QUOTE(AZURA @ 2015 07 08, 17:34)
Cia is ebay? Jei taip, nelaukite, rasykite pardavejui, kad negavote iki nurodytos datos, bus ramiau, nes pirkinys gali dingti is pirkiniu saraso ir tada jau nieko nepadarysit, nebeiskelsit bylos del pinigu grazinimo, jei negausite siuntos.
Teisingai, reikia rašyti pardavėjui. Visada taip darau.
Iš Japonijos gavau vitaminus per 14 d.
Papasakosiu apie ENPRANI kosmetiką. Po 30 d. manau pats laikas pasidalinti įspūdžiais.
Pirkau Toner ir Lotion bei kremą.
Net ir nežinau kaip turėčiau vertinti, nes, iš vienos pusės, kokybiška kosmetika, kremas labai malonus. Man nesimato kaip atrodo veidas, bet likučiais patepta ranka gražiai taip blizga, lyg aukso dulkėmis spinduliuoja (nuotraukoje jos pastebimos). Ekonomiškas....neparfumuotas.
O iš kitos pusės, ne mano kosmetika. Oda ir taip riebi,o čia dar riebus kremas ant viršaus, nors niekas nepasakytų kad jis riebus, sprendžiant iš konsistencijos. Rusės rašo, puikiai susigeria, atstato odos struktūrą-tekstūrą, išlygina, tik aš to nepastebiu. Veidas toks lipnus išlieka...pvz, man tai nemalonu. Vasaros metu, ypatingai tokiomis dienomis kaip dabar, čia būtų tikra "bomba". Nea..ginkdie daugiau nepirksiu. Sausos odos moterims turėtų labiau patikti.
После 40 лет женщина сама вправе решать, сколько ей лет и где у нее талия