Įkraunama...
Įkraunama...

Salotų receptai

QUOTE(garfield @ 2007 08 05, 20:43)
As darau tokias salotas. Dvi porcijas padaryti uztrunka 5min. ir ziauriai skanu!
Receptas:
suplesau salotos lapus, pjaustau pomidora, agurka, raudonaji svoguna, konservuoti kukuruzai, tunas aliejuje. Viska sluoksniuoju leksteje, apslakstau citrinu sultimis, pabarstau svieziais krapais ir pipirais. Stai ir viskas. Skanu valgyti su "patosteriuota" juoda duona itrinta cesnaku. Skanaus!  smile.gif

mmmmmmmmmmm, kaip skaniai čia parašei.... wub.gif reiks būtinai pabandyt smile.gif
Atsakyti
labai skani misraine:kalafioras,lauzytas kekelemis,tarkuotos zalios morkos,smulkintas cesnakas ir razinos ir viskas uzmaisoma su majonezu thumbup.gif
Atsakyti
man reikia recepto salotų kur su kepta duona ir pupelėmis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 08 06, 18:05)
man reikia recepto salotų kur su kepta duona ir pupelėmis  bigsmile.gif

iskepi duona pjaustyta kugeliais,issiverdi pupeles ir siek tiek pasmulini cesnako ir pries patiekiant ant stalo sumaisai su majonezu.kiti dar deda zaliu morku g.gif bet as taip nebandziau
Atsakyti
As tai kas vakara darausi tokias salotas ir niekaip negaliu atsivalgyti. Suplesau salotu lapu, pjaustau raudona svoguna, itrupinu melyno surio, smulkintu graikisku riesutu, pabarstau baltaisias pipirais, ispaudziu citrinos sulciu ir ipilu sauksta balzaminio acto. Skanumelis. thumbup.gif
Atsakyti
Labai man skanios salotytes tokios vasariskos tai ziedinis kopustas,pomidoras ir poras smile.gif viska susmulkinam ir sumaisom su majonezu .labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele. @ 2007 08 07, 17:29)
Labai man skanios salotytes tokios vasariskos tai ziedinis kopustas,pomidoras ir poras  smile.gif  viska susmulkinam ir sumaisom su majonezu .labai skanu  thumbup.gif

o ziedinis kopustas virtas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele. @ 2007 08 07, 17:29)
Labai man skanios salotytes tokios vasariskos tai ziedinis kopustas,pomidoras ir poras  smile.gif  viska susmulkinam ir sumaisom su majonezu .labai skanu  thumbup.gif

QUOTE(Bransha @ 2007 08 07, 18:04)
o ziedinis kopustas virtas?  ax.gif

Manau, kad žalias... ax.gif mes darom tokias tik be poro... reiks pabandyt su juo... smile.gif
Atsakyti

As dariau taip: pakepinau kubeliais pjaustyta duona (i keptuve imeciau supjaustyta cesnako skiltele), paskui and l. mazai aliejaus pakepinau svoguna (pusziedziais) ir sumaisiau su baltom didelem pupelem (is skardines), kubeliais pjaustytu oland.suriu. Aliejaus uzteko nuo svogunu + siek tiek pipiru ir druskos. Man patiko..
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 08 08, 09:07)
Manau, kad žalias...  ax.gif  mes darom tokias tik be poro... reiks pabandyt su juo...  smile.gif

Taip, kopustas zalias smile.gif Galima tik nuplikyti smile.gif
Atsakyti

Imi pirkta is parduotuves kepta Kaziuko duona(pabandzius su ja, kiti variantai nublanksta) tongue.gif stiklainiukas marinuotu pievagrybiu arba kelmuciu (tinka ir naminio marinavimo kalpokai, bet grybai turi buti rugstoki) virtos pupeles ( is skardines nelabai, nes buna perdaug istize)arba virti lesiai, cesnakas ir majonezas. Pabandyk, tikrai pirstelius aplaizysi mirksiukas.gif
Atsakyti
persiaučiau visus receptukus ir matau,kad galiu prisidėti prie Jūsų savo receptuku smile.gif
pomidorai
svogūno galva
grietinė
druska

kiekiai priklauso nuo to kaip mėsgtate mirksiukas.gif aš pvz mėgstu svogūnus,tai dedu nemažai smile.gif

ir dar norėjau paklausti - kuo pakeisti salierus? ar neįmanoma? nes aš jų tiesiog nekenčiu doh.gif
Atsakyti