Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

QUOTE(Gokusen @ 2015 06 22, 09:53)
Girdėjau gandą, kad prekėms iš Kinijos Lietuva bus tranzitinė šalis.

Idomus gandas smile.gif
Is Korejos registuotos siuntos eina per Anglija, o neregistruotos - bala zino per kur ir kaip. Musiet, vezliai dabar gabena doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites ,parekomenduokit kokia sausa pudra jautriai,i serpetojima linkusiai marmuzei blush2.gif
Atsakyti
Gal kas naudojote Mizon BB kremą? g.gif
Atsakyti
Valio, gavau siuntinukus - daba jau bandysiu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 26 birželio 2015 - 18:52
O kada išsiųsti? Nes aš tai gavau špygą, atostogos artėja, jaučiu, SPF pirkt eisiu į vaistinę. Ir pikčiausia, kad nežinau ką plūst biggrin.gif Labai noriu kažką išpkūs, o nežinau ką. Skaudu.

Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2015 06 22, 10:53)
Girdėjau gandą, kad prekėms iš Kinijos Lietuva bus tranzitinė šalis.

Nuostabu, lai būna, tai kaip tik daugiau turėtų jų čia pakliūti, ar ne taip??? unsure.gif
Atsakyti
Apie gegužės 11 užsakėm
Atsakyti
Nu ka, ir as du gavau smile.gif Vienas tas, del kurio cia burbejau, jis ejo 1men. 3sav., kitas pirkas geguzes 22 d, o is jolse dar negavau... g.gif
Dar laukia kita visa partija siuntu, bet joms dar yra laiko keliauti, ziuresim, kaip ilgai sios keliaus...

P.S. Isbandziau ir ANSkin Modeling Mask - Cool Ice - super, labai patiko wub.gif
Labai maloniai saldo, vesina, sutrauke poras, ir fantastiskai, "ant smugio" nuramino oda - oda buvo sudirgusi, paraudusi...
Kai namo tokia jautri, dirgli oda, daug kas jai nepatinka, daznai sudurniuoja, sudirgsta, parausta - tai si kauke dabar man bus issigelbejimas thumbup.gif
Zodziu, gerules sios ANSkin kaukes bigsmile.gif

QUOTE(Noa @ 2015 06 26, 21:17)
Nes aš tai gavau špygą. Ir pikčiausia, kad nežinau ką plūst biggrin.gif Labai noriu kažką išpkūs, o nežinau ką. Skaudu.

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 26 birželio 2015 - 22:11
Nesenai gauti smile.gif
Labai patiko THE FACE SHOP Natural sun Eco Sebum Control Moisture Sun SPF40 PA++
Du viename: kremas - apsauga nuo saules ir makiazo baze.
Labai lengvos, malonios teksturos, nepalieka ant odos jokio baltumo, gerai susigeria, drekina, islaiko matiskuma, gerai "gula" makiazas. Nereikia teptis dar kremo ir makiazo bazes.
user posted image

WELCOS Color Change Blemish Balm SPF25 PA++ CC/BB cream
Turejau Lioele Dollish zalsva, tai palyginus abu, man Welcos zymiai labiau patiko.
Welcos BB nesimato ant odos - ipatingai naturaliai ir lengvai atrodo ant veido, visai nesijaucia, kad kazkas uztepta ant veido, grazesne, naturalesne spalva nei Lioele, ilgiau issilaiko, taip pat ilgiau islaiko matiskuma ir neparyskina pasausejimu kaip Lioele.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 02 liepos 2015 - 12:47
Taip dziaugiausi, kad greitai prekes atsiuncia, tai va nuo geguzes 14 d negaunu kremuku is bringbringshop. Numatomas pristatymo laikas baigiasi siandien, ka daryti? Laukti dar?
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 07 08, 11:56)
Taip dziaugiausi, kad greitai prekes atsiuncia, tai va nuo geguzes 14 d negaunu kremuku is bringbringshop. Numatomas pristatymo laikas baigiasi siandien, ka daryti? Laukti dar?

Cia is ebay? Jei taip, nelaukite, rasykite pardavejui, kad negavote iki nurodytos datos, bus ramiau, nes pirkinys gali dingti is pirkiniu saraso ir tada jau nieko nepadarysit, nebeiskelsit bylos del pinigu grazinimo, jei negausite siuntos.
Kai parasysit, kad negavote, pardavejas paprasys dar palaukti ir tuo paciu ebay komanda irgi duos laiko ginco sprendimui (jie paraso data - kiek duoda laiko) - ir galesite sau ramiai laukti siuntos.
Jei gausite preke iki ebay komandos nurodytos datos, tiesiog uzdarysite byla, o jei negausite iki nurodytos datos, tada grazins pinigus.

Jei perkate ne is ebay, is internetines parduotuves ir mokate per PayPal, tai PayPal dabar pratese laika bylos iskelimui iki 3 menesiu (anksciau buvo duota 45 dienos). Tai reiskia, kad galima laukti siuntos 3 menesius ir kelti byla PayPal'e i 3-cio menesio pabaiga, jei iki to laiko negausite siuntos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 08 liepos 2015 - 18:11
QUOTE(AZURA @ 2015 07 08, 17:34)
Cia is ebay? Jei taip, nelaukite, rasykite pardavejui, kad negavote iki nurodytos datos, bus ramiau, nes pirkinys gali dingti is pirkiniu saraso ir tada jau nieko nepadarysit, nebeiskelsit bylos del pinigu grazinimo, jei negausite siuntos.

Teisingai, reikia rašyti pardavėjui. Visada taip darau.

Iš Japonijos gavau vitaminus per 14 d. thumbup.gif

Papasakosiu apie ENPRANI kosmetiką. Po 30 d. manau pats laikas pasidalinti įspūdžiais.
Pirkau Toner ir Lotion bei kremą.
user posted image user posted image

Net ir nežinau kaip turėčiau vertinti, nes, iš vienos pusės, kokybiška kosmetika, kremas labai malonus. Man nesimato kaip atrodo veidas, bet likučiais patepta ranka gražiai taip blizga, lyg aukso dulkėmis spinduliuoja (nuotraukoje jos pastebimos). Ekonomiškas....neparfumuotas.
user posted image

O iš kitos pusės, ne mano kosmetika. Oda ir taip riebi,o čia dar riebus kremas ant viršaus, nors niekas nepasakytų kad jis riebus, sprendžiant iš konsistencijos. Rusės rašo, puikiai susigeria, atstato odos struktūrą-tekstūrą, išlygina, tik aš to nepastebiu. Veidas toks lipnus išlieka...pvz, man tai nemalonu. Vasaros metu, ypatingai tokiomis dienomis kaip dabar, čia būtų tikra "bomba". Nea..ginkdie daugiau nepirksiu. Sausos odos moterims turėtų labiau patikti.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 07 08, 21:02)
Teisingai, reikia rašyti pardavėjui. Visada taip darau.

Iš Japonijos gavau vitaminus per 14 d.  thumbup.gif

Aha, japonai saunuoliai, kiek pirkau is japonu, visada ateidavo per 10-14 dienu. Kad taip aptarnautu korejieciai ir kinieciai bash.gif

Siandien apturejau didele nuostaba, gavau net 6 siuntas blink.gif , visos is ebay - pirkta birzelio 3-4-5 dienomis.

O jolse.com. nusivyliau... pirkdavau is ju, nes greitai ateidavo siuntos - maksimum iki 3 savaiciu, gaudavau net ir po 10 dienu, o dabar is ju pirkau geguzes 14 diena - iki dabar nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 08 liepos 2015 - 23:26