Įkraunama...
Įkraunama...

Salotų receptai

o gal galit pasufleruoti su vistiena ir aisbergo salota kokias salotas pasidaryti g.gif
Atsakyti
labai skanios salotos su rūkyta vištiena 4u.gif .
Reikės obuolio, konservuotų kukurūzų, raudonosios paprikos, rūkytos vištienos kulšelės, žalių salotų lapų, skaidraus padažo su daržovėmis (man skaniausias suslavičiaus smile.gif ir tortilijos blynų. Viską supjaustome kubeliais, užpilame padažu ir susukame į blyną. Labai labai skanu. Anksčiau būdavo "Čili" picoje, bet dingo verysad.gif


Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2007 08 27, 02:37)
yra rukola tik labai mandrai lt vadinas net neatsimenu doh.gif


rucola LT - gražgarstės, bet kiek mačiau meniu įvairiose kavinėse ar restoranuose, praktiškai visur rašo rucola, o ir prekybcentriuose tas įdomesnes salotas vadina originaliais pavadinimais (pvz., iceberg). Beje, rucola - itališkas šių salotų pavadinimas, o dar kitaip jas vadina roquette
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurk: 30 rugpjūčio 2007 - 21:57
QUOTE(Gricė @ 2007 08 27, 20:31)
Su proporcijom tai sudėtinga, paprasčiausiai reikia ragauti. Aš dar dedu truputį cukraus. Dar galima krapų įpjaustyti. Skanaus (nors jau gal per vėlai rašau).

Nepervelai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurk @ 2007 08 30, 20:50)
rucola LT - gražgarstės, bet kiek mačiau meniu įvairiose kavinėse ar restoranuose, praktiškai visur rašo rucola, o ir prekybcentriuose tas įdomesnes salotas vadina originaliais pavadinimais (pvz., iceberg). Beje, rucola - itališkas šių salotų pavadinimas, o dar kitaip jas vadina roquette



jo teisingai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
svekutes kreipiuosi pagalbeles 4u.gif sian submarine valgiau nerealiai skanias salotas su karsta kalakutiena del sudeties ju kaip ir viskas aisku tik va jos su trumu padazu, pirma karta su tokiu susiduriau ax.gif gal jus zinote ar jis buna kur parsiduoda jau gatavas ar jis gaminamas yra... blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Visai neblogos salotos: kumpelis, fermentinis sūris, poras, salotos keli lapai, majonezas. Skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 02, 23:07)
svekutes kreipiuosi pagalbeles 4u.gif  sian submarine valgiau nerealiai skanias salotas su karsta kalakutiena del sudeties ju kaip ir viskas aisku tik va jos su trumu padazu, pirma karta su tokiu susiduriau  ax.gif  gal jus zinote ar jis buna kur parsiduoda jau gatavas ar jis gaminamas yra... blush2.gif  aciu 4u.gif

Trumas, tai kaip grybas, triufelis toks, nu zodziu augalas bigsmile.gif
Trumu padazas

2 stiklinės mėsos sultinio
1 stiklinės grybų sultinio
0,5 stiklinės baltųjų trumų nuoviro
0,5 stiklinės maderos
3 šaukštai sviesto
1 šaukštas miltų

Miltus pakepinti svieste, supilti maderą, mėsos ir grybų sultinį, trumų nuovirą. Padažą iškošti per sietelį, sudėti sviestą.
Tinka prie karštos mėsos.
Atsakyti
merginos pagelbėkite - šiandien perskaičiau nuo pradžios iki pabaigos mažiausiai 6 temas - ieškau visų įmanomų kinietiškų salotų receptų
Atsakyti
QUOTE(editam @ 2007 09 07, 22:42)
merginos pagelbėkite - šiandien perskaičiau nuo pradžios iki pabaigos mažiausiai 6 temas - ieškau visų įmanomų kinietiškų salotų receptų


Turiu vieną receptuką salotų iš restorano "Čili Kinija". Apti neragavus, tai negaliu pasakyti ar skanu, bet nusirašiau, kai ieškojau recepto su kalmarais.

Salotos "Mažoji Kinija"

1 didelė bulvė;
pusė žalios paprikos;
pusė raudonos paprikos;
1 vidutinė morka;
1 vidutinis kalmaras;
2-3 š. sezamų aliejaus;
druskos.

Kalmarą virti apie 3-4 min sūriame vandenyje su citrina, išvirtą supjaustykite juostelėmis. Bulvę supjaustykite plonais šiaudeliais ir kepkite riebaluose iki traškumo. Raudoną ir žalią paprikas, morką supjaustykite juostelėmis, paskaninkite druska, sezamų laiejumi ir gerai išmaišykite.
Į lėkštę sudėkite iškeptus bulvių šiaudelius, daržoves, o ant viršaus - kalmarus.
Atsakyti
QUOTE(Tija @ 2007 09 08, 12:47)
Turiu vieną receptuką salotų iš restorano "Čili Kinija". Apti neragavus, tai negaliu pasakyti ar skanu, bet nusirašiau, kai ieškojau recepto su kalmarais.

Salotos "Mažoji Kinija"

1 didelė bulvė;
pusė žalios paprikos;
pusė raudonos paprikos;
1 vidutinė morka;
1 vidutinis kalmaras;
2-3 š. sezamų aliejaus;
druskos.

Kalmarą virti apie 3-4 min sūriame vandenyje su citrina, išvirtą supjaustykite juostelėmis. Bulvę supjaustykite plonais šiaudeliais ir kepkite riebaluose iki traškumo. Raudoną ir žalią paprikas, morką supjaustykite juostelėmis, paskaninkite druska, sezamų laiejumi ir gerai išmaišykite.
Į lėkštę sudėkite iškeptus bulvių šiaudelius, daržoves, o ant viršaus - kalmarus.

o morka zalia ar virta? ax.gif
dabar kaip tik turiu virta kalbara, galvoju ka su juo suorganizavus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 09 09, 17:06)
o morka zalia ar virta?  ax.gif 
dabar kaip tik turiu virta kalbara, galvoju ka su juo suorganizavus  bigsmile.gif


Kadangi neragavus, tai bijau suklysti, bet manau, kad žalia. Nors jau nuotraukoj kiek įžiūriu, tai į virtą net nepanašu. Pati su žalia daryčiau
Atsakyti