Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika, V dalis

QUOTE(songaila @ 2015 06 07, 08:09)
Zuikio taukai ?? Geras, irgi pas azijiečius ieškoti??

Pas lietuvius lotuliukas.gif
Atsakyti
hihihi.gif

supratau

o arganą kad galėtų gerą parekomenduoti? čia kiek žinau gryną sunku pataikyt, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 06 08, 06:35)
hihihi.gif

supratau
o arganą kad galėtų gerą parekomenduoti? čia kiek žinau gryną sunku pataikyt, ar klystu?

Argano aliejų? Ekologiško maisto parduotuvėj.
Atsakyti
patarkite ypatingai drėkinantį serumą, kaukę ar kremą

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2015 06 08, 09:20)
Argano aliejų? Ekologiško maisto parduotuvėj.

Supratau 4u.gif
Labai ačiū už atsakymus, bandysiu gelbėti
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 06 08, 21:19)
Supratau  4u.gif
Labai ačiū už atsakymus, bandysiu gelbėti

Žinai ką dar patarčiau? Jei yra Kaune universiteto vaistinė (paGooge"linau- nėra) nupirkti kokį tepalą tam skyriuje, kur vaistai užsakomi. Tikrai vaistininkė patars kažką, o ir kaina juokinga (iki 3 eur) palyginus su 20 eur kainuojančiais kremais vaistinėse.
Žiūrėk čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 18 birželio 2015 - 20:47
Kaip jums su siuntiniais is Korejos ?
Kazkas pasidare, pradejo labai ilgai eiti siuntos ir dar dingsta, kas anksciau retai budavo.
Anskciau ateidavo per 3 sav, ar menesi, dabar laukiu jau pusantro menesio ir dar nera g.gif
Praktiskai beveik visada siunciuosi free shipping'u, hm, gal reikes siustis registruotu, kad patikimiau ir ramiau butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 18 birželio 2015 - 21:34
QUOTE(AZURA @ 2015 06 18, 21:24)
Kaip jums su siuntiniais is Korejos ?
Kazkas pasidare, pradejo labai ilgai eiti siuntos ir dar dingti, kas anksciau retai budavo.
Anskciau ateidavo per 3 sav, ar menesi, dabar laukiu jau pusantro menesio ir dar nera g.gif
Praktiskai visada siunciuosi free shipping'u, hm, gal reikes siustis registruotu, kad patikimiau ir ramiau butu.

Miaška to paties šiandien klausė. Tfu-tfu, man iš Korėjos per 3 sav. ateina. Jei ne mūsų tūpa paštininkė, kuri pranešimus įmesti į pašto dėžutę vėluoja 3-4 dienom, būtų dar greičiau.
Įdomumo dėlei pradėjau rašyti kada išsiųsta ir gauta. Kol kas kaip visada.
Pirkau LG šampūną , įdėjo kitokio šampūno mėginuką. Žiauriai patiko, tad už 2 baksus nusipirkau daugiau mėginukų.
Va tokius Vieno pakelio užtenka plovimui 2 kartams.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 06 18, 21:39)
Įdomumo dėlei pradėjau rašyti kada išsiųsta ir gauta. Kol kas kaip visada.

As jau senai vedu pirkiniu suvestines: rasausi ka ir pas ka pirkau, kiek mokejau, kada pirkau, kada issiunte, kada gavau - kiek laiko ejo siunta.
Anksciau buvau rami kaip tuzas, gaudavau visas ir laiku, o dabar jau nerimo laikai atejo - nezinau kada gausiu, dings, nedings.... Dar savo pasta ir pastininke pradejau itarineti, ar jos nenuknisa mano siuntu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 18 birželio 2015 - 22:02
QUOTE(AZURA @ 2015 06 18, 21:47)
As jau senai vedu pirkiniu suvestines: rasausi ka ir pas ka pirkau, kiek mokejau, kada pirkau, kada issiunte, kada gavau - kiek laiko ejo siunta.
Anksciau buvau rami kaip tuzas, gaudavau visas ir laiku, o dabar jau nerimo laikai atejo - nezinau kada gausiu, dings, nedings.... Dar savo pasta ir pastininke pradejau itarineti, ar jos nenuknisa mano siuntu biggrin.gif

vaje, kaip drasu is uzsienio siustis neregistruota... neseniai siunciau neregistruota paketa i kita miesta cia pas mus LT ir dingo, tai praejo nors siustis ar siust bet ka neregistruoto. svarbiausia, kad buvo siunciama tai, kas greciausia bus ismesta i siuksliu deze atidarius, nes tas daiktas reikalingas tik konkreciam zmogui. o galetu paziureje atgal viska sukist i pakuote biggrin.gif ir graziai uzklijave atiduot adresatui, tai ne...
Atsakyti
Mano kremukas nuo herpio atkeliavo greitai, o va kitų kremų ir nesulaukiu jau virš mėnesio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 06 20, 08:42)
Mano kremukas nuo herpio atkeliavo greitai, o va kitų kremų ir nesulaukiu jau virš mėnesio sad.gif

Songaila, aš tą tepaliuką naudoju ne tik herpiui gydyti..padeda ir nuo kitų "netikėtumų" ant veido:super
Atsakyti