kauku butu tokie, kad su jomis reikia siek tiek pasivazoti
Ipylus vandeni, reikia greitai ismaisyti ir greitai tepti ant veido, nes jos labai greitai stingsta. Kuo tirstesne mase, tuo greiciau stingsta.
Na, ir prilipusius likucius nukrapstyti nuo veido ir plauku. Likuciai nusiima lengvai, plauku, voku plaukeliu ar blakstienu neisrauna, viskas lieka vietoje
Norint suteikti ilgalaiki efekta, naudoti kursu 10-14 dienu 2-3 kartus i savaite.
http://www.ebay.com/...=item5d4c37a8af
Turiu Collagen, Cool-Ice ir Vitamin C
Cool - Ice dar nebandziau, Vitamin C bandziau 1-na karta, Callogen kokius 6 kartus.
Niu ka, efektas tikrai super is pirmo karto ir laikosi beveik visa diena
Koks tas efektas?
Nuemus kauke jausmas toks, lyg pakeiciau, uzsidejau nauja veida , lyg po plastines operacijos, oda tokia geroookai patempta, tvirta, sustangrinta, islyginta, sudrekinta, rauksleles zymiai issilyginusios, na, toks naujo, sviezio, patempto veido jausmas.
Miltelius skiedziu su negazuotu mineraliniu vandeniu ir papildomai ilasinu po pora lasu Mizon serumu: Collagen, Peptide, Hyaluronic ar Snail Repair.
Laikau apie 40 min.
Bet... toki wow efekta isgaunu tik tepant pakankamai storu sluoksniu, kokiu 3-4 mm storio.
Bandziau deti plonesni sluoksni, tai efektas visai netoks
Galima tepti kakla ir visa veida, ta prasme, ir ant visu akiu, ir ant lupu.
Tepti ant veido su lopetele masaziniu liniju link - is vidines i isorine puse.
Sustingus ji pasidaro tokia kaip gumine, silikonine, labai maloniai vesina, palietus jauciasi dregna.
Nuimti reikia nuo apacios i virsu (nuo kaklo i virsu) ir stengtis ja nuimti vienu kartu, ne gabalais, turetu nusiimti visas veido "ispaudas".
Maisyti kauke reikia tik pries pat jos tepima.
Minusai siu kauku butu tokie, kad su jomis reikia siek tiek pasivazoti
Ipylus vandeni, reikia greitai ismaisyti ir greitai tepti ant veido, nes jos labai greitai stingsta. Kuo tirstesne mase, tuo greiciau stingsta.
Na, ir prilipusius likucius nukrapstyti nuo veido ir plauku. Likuciai nusiima lengvai, plauku, voku plaukeliu ar blakstienu neisrauna, viskas lieka vietoje
Norint suteikti ilgalaiki efekta, naudoti kursu 10-14 dienu 2-3 kartus i savaite.
po visu situ pagyru nusipirkau ir as ta colagen kauke.
Issitepem abi su dukra, nusilupom, laukiam kada efektas ateis aprasytasis
Papildyta:
http://www.ebay.com/...s...K:MEBIDX:IT
sita krema gavau, atidarius toks rudas, kvapas keistas, nesakyciau, kad smirda, bet nemalonus...
gal kad labai naturalus ir geras?
na bandysiu ant veido tept, ziuresiu kas gausis
QUOTE(mamaSandra @ 2015 07 20, 12:50)
po visu situ pagyru nusipirkau ir as ta colagen kauke.
Nebuvo tokio efekto? Gal nestoru sluoksniu tepet ? Kiek min. laikete?
Man tai efektas tikrai yra. Pries dedant kauke, veida tepu serumu ir dar i kauke ilasinu serumus - kokius, rasiau anksciau.
Laba visoms,
Gal ką išbandėt be proto sausai odai. Išdžiuvau kaip žemė po mėnesio sausros, pleiskanoja, šiurkšti, traukia, tempia ir t.t. Metelių man jau nemažai, link pedisoko, mažum ką patarsit. Ir gal kokius papildus, vitaminus ar pan. pirkot iš ten (t.y. Azijos), na tokiai pagyvenusiai moterai arba šiaip grožiui ir visokiom problemom išspręsti.
感謝
Gal ką išbandėt be proto sausai odai. Išdžiuvau kaip žemė po mėnesio sausros, pleiskanoja, šiurkšti, traukia, tempia ir t.t. Metelių man jau nemažai, link pedisoko, mažum ką patarsit. Ir gal kokius papildus, vitaminus ar pan. pirkot iš ten (t.y. Azijos), na tokiai pagyvenusiai moterai arba šiaip grožiui ir visokiom problemom išspręsti.
感謝
QUOTE(Jolė*** @ 2015 07 26, 22:32)
Laba visoms,
Labai neblogi atsiliepimai aukstos kokybes, premium ir liukso klases The History Of Whoo kosmetikos:
Hwanyu linija - kazkur nuo 50+
http://whoo.su/product/54
Jinyul linija - nuo 40+
http://whoo.su/catalog/4
http://whoo.su/product/23
Gongjinhyang Qi & Jin linija
http://whoo.su/catalog/1
http://whoo.su/product/5
Ju megineliu galima nusipirkti ebay
Jau bandau vienos mergaites rekomenduota Floria krema ir Tony Moly intense care dual effect sleeping pack, kolkas esu labai patenkinta, jau galvoju ir dideli uzsisakyti, nes veidukas akimirksiu atsigavo po atostogu kaime
QUOTE(songaila @ 2015 07 27, 08:12)
Jau bandau vienos mergaites rekomenduota Floria krema ir Tony Moly intense care dual effect sleeping pack, kolkas esu labai patenkinta, jau galvoju ir dideli uzsisakyti, nes veidukas akimirksiu atsigavo po atostogu kaime
Jei sita - TonyMoly Floria Nutra Energy 100 Hours Cream su argano aliejumi - tai tikrai puikus kremas.
Gerai padrekina, pamaitina, suminkstina, panaikina issausejimus. Oda palieka labai svelni, minksta. Ir sakyciau, neblogai ramina oda.
Turiu ji, man jis labai fainas.
QUOTE(Jolė*** @ 2015 07 26, 22:32)
Laba visoms,
感謝
感謝
Jei nori kremo, manau tau labai tiktų mano išbandytą seriją Emprani (kažkur čia neseniai pasakojau).
Vakar užsisakiau japoniškus maisto papildus su vitaminčikais brandžiai odai su visokiom gėrybėm odai DHC firmos.
Produktas Ebay'juje
Užsakiau iš Rakuten 6 pakuotes, sukalkuliavo apie 43 Eurus, pardavėjas šiandien parašė pristatymo kainą, apie 14 Eur kainuos. Vis pigiau ir directly from Japan
Multivitaminai jau atkeliavo, kol kas nepradėjau gert, nes vartojau mūsų vaistinėje pirktus vitaminus. Skaičiau kažkur, moterims +40 labai labai rekomenduojami
Tu paieškok pas rusus bloguose info apie japoniškus vitaminus. Siųstis tiesiai iš Japonijos žymiai pigiau. Dabar žiūrinėju nuo cholesterolio papildus.
QUOTE(Gokusen @ 2015 07 27, 09:09)
Užsakiau iš Rakuten 6 pakuotes, sukalkuliavo apie 43 Eurus, pardavėjas šiandien parašė pristatymo kainą, apie 14 Eur kainuos. Vis pigiau ir directly from Japan
Kokius?
Rakuten invoice raso mazesnes kainas? Praset, ar patys parase tokia kaina?
QUOTE(AZURA @ 2015 07 27, 09:08)
Jei sita - TonyMoly Floria Nutra Energy 100 Hours Cream su argano aliejumi - tai tikrai puikus kremas.
Gerai padrekina, pamaitina, suminkstina, panaikina issausejimus. Oda palieka labai svelni, minksta. Ir sakyciau, neblogai ramina oda.
Taip sitas as uzsakiau 3 vnt po 20 ml labai lux
Ačiū visoms už ištiestą pagalbos ranką. Jamsiu pradžiai mėginėlių ir bandysiu visaip kaip drėkintis ir jaunintis
QUOTE(AZURA @ 2015 07 27, 09:25)
Kokius?
Pirmas siuntinys atėjo su pirkimo kainą, pardavėjas nenurodė shippingo. Todėl šįkart pati paprašiau nenurodyti pašto išlaidų. laukiu atsakymo, naktį atrašys