Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

QUOTE(songaila @ 2015 06 20, 08:42)
o va kitų kremų ir nesulaukiu jau virš mėnesio sad.gif

O kokie jums neateina, paprasti, ar registruoti ? Mano tai visi neregistruoti kazkur bludija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 20 birželio 2015 - 10:00
QUOTE(songaila @ 2015 06 20, 09:42)
Mano kremukas nuo herpio atkeliavo greitai, o va kitų kremų ir nesulaukiu jau virš mėnesio sad.gif

Mano vienasi is bringbringshop ir nuo geguzes 14 d. kazkur uzstriges, o siaip kiek siunciaus 2-3 sav.
Atsakyti
Ziuriu, cia daug kam siuntos veluoja... O kokias siunciates, registruotas, paprastas (nemokamu siuntimu) ?

As anksciau is josle.com daznai papirkdavau, tai is ju greitai ateidavo - per 14-18 dienu, ir nei viena nedingo (siusdavausi free shipping'u), dabar is ju pirkau geguzes viduri - iki dabar nera

Vien zo... kazkas tikrai pasidare, tik neaisku - kas g.gif Kodel siuntos pradejo taip ilgai eiti, kur ten jos uzsilaiko, kodel pradejo dazniau dingineti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 20 birželio 2015 - 11:44
QUOTE(AZURA @ 2015 06 20, 12:30)
Ziuriu, cia daug kam siuntos veluoja... O kokias siunciates, registruotas, paprastas (nemokamu siuntimu) ?

As anksciau is josle.com daznai papirkdavau, tai is ju greitai ateidavo - per 14-18 dienu, ir nei viena nedingo (siusdavausi free shipping'u), dabar is ju pirkau geguzes viduri - iki dabar nera

Vien zo... kazkas tikrai pasidare, tik neaisku - kas g.gif  Kodel siuntos pradejo taip ilgai eiti, kur ten jos uzsilaiko, kodel pradejo dazniau dingineti...

Na as siunciuos is Ebay kur nemokamas shipas, tai manau, kad neregistruotos. Is Kinijos ne vieni metai taip siunciuos, tai tik viena karta buvo, kad isviso neissiunte, bet tai ten akiniai uz 1,5 usd buvo, net neieskojau.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2015 06 20, 11:57)
Na as siunciuos is Ebay kur nemokamas shipas, tai manau, kad neregistruotos. Is Kinijos ne vieni metai taip siunciuos, tai tik viena karta buvo, kad isviso neissiunte, bet tai ten akiniai uz 1,5 usd buvo, net neieskojau.

Free shipping - yra neregistruotos siuntos.
As visada drasiai siusdavausi is Korejos ar Kinijos free shipping'u, is ebay visada gaudavau, is kitur - per 3 metus dingo kokios 3 siuntos.
Paskutiniu metu is ebay pradejo dingineti. Dabar kazkaip pradejau abejoti del nemokamo siuntimo....
Bet va, nesenai, balandzio pradzioje pirkau is Kinijos (ne is ebay), pirkau free shipping'u, bet pardavejas pats issiunte registruota, ir ka, dingo net registruota, iki dabar nera, ir tarptautiniai siuntu paieskos saitai pagal siuntos koda neranda siuntos...
Dabar galvoju, gal pardavejas siunte neregistruota, paprasta, bet kam tada issiuntimo informacijoje rasyti registruotos siuntos koda g.gif bet... pardavejas pinigus jau grazino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 20 birželio 2015 - 12:38
Siuntinys, užsakytas gegužės 4d. iš beautynetkorea, man atėjo tik prieš pora dienų.
Atsakyti
Aš daugiau kaip mėnesį jau laukiu sad.gif na bet manrod irgi pirkau iš beautynetkorea
Atsakyti
Keiktis negražu, bet aš užsisakius birželio 5, nuoširdžiai laukiu, kad va dabar turi ateit - manau sau, kitą savaitę tai visaip! Jau matau, kaip sulauksiu, *****...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 06 21, 21:53)
Keiktis negražu, bet aš užsisakius birželio 5, nuoširdžiai laukiu, kad va dabar turi ateit - manau sau, kitą savaitę tai visaip! Jau matau, kaip sulauksiu, *****...

Aha, gausite kita savaite... kur gi ne.... smile.gif
Mes cia visos jau pradesim keiktis nuo tokio vezlio greicio siuntimo smile.gif Bet, nu po perkunais (jau pradejau keiktis), kas cia pasidare, per kur jie dabar siuncia, per Afrika, ar ka ? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 21 birželio 2015 - 22:26
QUOTE(AZURA @ 2015 06 21, 23:16)
Aha, gausite kita savaite... kur gi ne.... smile.gif
Mes cia visos jau pradesim keiktis nuo tokio vezlio greicio siuntimo smile.gif Bet, nu po perkunais (jau pradejau keiktis), kas cia pasidare, per kur jie dabar siuncia, per Afrika, ar ka ?  doh.gif

Ar čia mūsų paštininkai visai nusivažiavo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 06 21, 22:33)
Ar čia mūsų paštininkai visai nusivažiavo? unsure.gif

Ne, manau, cia tikrai pas juos kazkas pasikeite, gal jie pradejo siusti per kitas salis, ar kitokiu siuntimu (yra daug siuntimo variantu).
Nu man dar taip niekad nebuvo, kad 1,5 menesio - ir dar negaunu siuntos. Maksimum ateidavo per menesi.
Registruotos siuntos tai eina per Anglija, stebejau siuntu kelia, tai pakankamai greitai atkeliaudavo i Anglija, o Anglijoje siunta dar "kabedavo" apie 2 savaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 21 birželio 2015 - 23:12
QUOTE(AZURA @ 2015 06 21, 22:48)
Registruotos siuntos tai eina per Anglija, stebejau siuntu kelia, tai pakankamai greitai atkeliaudavo i Anglija, o Anglijoje siunta dar "kabedavo" apie 2 savaites.

Girdėjau gandą, kad prekėms iš Kinijos Lietuva bus tranzitinė šalis.
Atsakyti